Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.03.19. 18:30:41

Nemérdekel ki mit mond! Őt el kell adni akármilyen csillogi-villogi klasszis támadó. Nem mehet így, hogy ilyen sérülékeny. Jó most azzal jöttök hogy Messi is ilyen de ő legalább rúgja a gólokat. Ő meg csak cselezget ,passzolgat vissza meg ívelget.

Ne nagyon harapjátok le a fejemet :lol:
Kép
Més que un club
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.19. 17:51:46

danko94 írta:Figy tegyük fel berakja lerúgják mint a sz.rt és megsérül egy fél szezonra...mit írtok:
Akkor ennyi erővel ne játszon senki, nehogy lesérüljön..De sajnos ez a valoság. Minden meccsen rettegnünk kell nehogy vki megint lesérüljön, ez nem állapot.
Ronaldinhoval meg jól lenne tudni, h mi is van pontosan, mert irnak össze-vissza mindent...Ha a fáj a lába, akkor ne erőltesse. Ha meg nincs semmi baja, akkor nem tudom...
danko94
Entrenador del Barça

2008.03.19. 17:29:08

Etooka írta:Na ez az!Bravó Frank!R10 nélkl,még ha ő nincs is formában,olyan a csapat,mint amilyen Almeriaban volt!Ennyi!Kész katasztrófa,ami ennél a klubnál 2 éve folyik!Hihetetlen!Milyen szakmai döntéssel tudja magyarázni azt,hogy az egyik legfontosabb meccsről, a Copa Del Rey elődöntőjéről kihagyja Ronniet!Ezt ő sem tudja szerintem!Szégyen :!:
Figy tegyük fel berakja lerúgják mint a sz.rt és megsérül egy fél szezonra...mit írtok: Mért tette be, grat neki, minek kell kupameccsen játszatni stb stb.....Szal sztem inkább a bl-re kell koncentrálni mint a kupára és ezt Frank is tuggya.Am meg azt se tudhtjuk h mivan a háttérben szal lehet h fáj a lába de nincs vele semmi baj de érzi úgyhogy inkább nem játszik... :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.19. 16:01:55

lionelmessi19 írta:Maradjunk annyiban, hogy fogalmunk sem lehet róla, Ronaldinho valóban sérült volt-e, és arról sem, hogy valójában mért is hagyta ki őt Frank, úgyhogy szépen fejezzük be mindkettejük szidását. :roll:
Igy van. Lehet, télleg van vmi baja, ezért maradt ki, nem lehet tudni, innen nem látunk bele az ottani dolgokba.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.03.19. 15:56:46

Na ez az!Bravó Frank!R10 nélkl,még ha ő nincs is formában,olyan a csapat,mint amilyen Almeriaban volt!Ennyi!Kész katasztrófa,ami ennél a klubnál 2 éve folyik!Hihetetlen!Milyen szakmai döntéssel tudja magyarázni azt,hogy az egyik legfontosabb meccsről, a Copa Del Rey elődöntőjéről kihagyja Ronniet!Ezt ő sem tudja szerintem!Szégyen :!:
.
Andris
Adminisztrátor

2008.03.19. 15:51:22

Maradjunk annyiban, hogy fogalmunk sem lehet róla, Ronaldinho valóban sérült volt-e, és arról sem, hogy valójában mért is hagyta ki őt Frank, úgyhogy szépen fejezzük be mindkettejük szidását. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
goda06
Jugador del Barça

2008.03.19. 15:50:00

Na Franki, ez megint jó húzás volt. Az hogy nézeteltérése van Ronival nem ok arra, hogy kihagyja a kupameccsről. Ráadásul most hogy Ronin látszik az akarás, különösen "jó döntést hozott". Ez könnyen kerülhet egy kupába is.
Barca, Ronaldinho
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.19. 10:41:09

Sosem fog kiderülni az igazság, ettől még R10 körül sincs nagyon sokminden rendben sajnos....Nem tudom mi segítene rajta, netán egy új edző, vagy egy új környezet?! Lövésem nincs....Lehet, hogy mind a kettő.

Kiegészítem az előző mondandómat, épp most jelent meg Iniesta nyilatkozata a goal.com -on, hogy R10 mentálisan van bajban... Nem tudja Ő sem, hogy mi a gond, de a fizikai gyengélkedés helyett a mentális gondokat emeli ki Iniesta.

ld. itt:

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=626897
chi omega
Entrenador del Barça

2008.03.18. 21:30:24

Zozzy 5 írta:
chi omega írta: jó, nem kioktatni akartalak, csak szerintem rosszul látod. bár javult, oké, de olyan nagy ugrást én nem látok a játékának színvonalában. a tavalyi átlagát hozza legalább.. az idei átlagánál az is több, tény.

"Az meg külön érdekes, hogy tehetné meg azt egy Barca játékos, hogy hétköznap elmegy partizni...Elvileg be vannak vezetve a szigorítások"

jó, azért gondolom nem felügyelik őket fegyveres őrök kutyákkal..
Nem is mondtam, hogy óriásit javult :wink: Viszont úgy láttam elindult egy olyan irányba, hogy "na jó, mostantól más lesz". Aztán most meg elmegyek partizni Szerdán vagy nem is tom mit írtak...Ez az állítólagos hirtelen jött hozzáállás változás amit nem tudok/szeretnék elhinni. Persze lehet, hogy valóban igaz a hír és nem akar ő itt már semmit, akkor tényleg nincs miről beszélni. Csak na, az elmúlt meccseken nem ez látszott :oops:

Kutyával nyilván nem örzik őket, de ha ilyen simán meg lehet szegni, akkor a világ egyik legnagyobb klubjának vezetőségéből gyerekjáték bohócot csinálni...Ez is nehezen hihető.

Végül és nem uccsó sorban pedig az sem elvetendö ötlet, hogy a klubon belül megy az ejnye-bejnye a legkeményebb formában, csak nem akarják nyilvánosságra hozni...

Komolyan gondolkozok rajta, hogy mostmár felveszem msn-en és megkérdezem.( 8) )
- ok, javult valamicskét, bár én nagyon görcsösnek érzem ezt az akarást, de akkor ebben megállapodtunk

- nem konkrétan értettem a kutyásat. hanem ami elő van írva nekik, azt a játékosok felelőssége betartani. nem tartatja be velük senki, nem gyerekek már, érted. tudja jól a profi sportoló, hogy kőkeményen kell tartania magát dolgokhoz, ha jó formában akar játszani, amiért a pénzét kapja. a klub (és az edző) segít neki, előírja mit kell tennie, hiszen ő focista, nem orvos, nem edző, meg nemtudommicsoda.
úgy gondolom, ha nem tartaná magát a rendhez, DE zseniálisan játszana, akkor nem szólna rá senki. csakhogy ma már ezt nem lehet megtenni, ez már nem george best kora.
nem hiszem, hogy ronaldinho azzal csinálna bohócot a klubból, hogy nem veszi elég komolyan a profi sportot. csak a saját nimbuszát rombolja vele.

- arra mérget vehetünk, hogy klubbon belül megy az ejnye-bejnye. de az ilyenek csak a legritkább esetben tudódnak ki.

mindenesetre rijkaardnak ezért is el kell vinnie a balhét. nem képes megregulázni a játékosait, ráadásul ő döntötte el gyakorlatilag, hogy ronaldinho marad. ezzel vállalta a feladatot, hogy újra jó formába hozza. nos, megbukott.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.03.18. 21:24:27

ki mondta, hogy nem lesz rossz szezonja?
ronaldinho meg nem az éjszakazás miatt nem jó (robinho is mulat), hanem mert nem edz rendesen. amin ugye nem segít a sok party...

Ne idézz ennyit, mert legközelebb törlöm az egészet.
E.
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.03.18. 19:37:15

chi omega írta:
Zozzy 5 írta: Viszont arra bizonyítékok voltak, amit meg utánna Fergussontól kaptak ezt nem tették ki az ablakba. Nálunk ezzel szemben megy a susmus, Frank nem szól nyilvánosan egy szót sem. Reméljük nincs is miért.
ez így van.
plusz c.ronaldo azért akkor ment kurvázni, amikor ideje engedte. arról nem is beszélve, hogy káprázatos szezont fut.
ronaldinho is úgy pusztíthatja magát, ahogy akarja, a pályán mutatott teljesítmény a lényeg. az viszont ugye nem valami fényes..
Bocs a piramisér nem tudom hogy kell megoldani :oops: :cry: (Nyugi, engem ezért tartanak :D )
De ronaldonak is lesz rosz szezonja és akor is fog ku.rvázni , és akkor majd arra fogják a rossz szezont. Roninál az északázásra foglyák , én csak azt mondom hogy ez igazságtalan mert amikor jó volt akkor is északázott , NEM védem
Kép
Kép
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.18. 19:35:46

chi omega írta: jó, nem kioktatni akartalak, csak szerintem rosszul látod. bár javult, oké, de olyan nagy ugrást én nem látok a játékának színvonalában. a tavalyi átlagát hozza legalább.. az idei átlagánál az is több, tény.

"Az meg külön érdekes, hogy tehetné meg azt egy Barca játékos, hogy hétköznap elmegy partizni...Elvileg be vannak vezetve a szigorítások"

Nem is mondtam, hogy óriásit javult :wink: Viszont úgy láttam elindult egy olyan irányba, hogy "na jó, mostantól más lesz". Aztán most meg elmegyek partizni Szerdán vagy nem is tom mit írtak...Ez az állítólagos hirtelen jött hozzáállás változás amit nem tudok/szeretnék elhinni. Persze lehet, hogy valóban igaz a hír és nem akar ő itt már semmit, akkor tényleg nincs miről beszélni. Csak na, az elmúlt meccseken nem ez látszott :oops:

Kutyával nyilván nem örzik őket, de ha ilyen simán meg lehet szegni, akkor a világ egyik legnagyobb klubjának vezetőségéből gyerekjáték bohócot csinálni...Ez is nehezen hihető.

Végül és nem uccsó sorban pedig az sem elvetendö ötlet, hogy a klubon belül megy az ejnye-bejnye a legkeményebb formában, csak nem akarják nyilvánosságra hozni...

Komolyan gondolkozok rajta, hogy mostmár felveszem msn-en és megkérdezem.( 8) )
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.03.18. 19:40:23-kor.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.03.18. 19:30:59

Zozzy 5 írta:
vaLe5 írta:Nézzétek a Manchasteri játékosokat , azuk k.urvázni járnak , az szégyen , ez kikapcsolódás.
Viszont arra bizonyítékok voltak, amit meg utánna Fergussontól kaptak ezt nem tették ki az ablakba. Nálunk ezzel szemben megy a susmus, Frank nem szól nyilvánosan egy szót sem. Reméljük nincs is miért.
ez így van.
plusz c.ronaldo azért akkor ment kurvázni, amikor ideje engedte. arról nem is beszélve, hogy káprázatos szezont fut.
ronaldinho is úgy pusztíthatja magát, ahogy akarja, a pályán mutatott teljesítmény a lényeg. az viszont ugye nem valami fényes..
chi omega
Entrenador del Barça

2008.03.18. 19:29:10

Zozzy 5 írta:A teljesítményének megítélésével kapcsolatban engem nem kell helyreigazítani, tisztában vagyok vele, hogy mi és hányszor hangzott el :wink: Nem tudom mióta vagy aktív, de én egyike voltam azoknak, akik sokszor már télen eladták volna, úgyhogy én tényleg csak akkor mondom azt, hogy javul ha valóban úgy látom és nem csak 1-2 meccsre. Én ezt most így láttam, ezért furcsa ez a sztori. Az meg külön érdekes, hogy tehetné meg azt egy Barca játékos, hogy hétköznap elmegy partizni...Elvileg be vannak vezetve a szigorítások :roll:

Nem volt szokásom ok nélkül védeni az ilyen hírek ellen, de mint már írtam, ez nekem most nem hangzik valami reálisan. Viszont ha így volt, akkor nagyot csalódok benne...
jó, nem kioktatni akartalak, csak szerintem rosszul látod. bár javult, oké, de olyan nagy ugrást én nem látok a játékának színvonalában. a tavalyi átlagát hozza legalább.. az idei átlagánál az is több, tény.

Piramis.Drigo
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.18. 19:26:36

vaLe5 írta:Nézzétek a Manchasteri játékosokat , azuk k.urvázni járnak , az szégyen , ez kikapcsolódás.
Viszont arra bizonyítékok voltak, amit meg utánna Fergussontól kaptak ezt nem tették ki az ablakba. Nálunk ezzel szemben megy a susmus, Frank nem szól nyilvánosan egy szót sem. Reméljük nincs is miért.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.18. 19:23:29

Na azok a szigorítások is ugyanugy csak dísznek vannak!
Ha igaz a hír akkor Dinhonak komolyan magába kéne szállnia, mert magyaráz itt arról, hogy a közönségnek kell játszani, és hogy jó érzés h bíznak benne, csakhogy erre rá is kéne szolgálni.
Ha viszont kamu (ami szerintem jóval valószínübb), akkor csak egy ujabb hír, hogy cseszegethessék szegényt, és megnehezítség a dolgát.
Ha igaz ha nem, ezt nem szabad megtudnunk, mert az azt jelentené, hogy nem tudták megoldani nyugiban a probléámát fű allatt. Márpedig most csak ugy szabad, hogy ne legyen balhé, és menjen minden tovább szépen!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.03.18. 19:22:09

Roni megmondta , ugyanannyit járok az északába mint eddig , szóval nem hazudott akkor is voltak átmulatott északái amikor a világ legjobbja volt. Ezzel az egésszel nincs is baj mert mindig kell a profiknak is kikapcsolódás , ha rendszeres pl.: Adriano na az a baj.Ha egyszer kétszer egy hónapban elmegy északázni az természetes , a totenham játékosait "elküldték" mulatni a kupadöntő után (bár nem kellet kétszer mondani) :lol: :lol: Nézzétek a Manchasteri játékosokat , azuk k.urvázni járnak , az szégyen , ez kikapcsolódás.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.18. 19:12:47

chi omega írta:
Zozzy 5 írta:Nekem csak azért nehéz ezt az éjszakázás dolgot most elhinni, mert mostanában tényleg látszott rajta, hogy érdekli a bugi, odateszi magát...Aztán most vissza a "régi" kerékvágásba és megint buli meg nemedzekrendesen. Nekem ez túl gyors... :roll:
"mostanában tényleg látszott rajta, hogy érdekli a bugi, odateszi magát"

najó, most őszintén: ez hányszor hangzott el barca-szurkolótól az elmúlt másfél évben? mert ha én nem láttam leírva legalább 50-szer, akkor egyszer sem. "mostanában javul".. aztán jött egy bűnrossz meccse, majd még kettő.
A teljesítményének megítélésével kapcsolatban engem nem kell helyreigazítani, tisztában vagyok vele, hogy mi és hányszor hangzott el :wink: Nem tudom mióta vagy aktív, de én egyike voltam azoknak, akik sokszor már télen eladták volna, úgyhogy én tényleg csak akkor mondom azt, hogy javul ha valóban úgy látom és nem csak 1-2 meccsre. Én ezt most így láttam, ezért furcsa ez a sztori. Az meg külön érdekes, hogy tehetné meg azt egy Barca játékos, hogy hétköznap elmegy partizni...Elvileg be vannak vezetve a szigorítások :roll:

Nem volt szokásom ok nélkül védeni az ilyen hírek ellen, de mint már írtam, ez nekem most nem hangzik valami reálisan. Viszont ha így volt, akkor nagyot csalódok benne...
R10aKIRÁLY
Barça B
Kapcsolat:

2008.03.18. 19:10:23

Ájájjjj ha igaz a hir akkor nagyon buta az egézs vezetés:( Most akkor Rijkaard is hülye volt! Ha ennyier hosszu a sérültek padja akkor nem eltíltani kellene egy játékost hanem pénzre büntetni szerintem!!! Szerintem ha játszik Roni akkor meglett volna a 3 pont!:( De már mind1:(
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.18. 19:04:07

Varga Tamás írta:Tessék, az általam tegnap említett hír az origó hírportálról.
Csak meg kellene nézni, nem pedig leírni, hogy ilyen hír ott nem is volt, kedves Dani barátom. :wink:
A koránt semet arra írtam, hogy a sértődést nem mindenhol a 6 perces edzés következménye, ami nálam nem egyenlő azzal, mintha azt mondanám, hogy sehol sem volt hír...

Egyébként a Sporton nem találtam olyan hírt, amire hivatkozik az origó...

Ott arról írnak, hogy ideges volt, amikor kihívták az az edzőteremből, mert ő azért volt ott, mert sérült(közben világosan közlik, hogy NEM VOLT SÉRÜLT, egy dokumentumra hivatkoznak, de a képen nem lehet látni accom meg nincs a sportra), szóval kijött és "after giving two rounds and a half for six minutes at a pace that was not exactly world record"(ez mekkora már :lol: ) visszament, gyógyulgatni, szóval nem megsértődött(vagyis kicsit igen, de nem úgy, ahogy azt írják), hanem a saját hazugságát vitte tovább...

Én is leírhatom, hogy a Sporton ezt meg azt írják...

Úgyérzem a klub megelégelte azt, amit hónapok óta írtam, mármint, h tesz az egészre és csak össze vissza magyarázkodik...

Kiváncsian várom a fejleményeket a hivatalos oldal egyenlőre bölcsen hallgat, de a sport és a mundo serényen borogatja a bilit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2008.03.18. 19:10:47-kor.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
chi omega
Entrenador del Barça

2008.03.18. 19:02:37

Zozzy 5 írta:Nekem csak azért nehéz ezt az éjszakázás dolgot most elhinni, mert mostanában tényleg látszott rajta, hogy érdekli a bugi, odateszi magát...Aztán most vissza a "régi" kerékvágásba és megint buli meg nemedzekrendesen. Nekem ez túl gyors... :roll:
"mostanában tényleg látszott rajta, hogy érdekli a bugi, odateszi magát"

najó, most őszintén: ez hányszor hangzott el barca-szurkolótól az elmúlt másfél évben? mert ha én nem láttam leírva legalább 50-szer, akkor egyszer sem. "mostanában javul".. aztán jött egy bűnrossz meccse, majd még kettő.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.18. 19:01:31

Zoli!
Én sem mondtam, hogy elhiszem, hogy azonosulok a cikkel. Csak olvastam, és gondoltam, beírom.
Egyébként, örülök, hogy egyre több dologban tudunk közös nevezőre jutni. Ez jó, és boldogsággal, örömmel tölt el! :lol:
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.18. 18:59:08

Nekem csak azért nehéz ezt az éjszakázás dolgot most elhinni, mert mostanában tényleg látszott rajta, hogy érdekli a bugi, odateszi magát...Aztán most vissza a "régi" kerékvágásba és megint buli meg nemedzekrendesen. Nekem ez túl gyors... :roll:
chi omega
Entrenador del Barça

2008.03.18. 18:53:50

Drigo írta:
LG írta:Idén nem ez az első rejtélyes sérülése, de remélem, h az ilyen találgatások nem igazak. Én is inkább ugy gondolom, h ez most kacsa, pont amiatt, amit alattam ir a kolléga :wink:
Ezt nemértem. Megjelent egy hír, miszerint azért nem játszott, mert éjszakázott. Ebből nem tudom, hogy mi igaz...

Ugyanakkor az orvosi stáb kiadott egy tájékoztatást, miszerint Ronaldinho nem volt sérült(az MRI világosan kimutatta), tehát nem emiatt hiányzott.

Innentől már csak az újságírók fantáziáján múlik, hogy "vajon miért nem játsszott?".

Én mindenesetre kiváncsi lennék a valódi ok(ok)ra.
ha nem is feltétlenül igaz ebben a formában a hír, de a valóságalapja simán meglehet.
1. a brazilok szeretnek bulizni. robinho bevallottan mulat rengeteget, ahogy ronaldinho sem titkolta soha az életmódját.
2. már régen is volt egy hír ronaldinhoról, miszerint többször egész egyszerűen lemondta a szereplést, pedig nem volt sérült. nem volt kedve. ebből fura módon nem lett nagyobb botrány..
3. a pályán nem teljesít az elvárható szinten. mostanában pislákol, de ez még mindig baromi kevés. a motivációt pedig régóta nem látni rajta. oké, néha hajt azért, meg akar, de ez inkább görcsölés. nem tör, és ami a legborzasztóbb, nem is lő kapura.

nagyon nem stimmel vele valami. sokkal nagyobb esély van arra, hogy igaz a hír, mint arra, hogy nem. az elmúlt két szezont figyelembe véve nagyon naívnak kell lenni ahhoz, hogy valaki kapásból kacsának minősítse. ismerjük ugye ronaldo, adriano sorsát is. fura, mindig a braziloknak vannak ilyen "egészségügyi" problémái..
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.18. 18:45:02

A világbajnok középpályás a hivatalos indoklás szerint combsérülés miatt nem tartott társaival hétvégén az Almeríában lejátszott bajnokira (2-2), a sajtó azonban másként tudja. Az El Periódico de Catalunya című napilap azt jelentette, hogy Frank Rijkaard vezetőedző azért tette ki a keretből a brazil zsenit, mert az egy átmulatott éjszaka után nem jelent meg a csütörtöki tréningen.

A Sport című újság szerint a holland mesternek elege lett Ronaldinho fegyelmezetlenségéből és profihoz méltatlan hozzáállásából, és a dél-amerikai légiósból egyébként is hiányzik az a munkamorál, amelyre egy Barca-játékosnak szüksége van.

A klub egyelőre hallgat az állítólagos botrányról, Joan Laporta elnök lakonikusan csak annyit mondott: "semmit sem tudok az esetről".

Tessék, az általam tegnap említett hír az origó hírportálról.
Csak meg kellene nézni, nem pedig leírni, hogy ilyen hír ott nem is volt, kedves Dani barátom. :wink:
Kép
Lezárt