Gera most vonult vissza, szóval ingyen hozhatnánkS.Agüero írta:Minőségi ÉS elérhetőből kevés van. Ha sok, akkor sorold, kíváncsi lennék rájuk. Van maximum 2-3.Keves a minosegi iranyito a piacon? Nem anincs, csak fizetni kellene.

Gera most vonult vissza, szóval ingyen hozhatnánkS.Agüero írta:Minőségi ÉS elérhetőből kevés van. Ha sok, akkor sorold, kíváncsi lennék rájuk. Van maximum 2-3.Keves a minosegi iranyito a piacon? Nem anincs, csak fizetni kellene.
Ha hoznánk két minőséget jelentő középpályást, egy Eriksen túl drága lenne és feleslegessé válna Paula. De ha árából kijönne a költség fele, az volna tökéletes. A másik, védekező középpályás (Arthur) nem lenne annyira drága.Nero. írta: Ezt csak most láttam, mire fel? Azért mert a VBn is bizonyítja hogy hasznos és gólerős jatekos?
Nálam nagy meccseken nem lenne kezdő, de rotálásra és 12/13. embernek teljesen megfelelő.
Kenny Tete honnan jött? Lattal tole valamit vagy csak tetszik a neve és hogy fiatal?
Ezt csak most láttam, mire fel? Azért mert a VBn is bizonyítja hogy hasznos és gólerős jatekos?Samper írta:hA MOST KOMOLY ÁRA VAN PAULINHONAK, BIZISTEN ELADNÁM.
ezért kéne Thiagot most elhozni, mert ritkán van esély ilyen igazolására megfizethető áron. Nem dacból szarakodni.davi10 írta:Az igazán minőséginek a nagyrészére (de Bruyne, Verratti) a világ összes pénze se lenne elég olyan helyen vannak. Így már nincs olyan sok opció.Nero. írta:
Keves a minosegi iranyito a piacon? Nem anincs, csak fizetni kellene.
A hozzászólásod többi részével egyetértek.
Az igazán minőséginek a nagyrészére (de Bruyne, Verratti) a világ összes pénze se lenne elég olyan helyen vannak. Így már nincs olyan sok opció.Nero. írta:
Keves a minosegi iranyito a piacon? Nem anincs, csak fizetni kellene.
Csak ismetelni tudom magam, ezeket a kerdeseket egyes egyedul Valverde es a stabja dontse el. Abidal csak egy marketingarc, jatekoskent amugy sem az a Pirlo, Xavi, Iniesta fele "palyan jol lato" szemely volt, es allitolag nem is egy agysebesz.Abidal ‘visszatenné’ Sergi Robertót a középpályára?
Amúgy újabban ezt is szeretnék Abidalék.mvik írta:hozzanak egy jobbhátvédet (mondjuk Odriozolát) Robi meg menjen vissza középpályára és már meg is van oldva lehet kellően forgatni a Busi, Ivan, Robi, Paula négyest és így nem lesz kifacsarva egyik sem.
Golovkin johet barmikorVaratrix írta:Csak hogy feloldjam ezt a fagyos hangulatot megírom, hogy a Mundo szerint érdeklődünk Golovinért...
Az a brazil már itt is van, RafinhaMessiNeymarSuarez írta:és egy brazilra célzott hogy ő majd betölti ezt a szerepkört,
2022davi10 írta:Amúgy meddig van szerződése De Jongnak?
Fantasztikus, hogy még mindig csak Spanyolországban van kivásárlási ára a játékosoknak.Nervo írta:De Jong...
Persze ez teljesen világos, én rengetegszer hangoztatom, hogy kínkeserves élete lesz annak, akinek ez a mércéje.xyzikeee írta:Igazad van. Xavi és Iniesta klasszisát pótolni szerintem lehetetlen. Nem hiszem hogy valaha is lesz még egy olyan középpálya mint ők voltak Busquetsel. Ugyanakkor nem is feltétlen szükségszerű vagy ajánlott megpróbálni pótolni őket. Arra gondolok ezzel, hogy a jövő Barca középpályának talán más erősségei és más gyengeségei lesznek mint voltak nekik.
Igazad van. Xavi és Iniesta klasszisát pótolni szerintem lehetetlen. Nem hiszem hogy valaha is lesz még egy olyan középpálya mint ők voltak Busquetsel. Ugyanakkor nem is feltétlen szükségszerű vagy ajánlott megpróbálni pótolni őket. Arra gondolok ezzel, hogy a jövő Barca középpályának talán más erősségei és más gyengeségei lesznek mint voltak nekik.Varatrix írta:
A középpályás védekezés esetében szerintem inkább a fegyelem a kulcs, nem a képesség, és Xaviról, és Iniestáról sok mindent el lehet mondani, de fegyelmezetlenek soha nem voltak.
Sokszor sok helyen előkerült már, hogy a Barca akkor védekezik, amikor sokat passzolgat hátul, vagy középen, és ez teljesen igaz, nálunk a sok passzos játék, nem feltétlen tiki-taka, és támadó focit jelent. Én azt nem tudom egyedül Thiagoról, hogy ez a fajta játékmesterség jellemzi e, ami Xavit jellemezte, hogy pontosan tudja, mikor kell lassítani, vagy gyorsítani. Mert a tempót inkább ő határozta meg. Ini, és Messi kreatívabb volt, de Xavi ütemében kellett játszaniuk.
Az első felével egyezek, kreativitásban (legalább) egy szinten lenne a Xavi-Iniesta-Busquets hármassal, viszont védekezésben még egy lapon se lehetne őket emlegetni, mert Messi nem védekezik, és nem 31 évesen fog elkezdeni.xyzikeee írta:
Messi feladata ebben az esetben nem változna sokat, védekezni eddig se védekezett, ezután se fog. Az összehasonlításkor a 3 játékos együttes kvalitására gondoltam.