Erxy írta:meg gólt sem lőttünk volna, ugye
Persze, ez igaz, ha Busi és Messi nincs ezt a gólt nem lőjük meg - másikat lehet, ezt sosem fogjuk megtudni. Itt azon volt a hangsúly részemről, hogy nem azt hozta le Lucho az MSN-ből, akinek a leggyengébb volt a teljesítménye, hanem Suárezt. Döntse el mindenki magába miért, annyi biztos, hogy tegnap ő volt az aki leginkább gólveszélyt jelentett a csatárok közül.
De mindegy, örülök, hogy most ez bejött Luchonak, reméljük jövőbe látó, és azért, de hosszútávon ez nem kifizetődő stratégia szerintem. Ezzel nem fogja Messit arra sarkallni, hogy jobban hajtson legközelebb, Suárez kedvét meg el is veheti hosszútávon..
P.Kluivert9 írta:Suárez meg kezd idegesíteni!Nem a világ egyik legjobb BEFEJEZŐ csatára? olyan ziccerei vannak amiket én is belőttem volna...kezdek morci lenni harapós!ideje lenne gólokat szerezni!!!!
Szerzett egy győztes gólt, nem ő tehet róla, hogy a partjelző másik meccset nézett közbe.. Persze másik kettőt kihagyott, de attól még nem csak rajta múlt, hogy gól nélkül zárta a meccset sajnos.