Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.11. 18:06:04

Na pont írtam, hogy kevés a szabadrúgás variáció. Na a románok gyönyörűen megcsináltak egy kombót és vezetnek Budescu góljával. Innentől úgy tűnik valóban tét nélküli a mi meccsünk sajnos.

És megint lemaradtam a kapott gólunkról ez múltkor már szerencsét hozott. :D Viccet félre téve, szinte egyszerre lőttek gólt a görögök és a románok is....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.10.11. 18:07:56-kor.
Kép
Kép
Kép
csdewl
Capitá del Barça

2015.10.11. 17:31:37

Sergi írta:Valaki tud adni esetleg streamet?? [-o<
http://live.realstreamunited.com/static ... 85900.html" target="_blank
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Sergi
Jugador del Barça

2015.10.11. 17:15:43

Valaki tud adni esetleg streamet?? [-o<
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.11. 17:01:21

Na akkor Görögország. Nagyjából jól alakultak az eredmények tegnap, bár Arda remeklésének én egyáltalán nem tudok tapsikolni....Törökök is felkerültek a térképre így a csehek legyőzésével és Ukrajna után ők még a nagy ellenfeleink. Ma pedig teher nélkül menjünk ki és hozzuk ki, ami még bennünk van. Nem gondolom, hogy lenne esélyünk a második helyre és nem is szabad ezzel foglalkozni csak ki kell menni és játszani egyet. Ha meg úgy alakul, hogy esetleg másodiknak beérünk a végén, akkor meg....Olaszrizling/furmint/ezerjó/rozé fröccs mindhalálig. :lol:

Király – Fiola, Juhász, Kádár, Leandro – Lovrencsics, Elek, Gera, Dzsudzsák – Böde, Németh K.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.10.10. 11:01:59

Böde interjú az NSO-n, érdemes elolvasni, hatalmas fazon lehet.. :lol:

"– Hogyan emlékszik a második góljára?
– A nézőtérre akartam bombázni a labdát, de lecsúszott…"
:lol:

Ráadásnak az említett címlap. :D
recrea
Llegenda del Barça

2015.10.10. 10:19:22

Néhány éve (nem tudom melyik edző alatt) egész pofás kombinatív játékot játszottunk a középpályán, ebből mára semmi nem maradt. Igaz, eredmények akkor sem jöttek, de nekem jobban tetszett, mint az, h most nem tudunk 10-et passzolni egymásnak. Oké, nincs megfelelő állomány hozzá, Spanyolország ellen el is fogadom, de hogy a halászok ellen....
Eredmény most van, mondjuk erről nem mi tehetünk, hanem a rendszer meg a könnyű csoport.

Nekem a 20 évnyi rombolás, múltból élés, hitegetés elég volt ahhoz, h kiszerelmesedjek a magyar válogatottból, annyira, h idén azért háromszor ott voltam a Groupamában, és - ha kijutunk - sanszos, h Franciaországba is kimegyek megnézni őket.

Sokkal jobban örülnék az EB szereplés helyett annak, ha leváltanák a komplett vezetőséget, Mezei féléket elzavarnák, külföldi mintára kezdenének dolgozni az utánpótlással, rengeteg pénzt odatolni, azt a nép se látja.

60 év alatt 30 világklasszis játékosból eljutottunk oda, h nem játszik topligában játékosunk, de még holland, orosz, belga, osztrák ligában sem, nincs magyar tehetség és akkor fejezzük be az európai kupasorozatokat, amikor a Barca vagy a Real szokta, csak mi már az új évben. Nyáron remekül beárazták a csapatainkat.

Ez pedig nem negativizmus, ez a realitás.
jelwaz
Entrenador del Barça

2015.10.10. 09:14:14

Nekem az a véleményem, hogy, amit a magyar válogatott művelt Feröer ellen, az egy nagy égés volt, s ha nem is úgy fogalmaznék, mint Puzsér, de az, hogy ezek után így tudtak örömködni, na az tényleg ,,hitvány". Persze, lehet örülni annak, hogy így nem szálltunk el, de attól még ez egy égés volt. Feröer sokkal szimpatikusabb csapat benyomását keltette a meccsen, és szomorú, hogy elég komoly bírói hiba kellett ahhoz, hogy végül jó eredménnyel jöjjünk ki ebből a nevetséges produkcióból. Az mérhetetlenül szánalmas, hogy a bíró nem mer befújni egy 11-est, mert egy lufi válogatott körül akkora a hype. Sz*r a focink és kész, tele nívótlan alakokkal.

Dzsudzsák meg szerintem a magyar futball hitványságának legtökéletesebb példája. Egy mérhetetlenül buta ember, egy csöppnyi (és nem több) tehetséggel megáldva. Egy jó nevű csapatban hasznos tudott lenni, és azt hitte, hogy tőle fog feléledni a magyar futball. Azóta 0. És e mellé akkora arc társul, hogy már egy térképen is feltűnik. Ő csak piaci alapon a legértékesebb magyar játékos, ugyanazt a keveset tudja csak, mint a többség.

Én remélem, hogy nem jutunk ki EB-re, és nem azért, mert ,,tipikus magyar mentalitás" vezérel. Nagyon jó lenne a válogatottat látni EB-n, VB-n, de mondjuk egy olyan teljesítmény után, amire büszkének is lehet lenni, vagy ami alapján EB-re érdemes egy csapat.
hank1ee
Director del Fútbol

2015.10.09. 23:13:16

Közben egy rossz hír számunkra: Spanyolország Luxemburg 4-0-s megverésével bebiztosította első helyét a C-csoportban, viszont a második helyezett Szlovákia kikapott otthon Fehéroroszországtól 1-0-ra, az ukránok pedig győztek, így pontszámban utolérték a szlovákokat, mindkét csapat 19 egységgel áll, az utolsó fordulóban tehát óriási erőfeszítéseket fognak tenni a 3 pontért. Így már korántsem annyira biztos, hogy a spanyolok akarnak majd valamire is jutni Ukrajna ellen, ha a szlovákok nyertek volna, még a hispánoknak is kéne pont az első helyhez... Nem jó előjelek egyelőre, ebből könnyen pótselejtező lehet, de bízom Busquetsékben azért.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.10.09. 21:50:56

már párszor leírtam:
anno a ruszki klubcsapatokat is lesajnáltuk évről évre, hogy ők a pofozógépek a BL-ben.
Most meg kell nézni, hogy hol tartanak. Nem egy év alatt lettek ilyen erősek.
Valahol el kell kezdeni. Ez egy jó kezdet.

Amúgy meg elég lett volna az, hogy ne kapjunk ki az írektől az első meccsen. És akkor most másodikok lennénk.

mikor elkezdődött a sorozat, ki gondolta volna, hogy a görögök így fognak égni? ki gondolta, hogy az írek így nyerik a csoportot? mikor jött a román meccs, mindenki azon aggódott, hogy ne legyen nagy zakó. vajon hányan bukták a tippmixet?
számomra igenis jó ez a játék, amit játszunk: ezt kell egy kis csapatnak játszania, erre vagyunk jók.
Normandia
Director del Fútbol

2015.10.09. 20:39:51

Bob_Marley írta:Kis Grofó számát múltkor "elemeztem", tényleg kritikán aluli szövegileg és zeneileg, de tőlem most Rágógumira is ugrálhatnának, huszadrangú lenne.

kanty még pluszban leírta a szentimentális, érzelmi részét, ami szintén nem elhanyagolható. Felnőtt úgy egy generáció, hogy nem látta a csapatot világeseményen és ebben az országban imádják az emberek a futballt. Elég csak megnézni, hogy egy Eb vagy VB alkalmával minden kocsma tele, kivetítő előtt a szabadban ülnek emberek tömegeivel. És nyilván mindenki szurkol egy külföldi válogatottnak, mert más nincsen, vagy akik itt élnek és kint van a csapatuk, hazájuk válogatottjának, de mi ezt nem éltük meg és igen is nagyon jó lenne azokat az élményeket nekünk is átélni, mikor megszólal a himnusz, mikor bármi van látod a csapatodat tudsz egy kicsit örülni. Szerintem sokan azért nem tudják ezt átérezni (én sem), mert nem is tudunk mihez viszonyítani, hogy ez nagy dolog lenne. Nem jutottunk ki 30 éve sehova és nemhogy baromi örülnénk, hogy ott vagyunk a kapujában, inkább fanyalgunk. Én megértem, amit írtok, mert mindenki tisztában van a dolgokkal, de akkor mit csináljunk sózzuk be a stadionokat meg a pályákat? Dolgozni kell addig, meg megkapaszkodni minden lehetőségben, amíg egyszer nem tudunk eljutni megfelelő szintre. Addig miért kéne elvenni a srácoktól azt, hogy megdolgoztak ezért, hogy itt lehessünk. Egyszer kaptunk ki, mindenki ellen partiban voltunk. Kik ellen, meg hát más csoport meg stb.....Kihoztuk a közel maximumot, ha másnak nem, legalább ennek örüljetek. :D Annyira de annyira mindegy, hogy milyen csoportban vagy kik ellen értük el, elérhetjük és ez számít. És elfogjuk érni, bízni kell benne. Spanyolok csak a szlovákoktól kaptak ki a selejtezők során, nagyon régóta. Egy 0-0 meccset csak kihoznak.
Igazad van! Annak ellenére mondom ezt, hogy hihetetlen gyengék vagyunk. Nem is elemezném, hogy mi mindenben, mert szerintem itt mindenki tudja, de az elvitathatatlan, hogy nagyon akarnak, lelkesek és tudásukboz mérten mindent megakartak tenni a fordìtásért. Az edző is belátta, hogy változtatni kell és ez bejött neki. Szerintem ezt mindenki elismeri. Az esetleges nézeteltérés a hogyan továbbról szólt és nem annak, hogy ne szurkolna a csapatnak valaki. Itt azt fogalmazták meg páran, hogy a mutatott játék és a lehetőség nincsen arányban egymással. Normális menetben nem juthatnánk ki az EB-re, mert kb a harmadik hely az amit reálisan el lehetett érni, de az sem lett volna csalódás, ha negyedikek vagyunk. Ennyire vagyunk jók. A lehetőséget megkaptuk és egy kis szerencsével túl is teljesìtettük, vagy teljesìthetjük. Szerintem ebben a sorozatban jól teljesìtettünk bármi is lesz a vége.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
kanty
Llegenda del Barça

2015.10.09. 20:22:22

Azt hittem, hogy nem lehet ezt fokozni, tévedtem (ismét):
https://www.youtube.com/watch?v=hFmRMaW ... e=youtu.be" target="_blank
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.10.09. 20:05:40

nem értem én sem a negativizmust. sztem senkitől nem lehet azt hallani, hogy feltámadt a magyar foci, vagy hogy most megmutattuk a világnak, vagy hogy gyökeres változások vannak idehaza futball területen, legalábbis én nem olvasok ilyet, a médiában sem látom/hallom ezt. egyszerűen egy könnyebb csoportban, megfelelő mentalitással végre tűzközelben vagyunk, és ennek örülünk. ennyi.

ebbe miért kell belekötni? miért kell megint megkeresni azt a dolgot, amin fintorogva lehet húzni a szánkat? miért kell Puzsérnak azt is a kultúra elleni támadásnak értelmeznie, hogy egy videón 3 ember milyen zenére ugrált az öltözőben, és ezen felháborodva írni egy feröeri és magyar csapatot egyaránt lenéző fészbuk bejegyzést (amiben kifejti, hogy aki erre a számra ugrálni merészel, az személyiségében azonosul Kis Grofóval, hitvány szellemű és megvetni való ember), ráadásul sport témában, amihez semmi köze? miért kell Csank Jánosnak helyretennie mindenkit, miközben olyan mellébeszélések és lózungok hangozottak már el tőle is, hogy egy ország ment falnak tőlük? miért miért miért?

igaz, én sem kis grofóra ünnepelnék, valszeg a sportpszichológusok sem őt ajánlják mentális tréning gyanánt, de sztem elengedhetőek az ehhez hasonló pitiáner hülyeségek az elmúlt 30 évünk után és lehet örülni. elképesztő az a széttartás, amit produkálni tudunk itthon még egy pozitív történést követően is.
Leon
Director del Fútbol

2015.10.09. 19:20:50

Engem az se érdekelt volna ha úgy érünk az Eb-re jutás küszöbére,hogy egy Andorra,Gibraltár,Vatikán,San Marino,LIchtensein csoportban lettünk volna. Nekem a lényeg az hogy végre ott legyünk egy világeseményen. :)
Lehet itt fikázni (ami szánalmas és szégyenletes szerintem) a válogatottunkat de meglehet nézni,hogy a hollandok vagy görögök hova jutottak a félelmetesen nehéz csoportjukból... :roll:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.09. 17:59:11

Kis Grofó számát múltkor "elemeztem", tényleg kritikán aluli szövegileg és zeneileg, de tőlem most Rágógumira is ugrálhatnának, huszadrangú lenne.

kanty még pluszban leírta a szentimentális, érzelmi részét, ami szintén nem elhanyagolható. Felnőtt úgy egy generáció, hogy nem látta a csapatot világeseményen és ebben az országban imádják az emberek a futballt. Elég csak megnézni, hogy egy Eb vagy VB alkalmával minden kocsma tele, kivetítő előtt a szabadban ülnek emberek tömegeivel. És nyilván mindenki szurkol egy külföldi válogatottnak, mert más nincsen, vagy akik itt élnek és kint van a csapatuk, hazájuk válogatottjának, de mi ezt nem éltük meg és igen is nagyon jó lenne azokat az élményeket nekünk is átélni, mikor megszólal a himnusz, mikor bármi van látod a csapatodat tudsz egy kicsit örülni. Szerintem sokan azért nem tudják ezt átérezni (én sem), mert nem is tudunk mihez viszonyítani, hogy ez nagy dolog lenne. Nem jutottunk ki 30 éve sehova és nemhogy baromi örülnénk, hogy ott vagyunk a kapujában, inkább fanyalgunk. Én megértem, amit írtok, mert mindenki tisztában van a dolgokkal, de akkor mit csináljunk sózzuk be a stadionokat meg a pályákat? Dolgozni kell addig, meg megkapaszkodni minden lehetőségben, amíg egyszer nem tudunk eljutni megfelelő szintre. Addig miért kéne elvenni a srácoktól azt, hogy megdolgoztak ezért, hogy itt lehessünk. Egyszer kaptunk ki, mindenki ellen partiban voltunk. Kik ellen, meg hát más csoport meg stb.....Kihoztuk a közel maximumot, ha másnak nem, legalább ennek örüljetek. :D Annyira de annyira mindegy, hogy milyen csoportban vagy kik ellen értük el, elérhetjük és ez számít. És elfogjuk érni, bízni kell benne. Spanyolok csak a szlovákoktól kaptak ki a selejtezők során, nagyon régóta. Egy 0-0 meccset csak kihoznak.
Kép
Kép
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2015.10.09. 17:53:55

Most komolyan... :D :D Most azért, mert én egyszerűen nem bírom meghallgatni a metal zenét, vagy a trance-t, attól még nem tartom kevesebbnek azt az embert, aki ezeket szereti. Sőt, volt osztálytársam, padtársam nemsokára mérnök lesz, és óriási death metal fan, folyamat ott hörgött mellettem szünetekben, meg bulikon halál részegen. Mégis egy normális, értelmes gyerek, akivel tök jól el lehet lenni, tájékozott, el lehet vele beszélgetni bármiről. Ettől függetlenül egy mp-et nem vagyok hajlandó hallgatni abból a zenéből, amit Ő szeret...

Inkább az szégyen, gyalázat, hogy egyesek ezen ki vannak akadva...
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.09. 17:39:53

Nero. írta:És a legszebb az egészben hogy minden idők leggyengébb magyar válogatottja kapja meg a legnagyobb médiafigyelmet, mert nagy nehezen kijutottunk egy olyan EBre, ahova csak az nem ment ki aki nem akart. Ez a Kis Grofos videó meg még unszimpatikusabbá teszi ezt a csapatot.
Gondolom, a Sanyi bácsi féle szo*ások jobbak voltak. Nem értem, miért nézitek le ennyire a csapatot. Illetve miért beszéltek így a Feröeri csapatról. Oda-vissza verték 2004es EB győztest. Valamint mindenki megszenved ellenük, nem egy világverő alakulat, de közel sem olyan gyengék, mint ahogyan sokan gondolják.
Az pedig, h nincs értelme kijutnunk, a legnagyobb bullshit. Ennyi erővel el se kéne indulnunk.
Komolyan nem értek egyes embereket. Ha van esélyünk kijutni az a baj, ha nem akkor meg az a baj. Hihetetlen!!! =D> #-o
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Tivornya
Capitá del Barça

2015.10.09. 16:02:20

Nero. írta:És a legszebb az egészben hogy minden idők leggyengébb magyar válogatottja kapja meg a legnagyobb médiafigyelmet, mert nagy nehezen kijutottunk egy olyan EBre, ahova csak az nem ment ki aki nem akart. Ez a Kis Grofos videó meg még unszimpatikusabbá teszi ezt a csapatot.
Szerk.: .
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Tivornya 2015.10.09. 19:32:22-kor.
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Nero.
Llegenda del Barça

2015.10.09. 15:42:12

És a legszebb az egészben hogy minden idők leggyengébb magyar válogatottja kapja meg a legnagyobb médiafigyelmet, mert nagy nehezen kijutottunk egy olyan EBre, ahova csak az nem ment ki aki nem akart. Ez a Kis Grofos videó meg még unszimpatikusabbá teszi ezt a csapatot.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MatyiG
Adminisztrátor

2015.10.09. 15:41:14

visca el barca írta:
Alcantara írta:VDB csapatán múlik minden leginkább: ha akarnak küzdeni valamiért, akkor kijutunk egyenes ágon, ha a németeket utánozzák le és beküldik a fakó egy részét, akik lepötyögnek a szombati forduló előtt, sérülés nélküliségre alapozva, akkor mehetünk pótselejtezni.
majd buszkecc kijuttat minket, figyeljétek meg :lol: a 95. percben 0-0-al elenged egy sistergőset és szevasz
Még jobban megkedvelném. :mrgreen:
Amúgy nekünk a 0-0 is jó.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.09. 15:36:16

Alcantara írta:VDB csapatán múlik minden leginkább: ha akarnak küzdeni valamiért, akkor kijutunk egyenes ágon, ha a németeket utánozzák le és beküldik a fakó egy részét, akik lepötyögnek a szombati forduló előtt, sérülés nélküliségre alapozva, akkor mehetünk pótselejtezni.
majd buszkecc kijuttat minket, figyeljétek meg :lol: a 95. percben 0-0-al elenged egy sistergőset és szevasz
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.10.09. 15:19:28

crixus írta: A legjobb csoportharmadik helyezés pedig már nem a mi kezünkben van, hanem az ukrán-ír-lengyel hármas eredményeitől függ majd.
Egyelőre, legalább ma estig még ne örüljön senki. :roll:
A mai napon kifejtem még egyszer, remélem utoljára: Ukrajna megveri Spanyolországot, ő a legjobb csoport harmadik, ha nem, mi vagyunk azok.
Az ír-lengyel kettősnek semmi köze az egészhez, azon egyszerű tételnél fogva, miszerint egymás ellen játszanak, a győztes a csoport második, a vesztesnek meg kevesebb pontja van, mivel a Gibraltári 32:0-ás összesítés nem számít bele senkinek.Döntetlen esetén meg egyik sem ér utol minket pontszámban.

Minimális esélye van az oroszoknak és esetlegesen a törököknek legjobb harmadiknak lenni, de itt elég érdekes, bonyolult eredményeknek kell születnie. Ilyen alapon lehetne még Wales, ha kikap Andorrától.

VDB csapatán múlik minden leginkább: ha akarnak küzdeni valamiért, akkor kijutunk egyenes ágon, ha a németeket utánozzák le és beküldik a fakó egy részét, akik lepötyögnek a szombati forduló előtt, sérülés nélküliségre alapozva, akkor mehetünk pótselejtezni.
Normandia
Director del Fútbol

2015.10.09. 15:12:50

Gratulálok a fiuknak, mert a második félidőben mindent megtettek, hogy abszolválják a meccset. Nyilván ehhez kellettek a cserék, leginkább Böde Dani. Ez a fazon akkor is gólt lő mostanában, ha nem a kapufelé áll.:-D A második gólja meg hihetetlen volt, nem is gondoltam volna, hogy ìgy megtudja forgatni a védőjét. Nem az az alkat.
Szerintem a görögök ellen is ìgy kell kimenni, ugyan ezzel az intenzitással, mert nincs vesztenivalónk. A harmadikhely meg van.
Ami viszont bosszant, hogy játékban nagyon gyengék vagyunk. Ezek a lakatlan-szigeteki focisták az első félidőben lejátszottak minket. Elképzelés nélkül, körülményesen, lassan járattuk a labdát. Ezeket még én is levédekeztem volna 55 évesen. Szóval örülök meg minden, de hogy ha kijutunk, akkor el nem tudom képzelni mit fogunk játszani és azt hogyan. Mind1 most meg van a lehetőség, élni kell vele.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
crixus
Entrenador del Barça

2015.10.09. 14:57:55

kanty írta: ....
Megértem a reményeidet és az érveidet és rendben is van. Sok reményt viszont nem fűznék a kijutáshoz. A harmadik helyünk, ezzel a pótselejtező meglesz, az eddig a 100%-ig biztos.
Azt viszont vegyük figyelembe, hogy a 2. helyhez a románoknál több pontot kellene gyűjtenünk az utolsó fordulóban. Ez pedig eléggé kérdéses már csak azért is, mert a tök utolsó görögökön kívül Feröert mindenki elpicsázta a csoportunkban, még a finnek is egy sima 3-1-gyel. Az pedig, hogy a görögök (akármilyen gyengék is) 5 hazai tétmeccsből mindet elbukják eléggé necces, főleg úgy, hogy mi sem vagyunk top formában. A második helyünk szinte kizárt.
A harmadik pozícióval pedig az a gond, hogy ha nem sikerül a legjobbként egyenes ágon kijutni akkor szinte csak erősebb ellenfelet kaphatunk, pláne ha azt vesszük, hogy a rémgyenge román vagy észak-ír vagy görög válogatottal sem bírtunk még hazai pályán sem. A legjobb csoportharmadik helyezés pedig már nem a mi kezünkben van, hanem az ukrán-ír-lengyel hármas eredményeitől függ majd.
Egyelőre, legalább ma estig még ne örüljön senki. :roll:
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.09. 14:54:30

értem én h kijutni egy EB-re nagy szó, de sztem az egész rendezvény nagyot fog veszíteni a varázsából azzal, hogy feltöltik ilyen norvég, román, szlovák csapatokkal. számomra az eb mindig sokkal jobb volt mint a vb, mert hát valljuk be őszintén a franc sem kíváncsi iránra, meg trinidad és tobagora (bár tény hogy fegyelmezett csapatok, szóval Bobi biztos oda van értük :mrgreen: ) eb-n szinte soha nem voltak unalmas meccsek, meg előre "lejászható" csoport elsőségek, most ennek lőttek.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
crixus
Entrenador del Barça

2015.10.09. 14:37:16

Nem értem minek örülünk itt olyan sokan... Mi olyat értünk el, vagy mutattunk, amit az előző évtizedben nem? :roll:
Egyszer voltunk 86 óta másodikok a csoportban. Előrelépés volt? Nem. Akkor is egy gyenge csoportból mentünk tovább, hajszálon függött a végeredmény és csak az utolsó azerieket meg Finnországot tudtuk legyőzni. Most is hasonló a képlet: a papíron leggyengébb Feröert tudtuk verni meg a finneket és pótselejtezőt érő helyen fogunk végezni. Vajon kijutunk? :lol: :lol: :lol:
Ami az előrelépésünket esetleges fejlődésünket illeti: nem előre, hanem visszaléptünk. Igaz, hogy az utóbbi két selejtezősorozatban is meglett a 3. hely, csak akkor éppen olyan ellenfeleink voltak, mint Svédország vagy Hollandia, akiktől nem volt szégyen kikapni. Ami viszont állandó: az előttünk végző két csapat egyikét sem tudtuk egyik sorozatban sem egyszer sem megverni. Ez ezúttal sem sikerült. A VB selejtezőn a románok ellen buktunk az utolsó percekben pontokat, most az észak-írek ellen. És ha megnézzük akkor nem a 8-1-en vagy a 3-0-ás romániai vereségen ment el a 2. helyünk hanem azon az egy (qva) meccsen, ahol a 92. percben kaptunk egyenlítő gólt. Idén szinte pepitában ugyanez a helyzet. A 2. hely egy utolsó percben kapott egyenlítő gólon megy el, egy amúgy gyenge válogatott ellen.
Ami más kérdés az az, hogy egy olyan csoportban mint a mostani volt CSAK gyenge teljesítményt nyújtó, gyenge csapatok ellen kellett játszanunk és a 3. hely is pótselejtezőt ér.

Ennek kellene örüljünk? hogy az eddig is megszokott 3. hely megint meglesz egy eddigieknél gyengébb csoportban, ugyanolyan gyenge eredményekkel és ha lehet akkor az eddigieknél is gyengébb játékkal? :lol: :lol: Hogy aztán a pótselejtezőn ugyanúgy feltöröljék velünk a padlót, mint 98-ban :?: :roll:
:lol: :lol:
Válasz küldése