Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
minek? hogy üljön még lajos mögött a padon 2 évig?MatyiG írta:megérheti nekünk visszahozni őt.
Valverde eléggé óvatos. De valahogy tényleg nem tűnik olyan erősnek ez a csapat, mint első látásra volt. Thiago-t jó lett volna elhozni. Sokan vagyunk, de nem elegen. Plusz szerintem neki lenne helye a csapatban.Samper írta:Azoknak lett igazuk, akik szerint idén nyáron csak a kispadunkat cseréltük jobbra. Inin kívül itt maradt a tavalyi gálakezdő, változatlanul ők játszanak - és ugyanazt. Az újak közül senki se kihagyhatatlan, miatta nem alakult át a felállás. Legfeljebb Coutinho és Dembele lett csendben tavalyi. És az idei B ugyanúgy nem jelent nyomást az A-ra, mint a tavalyi. Ha nem jön komoly sérülés, ez így is marad.
Valószínűleg igen, de ha Munirral nagyon besülünk/komoly sérülést szenved, vagy netalántán Paco nagyot robbant Dortmundban, megérheti nekünk visszahozni őt.recrea írta:Sztem örömmel adnánk annyiértMatyiG írta:Így igaz, de nem kötelességünk eladni nekik 23+5-ért szezon végén, csak ha beleegyezünk.
Sztem örömmel adnánk annyiértMatyiG írta:Így igaz, de nem kötelességünk eladni nekik 23+5-ért szezon végén, csak ha beleegyezünk.
A gólokkal kapcsolatban pont a te hsz-edre reagáltam, nem én hoztam fel.randomguy írta:Dehogy veszem támadásnak. Több meccsét láttam, viszont itt azzal nem lesz meghatározó játékos, hogy házi gólkirály lett kkp létére. Erre ottvannak a támadók. Amiben ki kéne emelkedjen abban teljesen átlagos. Jelenleg ő a leggyengébb kp-sunk és ez nem hiszem, hogy változni fog.Chino írta: Csak egy kérdés, nem kell támadásnak venni. Mennyit láttad Alenat játszani? Azon a két-három meccsen 19 évesen, amiből egyet játszott végig?
Az a néha napján lőtt egy gólt, pedig kkp-ként házi gólkirály lett.
Dehogy veszem támadásnak. Több meccsét láttam, viszont itt azzal nem lesz meghatározó játékos, hogy házi gólkirály lett kkp létére. Erre ottvannak a támadók. Amiben ki kéne emelkedjen abban teljesen átlagos. Jelenleg ő a leggyengébb kp-sunk és ez nem hiszem, hogy változni fog.Chino írta: Csak egy kérdés, nem kell támadásnak venni. Mennyit láttad Alenat játszani? Azon a két-három meccsen 19 évesen, amiből egyet játszott végig?
Az a néha napján lőtt egy gólt, pedig kkp-ként házi gólkirály lett.
Mondjuk ez Denist érintené legkevésbé, ami a posztját illeti. Rabiot inkább Busquets és Rakitic mellett/helyett kaphatna helyett, de akkor Arthur és Vidal is totál felesleges volt, főleg annak fényében, hogy Valverde SR-el is számol a kp-n.senkialfonz40 írta:Ennek mennyi a valóságtartalma?Cestus írta:A RAC1 szerint utoljára harcba szállunk Rabiot-ért. Pep Segura és Abidal kihasználta a médiacsendet, és titokban folytatta a tárgyalásokat a PSG-vel. 40 milliót adnának érte.
Akkor Cou nem középpályán nyomná, Rafi meg el...?
Denis, Arthur..?
mondjuk Denis már most sincs rózsás helyzetben...
Ennek mennyi a valóságtartalma?Cestus írta:A RAC1 szerint utoljára harcba szállunk Rabiot-ért. Pep Segura és Abidal kihasználta a médiacsendet, és titokban folytatta a tárgyalásokat a PSG-vel. 40 milliót adnának érte.
randomguy írta:Alena felőlem végleg is mehet, az a gyerek semmiben nem emelmedik ki, gondolok itt passzjátékra, gyorsaságra, technikára. Néhanapján lőtt egy-két gólt és ennyi. 4-5 év múlva egy Parejo szintet elérhet, de az ide nem kell. Maradjon inkább Rafinha.
Örömteli hír lenne, remélem megkapná ott a lehetőséget is és a németek jövőre meg is vennék. Mindenki így járna a legjobban. Már csak a Samper-Alena duótól kellene megválni, mert ők valószínűleg egy percet sem kapnának a szezonban, így mindketten jobban járnának ha lelépnének. Főleg Samper, bár sajnos most sérült. Alena talán 300-400 percet kapna, ha Rafinha-t is elpasszolnánk.MatyiG írta:Már meg is érkezett Németországba, holnap hivatalos is lehet.