Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is tetszett,bár én egyébként is szeretem a játékát!Nem is értem, hogy miért nem játszik többet...?!Jó tudom Busquets kirobbanthatatlan a csapatból,de azért csereként akár többet simán játszhatna.vagy akár xaviék helyén is nagyon ritkán.bár arra a posztra nagyon sokan vannak.De ennyi játékperc után nem csodálkoznék ha elmenne 1-2év után!Amit én nagyon nagyon sajnálnék!!TT írta:meglepő, hogy nem említi senki; tegnap szerintem jól játszott. sok támadást akasztott meg, jókor lépett be az ellenfél passzsávjaiba és sok volt a megelőző szerelése. bár néha megijesztett a nagy lépteivel és a hosszan megtolt labdáival, de nem volt belőle gond
kristop írta:...egyébként eddig songnak 1427 játékpercre van, busquetsnek 2422. csak azért írtam, mert ez 3x90perc nagyon erős túlás volt.
Igen,mert a szezon elején,mikor a fél védelem dögrováson volt,rengetegszer játszott KHV-t és azért ott nem váltotta meg a világot,így gondolom feledésbe merültek az ott lejátszott meccseikristop írta:direkt nem akarom megválogatni a szavaimat, song ma fantasztikus volt. a barca színeiben most először láttam tőle olyan teljesítményt, amiért cserébe bárki ellen bemerném rakni. eddig volt sok rossz, sok jó teljesítménye, de ahogy roura mondta ma "extraordinary" volt.
egyébként eddig songnak 1427 játékpercre van, busquetsnek 2422. csak azért írtam, mert ez 3x90perc nagyon erős túlás volt.
Egyetértek,de azért komoly meccseken maradjon csak Busiab1daL írta:Mivel kezdődik a BL is hamarosan, remélhetőleg lesz sok meccsünk nemzetközi porondon, így hazai pályán gyengébb ellenfelek ellen mindenképp Songot kezdetném, de még idegenben is elférne bőven. Ma nagyon jól játszott, helyezkedésben még azért leshet ezt azt Busitól, de technikailag megfelelő, fizikai adottságait is jól tudja kamatoztatni. Szép volt!
Ahogy szerintem a jelenlegi vkp-k közül senkinek sem. Busquets olyan szinten beton kezdő és egyértelműen nem érdemtelenül, hogy ide nem is érdemes akkora pénzeket kidobni, mint Songért. Ennyi idő után kiderült, hogy Busi bírja a terhelést és ez nála nem megy a minőség rovására mint pl Alvesnél.Gareth Tello írta:Második számú védekező középpályásként pedig nem hiszem, hogy hosszú életű lenne itteni pályafutása.
azért muszáj h legyen egy ember busi mögött. második számú játékosnak sztem teljesen megfelel. cserének usem lehet hozni yaya szintu világklasszist. sörmeccseken nyugodtan játszhat én azért sokatokkal ellentétben nem érzem annyira vészesnek. fél éve van itt, alig játszott még.ab1daL írta:Song akart jönni, mondhatta volna azt is, hogy köszi nem, kezdő vagyok a Senalban, jó ez nekem itt. Elmondása szerint nem tudott nemet mondani a Barcának. Nyilván tudta ő is, hogy nem lesz itt alapkezdő, csak kiegészítő játékos.
Persze, hogy semmi értelme nem volt megvenni.Capon írta: Már ott kezdőzött, hogy meg sem vettem volna.
Sajnos én is ezt érzem, nem tudott egyelőre beilleszkedni, és ha nem kap több lehetőséget, nem is fog...Capon írta:Hát én meg vagyon Song nélkül is.
Már ott kezdőzött, hogy meg sem vettem volna. Ahogy elnézem ő is olyan játékos lesz aki 2 évet itt van és továbbáll.
Azért Pepe meg Essien fizikuma se kutya a túloldalon.bunyó.Ilyen fizikummal egyedül csomagolná össze a Real kezdő 11-ét.
Nekem 9 pont rémlik, nehogy meglepődjünk majd.shutterisland írta:a bajnokságban 16 pontos előny van, és otthon jön a getafe...