Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:
jaj de hát ronaldo sérült, meg legalább 20 büntetőt nem kaptak meg. egyértelmű h megint csak csalással vagyunk +6-ban, uhogy jobb lesz ha te is befogod![]()
jaj de hát ronaldo sérült, meg legalább 20 büntetőt nem kaptak meg. egyértelmű h megint csak csalással vagyunk +6-ban, uhogy jobb lesz ha te is befogodzola8787 írta:Igen tudom, hogy a Real a 3 legerősebb csapat ellen játszott, mi meg a 3 leggyengébbel.
hát bizony változtattak de ami a lényeg nem ők hanem a Real pukkant ki a másodikra... szerintem is jobb lett volna az x de azért a Real zakó az mindennél többet ér...mess2009 írta:mintha egy kiherélt matracos gárdát látnék.... nemhogy nincs támadójátékuk, de megtartani sem tudják a lasztit, ha nem változtatnak nagy verést kapnak a másodikban.
Ezen en is gondolkodtam , hogy milyen eredménynek örüljek de igazából nem tudok dönteniErxy írta:griezmann elindítja a támadást, arda befejezi.Erxy írta:ardával és griezmannal azért máshogy fog festeni az Atletico.
1-2, nem tudom mennyire örüljek ennek, egy iksz talán jobb lenne a szempontunkból.
griezmann elindítja a támadást, arda befejezi.Erxy írta:ardával és griezmannal azért máshogy fog festeni az Atletico.
Még sok van a meccsből lehet ez még 3-0 is.Leon írta:Nyer a Real?
10. perc 1-0 az Atleticónak...az 1. kapuralövésből!