Ne nagyon harapjátok le a fejemet

Akkor ennyi erővel ne játszon senki, nehogy lesérüljön..De sajnos ez a valoság. Minden meccsen rettegnünk kell nehogy vki megint lesérüljön, ez nem állapot.danko94 írta:Figy tegyük fel berakja lerúgják mint a sz.rt és megsérül egy fél szezonra...mit írtok:
Figy tegyük fel berakja lerúgják mint a sz.rt és megsérül egy fél szezonra...mit írtok: Mért tette be, grat neki, minek kell kupameccsen játszatni stb stb.....Szal sztem inkább a bl-re kell koncentrálni mint a kupára és ezt Frank is tuggya.Am meg azt se tudhtjuk h mivan a háttérben szal lehet h fáj a lába de nincs vele semmi baj de érzi úgyhogy inkább nem játszik...Etooka írta:Na ez az!Bravó Frank!R10 nélkl,még ha ő nincs is formában,olyan a csapat,mint amilyen Almeriaban volt!Ennyi!Kész katasztrófa,ami ennél a klubnál 2 éve folyik!Hihetetlen!Milyen szakmai döntéssel tudja magyarázni azt,hogy az egyik legfontosabb meccsről, a Copa Del Rey elődöntőjéről kihagyja Ronniet!Ezt ő sem tudja szerintem!Szégyen
Igy van. Lehet, télleg van vmi baja, ezért maradt ki, nem lehet tudni, innen nem látunk bele az ottani dolgokba.lionelmessi19 írta:Maradjunk annyiban, hogy fogalmunk sem lehet róla, Ronaldinho valóban sérült volt-e, és arról sem, hogy valójában mért is hagyta ki őt Frank, úgyhogy szépen fejezzük be mindkettejük szidását.
- ok, javult valamicskét, bár én nagyon görcsösnek érzem ezt az akarást, de akkor ebben megállapodtunkZozzy 5 írta:Nem is mondtam, hogy óriásit javultchi omega írta: jó, nem kioktatni akartalak, csak szerintem rosszul látod. bár javult, oké, de olyan nagy ugrást én nem látok a játékának színvonalában. a tavalyi átlagát hozza legalább.. az idei átlagánál az is több, tény.
"Az meg külön érdekes, hogy tehetné meg azt egy Barca játékos, hogy hétköznap elmegy partizni...Elvileg be vannak vezetve a szigorítások"
jó, azért gondolom nem felügyelik őket fegyveres őrök kutyákkal..Viszont úgy láttam elindult egy olyan irányba, hogy "na jó, mostantól más lesz". Aztán most meg elmegyek partizni Szerdán vagy nem is tom mit írtak...Ez az állítólagos hirtelen jött hozzáállás változás amit nem tudok/szeretnék elhinni. Persze lehet, hogy valóban igaz a hír és nem akar ő itt már semmit, akkor tényleg nincs miről beszélni. Csak na, az elmúlt meccseken nem ez látszott
![]()
Kutyával nyilván nem örzik őket, de ha ilyen simán meg lehet szegni, akkor a világ egyik legnagyobb klubjának vezetőségéből gyerekjáték bohócot csinálni...Ez is nehezen hihető.
Végül és nem uccsó sorban pedig az sem elvetendö ötlet, hogy a klubon belül megy az ejnye-bejnye a legkeményebb formában, csak nem akarják nyilvánosságra hozni...
Komolyan gondolkozok rajta, hogy mostmár felveszem msn-en és megkérdezem.()
Bocs a piramisér nem tudom hogy kell megoldanichi omega írta:ez így van.Zozzy 5 írta: Viszont arra bizonyítékok voltak, amit meg utánna Fergussontól kaptak ezt nem tették ki az ablakba. Nálunk ezzel szemben megy a susmus, Frank nem szól nyilvánosan egy szót sem. Reméljük nincs is miért.
plusz c.ronaldo azért akkor ment kurvázni, amikor ideje engedte. arról nem is beszélve, hogy káprázatos szezont fut.
ronaldinho is úgy pusztíthatja magát, ahogy akarja, a pályán mutatott teljesítmény a lényeg. az viszont ugye nem valami fényes..
Nem is mondtam, hogy óriásit javultchi omega írta: jó, nem kioktatni akartalak, csak szerintem rosszul látod. bár javult, oké, de olyan nagy ugrást én nem látok a játékának színvonalában. a tavalyi átlagát hozza legalább.. az idei átlagánál az is több, tény.
"Az meg külön érdekes, hogy tehetné meg azt egy Barca játékos, hogy hétköznap elmegy partizni...Elvileg be vannak vezetve a szigorítások"
jó, azért gondolom nem felügyelik őket fegyveres őrök kutyákkal..
ez így van.Zozzy 5 írta:Viszont arra bizonyítékok voltak, amit meg utánna Fergussontól kaptak ezt nem tették ki az ablakba. Nálunk ezzel szemben megy a susmus, Frank nem szól nyilvánosan egy szót sem. Reméljük nincs is miért.vaLe5 írta:Nézzétek a Manchasteri játékosokat , azuk k.urvázni járnak , az szégyen , ez kikapcsolódás.
jó, nem kioktatni akartalak, csak szerintem rosszul látod. bár javult, oké, de olyan nagy ugrást én nem látok a játékának színvonalában. a tavalyi átlagát hozza legalább.. az idei átlagánál az is több, tény.Zozzy 5 írta:A teljesítményének megítélésével kapcsolatban engem nem kell helyreigazítani, tisztában vagyok vele, hogy mi és hányszor hangzott elNem tudom mióta vagy aktív, de én egyike voltam azoknak, akik sokszor már télen eladták volna, úgyhogy én tényleg csak akkor mondom azt, hogy javul ha valóban úgy látom és nem csak 1-2 meccsre. Én ezt most így láttam, ezért furcsa ez a sztori. Az meg külön érdekes, hogy tehetné meg azt egy Barca játékos, hogy hétköznap elmegy partizni...Elvileg be vannak vezetve a szigorítások
Nem volt szokásom ok nélkül védeni az ilyen hírek ellen, de mint már írtam, ez nekem most nem hangzik valami reálisan. Viszont ha így volt, akkor nagyot csalódok benne...
Viszont arra bizonyítékok voltak, amit meg utánna Fergussontól kaptak ezt nem tették ki az ablakba. Nálunk ezzel szemben megy a susmus, Frank nem szól nyilvánosan egy szót sem. Reméljük nincs is miért.vaLe5 írta:Nézzétek a Manchasteri játékosokat , azuk k.urvázni járnak , az szégyen , ez kikapcsolódás.
A teljesítményének megítélésével kapcsolatban engem nem kell helyreigazítani, tisztában vagyok vele, hogy mi és hányszor hangzott elchi omega írta:"mostanában tényleg látszott rajta, hogy érdekli a bugi, odateszi magát"Zozzy 5 írta:Nekem csak azért nehéz ezt az éjszakázás dolgot most elhinni, mert mostanában tényleg látszott rajta, hogy érdekli a bugi, odateszi magát...Aztán most vissza a "régi" kerékvágásba és megint buli meg nemedzekrendesen. Nekem ez túl gyors...
najó, most őszintén: ez hányszor hangzott el barca-szurkolótól az elmúlt másfél évben? mert ha én nem láttam leírva legalább 50-szer, akkor egyszer sem. "mostanában javul".. aztán jött egy bűnrossz meccse, majd még kettő.
A koránt semet arra írtam, hogy a sértődést nem mindenhol a 6 perces edzés következménye, ami nálam nem egyenlő azzal, mintha azt mondanám, hogy sehol sem volt hír...Varga Tamás írta:Tessék, az általam tegnap említett hír az origó hírportálról.
Csak meg kellene nézni, nem pedig leírni, hogy ilyen hír ott nem is volt, kedves Dani barátom.
"mostanában tényleg látszott rajta, hogy érdekli a bugi, odateszi magát"Zozzy 5 írta:Nekem csak azért nehéz ezt az éjszakázás dolgot most elhinni, mert mostanában tényleg látszott rajta, hogy érdekli a bugi, odateszi magát...Aztán most vissza a "régi" kerékvágásba és megint buli meg nemedzekrendesen. Nekem ez túl gyors...
Zoli!Zozzy 5 írta:Nekem csak azért nehéz ezt az éjszakázás dolgot most elhinni, mert mostanában tényleg látszott rajta, hogy érdekli a bugi, odateszi magát...Aztán most vissza a "régi" kerékvágásba és megint buli meg nemedzekrendesen. Nekem ez túl gyors...
ha nem is feltétlenül igaz ebben a formában a hír, de a valóságalapja simán meglehet.Drigo írta:Ezt nemértem. Megjelent egy hír, miszerint azért nem játszott, mert éjszakázott. Ebből nem tudom, hogy mi igaz...LG írta:Idén nem ez az első rejtélyes sérülése, de remélem, h az ilyen találgatások nem igazak. Én is inkább ugy gondolom, h ez most kacsa, pont amiatt, amit alattam ir a kolléga
Ugyanakkor az orvosi stáb kiadott egy tájékoztatást, miszerint Ronaldinho nem volt sérült(az MRI világosan kimutatta), tehát nem emiatt hiányzott.
Innentől már csak az újságírók fantáziáján múlik, hogy "vajon miért nem játsszott?".
Én mindenesetre kiváncsi lennék a valódi ok(ok)ra.