Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
BarcafanTomee írta:Szerintem a legjobb 3. hely gyakorlatilag meg is van, mert az írek meg a lengyelek egymás ellen tolják, a horvátoktól meg levontak 1 pontot. Ha csak az Ukránok nem verik meg a spanyolokat meg lesz.
Nem lennék abban olyan biztos, hogy Románia megveri Feröert. Meg persze abban sem, hogy mi pontot szerzünk Görögországban.Az esély a sorstól megint megvolt és most tőlünk függetlenül a 90+ percben elment a második helyes esély.
Senki nem is mondta, hogy hú de jók vagyunk. Múltkor leírtuk meg átbeszéltük meg mindenki tisztában is van vele, hogy az alap képességeink vannak meg.Nero. írta:Bödének jövök eggyel.Vakmacska írta:Nero, hogy van a tippmixed?
nagyon kellene egy 3. gólAz Észak-Írek meg a Portugálok azért nem ijesztettek rám ennyire.
Ennek ellenére továbbra is adom, hogy még közép szint se vagyunk. Sok sikert a válogatottnak de én a magam részéről nem várok el tőlük semmit.
én sem. csak a kijutást most már.Nero. írta:Bödének jövök eggyel.Vakmacska írta:Nero, hogy van a tippmixed?
nagyon kellene egy 3. gólAz Észak-Írek meg a Portugálok azért nem ijesztettek rám ennyire.
Ennek ellenére továbbra is adom, hogy még közép szint se vagyunk. Sok sikert a válogatottnak de én a magam részéről nem várok el tőlük semmit.
Bödének jövök eggyel.Vakmacska írta:Nero, hogy van a tippmixed?
nagyon kellene egy 3. gól
Az esély a sorstól megint megvolt és most tőlünk függetlenül a 90+ percben elment a második helyes esély. Csak begyötörték a kipattanót a kutyafáját....Na de a harmadik megvan és a legjobb harmadik összevetésben is jól állunk.kanty írta:Na csak egyenlítettek a románok.
Meccs előtt V-H biztos jól fizet.Vakmacska írta:Nero, hogy van a tippmixed?
nagyon kellene egy 3. gól