Bajnokok Ligája & Európa Liga
Én is nagyon kíváncsian várom, hogy mire lesz képes a Barca egy hasonló stílusú csapat ellen. Ráadásul a két jobbhátvéd nagyon hasonló stílust képvisel, Srna is már-már irányít jobb hátvéd posztról. Két feltolt védelmű, erősen presszingelő csapat csatája lesz. Ha ki jön (ki tud jönni) a különbség, gólokkal nyer a Barca.
Remélem Zlatan végre megkezdi a gólgyártást, és mezőnyben is folytatja a jó játékot.
Azt viszont nem bánnám, ha Iniesta is kapna 10 percet a végén.
Remélem Zlatan végre megkezdi a gólgyártást, és mezőnyben is folytatja a jó játékot.
Azt viszont nem bánnám, ha Iniesta is kapna 10 percet a végén.
- Titinho
- Director del Fútbol
Na éppen az ellenkezője jött be annak, amiért tegnap szorítottam. Se az Intert nem akartam kapni, se ukrán vagy orosz csapatot. Erre megkapjuk az Inter és mellé a Dinamot és a Rubint. Ilyen van? 
Az is elég nagy szivattyú, hogy az Inter otthonában kezdünk, de az mégnagyobb, hogy novemberben megyünk az oroszokhoz, december 9-én pedig Kijevbe, bár ha minden jól megy akkorra már csoportelsőként kéne állni és egy esetleges vereség esetén is ott maradni. December 9-én ugye Kijev, december 12-én Barca-Espanyol rangadó, utána meg utazhat a csapat az Arab Emírségekbe a KlubVB-re.
Jaa...azt már meg sem említem, hogy nov.24. Barca-Inter, rá 4 napra pedig El Clásico otthon. Szóval vehetjük úgy is, hogy nov. 24-től kárácsonyig a fiúk a seggükön fogják venni a levegőt, akkor jól fog jönni egy 10 napos pihenő.
Az Inter otthonában nem kéne kikapni egyébként, jó lenne egy 2-2 és jónapot, utána a két hazai meccset behúzzuk, majd még a Rubin otthonában, az ugye 10 pont és akkor jönne hozzánk az Inter. Itt még egy 2-1-es győzelem lenne jó és akkor lenne 13 pontunk. Hát...lehet, hogy győzni kellesz Kijevben is a csoportelsőségért.
Majd meglátjuk, hogy az Inter is október-novemberben mit játszik az ukrán és orosz földön.
Na mindegy ennyire nem megyek előre, majd meglátjuk és kész.
Mindenesetre jó kis meccs lesz: Barca vs Inter. Ibra és Maxwell vs Eto'o és Motta (és talán még Quaresma
).
SZERK:
A Debrecen viszont benyalta a cumit.
Tegnap este a Sport1-en a Zuhanyhíradóban arra lehetett szavazni, hogy szerez-e a Loki 5 pontot a csoportkör alatt. A szavazás 15 perccel a vége előtt 64-36%-on állt, hogy IGEN!
Nem, hogy 5 pontot, 5 gólt nem fogunk lőni a 6 meccs alatt ez tuti! Kapni viszont annál inkább...csúnya lesz a mérlegünk úgy érzem. 

Az is elég nagy szivattyú, hogy az Inter otthonában kezdünk, de az mégnagyobb, hogy novemberben megyünk az oroszokhoz, december 9-én pedig Kijevbe, bár ha minden jól megy akkorra már csoportelsőként kéne állni és egy esetleges vereség esetén is ott maradni. December 9-én ugye Kijev, december 12-én Barca-Espanyol rangadó, utána meg utazhat a csapat az Arab Emírségekbe a KlubVB-re.

Az Inter otthonában nem kéne kikapni egyébként, jó lenne egy 2-2 és jónapot, utána a két hazai meccset behúzzuk, majd még a Rubin otthonában, az ugye 10 pont és akkor jönne hozzánk az Inter. Itt még egy 2-1-es győzelem lenne jó és akkor lenne 13 pontunk. Hát...lehet, hogy győzni kellesz Kijevben is a csoportelsőségért.

Na mindegy ennyire nem megyek előre, majd meglátjuk és kész.
Mindenesetre jó kis meccs lesz: Barca vs Inter. Ibra és Maxwell vs Eto'o és Motta (és talán még Quaresma

SZERK:
A Debrecen viszont benyalta a cumit.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Szerintem ezt inkább az Inter szívja meg, mert ők a BL-ben soha nem meggyőzőek, tavaly is épphogy mentek tovább egy könnyű csoportból. Szerintem a Barca csoportelsősége várható, és remélem is, hogy így lesz.Mihu írta:Ilyen sem volt még hogy megéreztem a Barca csoportját. Mikor húzták a kalapokat akkor mindig megéreztem hogy kiket kapunk. Intert az Eto'o vs Ibra miatt, a Kijevet a tél miatt, a 4. kalapban persze a Debrecenért szorítottam, de utána mikor megláttam hogy van egy orosz csapat, na mondom tuti ezeket kapjuk. Azért most már nagyon elegem van abból, hogy mindig a Barca szív a szovjet gárdákkal. Sahtarral rendszeresen összekerülünk, most a Kijev meg a másik orosz....azt se tudom az oroszok melyik városba valók![]()
Egyszer lehetett volna kegyes a sors velem....nem volt
- ozsimiki
- Adminisztrátor
na végre, valaki észrevette a tényeket isFecooo írta:nem a díjazottak a felelősök, hiszen ők csak a csapatnevet húzták ki, mindig uaz az egy személy húzta hozzájuk a csoportokat, ezért nem elképzelhetetlen, amit Miihii ír(és még mások)

tökmind1,h ha Messi kihúzza mucsaröcsögét akkor amikor csak 3 csoport maradt bent, ha az a másik illetékes nem az F-et húzza mellé. akkor döntött volna Messi keze, ha ő húzza hogy az adott x,y csapat melyik csoportba kerül,de ő "csak" ahogy a többi celeb

Mai meccset Tonihoz hasonlóan jobban várom,mint spanyol szuperkupánál, 3-1re nyerünk,remélem szórakoztató játékkal ezúttal is.
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
nem a díjazottak a felelősök, hiszen ők csak a csapatnevet húzták ki, mindig uaz az egy személy húzta hozzájuk a csoportokat, ezért nem elképzelhetetlen, amit Miihii ír(és még mások) 

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nagyon várom a mai mérkőzést. Jobban, mint a spanyol Szuperkupát.
A Sahtar egy játszani próbáló együttes, elég jó kerettel. Tudatos csapatépítés, képzett játékosok, a keleti régióból a legszimpatikusabb gárda.
A mai meccsen már még gördülékenyebb összjátékot várok. A védelem úgy tűnik rendben van, egyáltalán nem lepődnék meg Maxwell pályára lépésén, bár Pep óvatosságból talán Abidalt küldi pályára kezdőként.
Piqué legutóbb már sokkal összeszedettebben, ügyesebben játszott, s jó néhány szép megiramodása, indítása is volt, kulcsfontosságú lenne, hogy a fejlődés töretlen legyen, s visszataláljon az elmúlt szezonbeli formájához.
Nagyon várom, hogy végre együtt legyen a pályán a Sergi - Touré - Xavi hármas, rendkívül kíváncsi vagyok, hogy Yaya egy kissé előrébb húzódva miként állja meg a helyét. Xavitól a szokásos jó játék nem kétség, Busquets is elvégzi a maga feladatát, talán még Touré az, akinek szoknia kell ,hogy megállás nélkül mozogni előrébb, s gyorsan passzolgatni. Nem lesz annyi ideje, mint egyébként, amikor a védekezés az elsődleges feladata, s általában ő az, aki hátramegy labdáért.
A jobb oldalon most már Alves és Messi, valamint középen Zlatan gyönyörűen hangzik papíron, főleg ha Ibra nem lesz rest cserélgetni a pozícióját a többiekkel, többet támad le, s már az összjátékban is hasznosabb lesz. Henry számára már ideje lenne ismét egy átlagon felüli produkciót nyújtani, pontosabban játszani, s higgadtan befejezni az esetleges helyzeteket. Az nagyon tetszett, hogy a Bilbao ellen többször is bekúszott középre, sőt még a jobb oldalon is kalandozott, ez nagy fegyvertény lehet a jövőben.
Ma este jó játékot várok, erősnek tartom a Sahtart, letámadásban kifejezetten jók, azonban az kérdés, hogy most épp milyen formában lesznek. Egy korai gól eldöntheti a találkozót, a gólzáportól sem lenne hányingerem.
Külön öröm, hogy a számomra egyértelmű klasszis Méhes Gabi, Hajdú B. páros fogja közvetíteni, a mai magyar sportriporterek magasiskolája!
Lucescu egyébként nyilatkozott, s azt mondta egyértelműen a BLaugrana a favorit, de ő büszke a fiaira és magára is, mert egy mondhatni fiatal csapatról van szó, aki most már Európa elitjébe tartozik, s ebben a munkájának is nagy szerepe van. Pepet még a Bresciából ismeri, a klub elnöke közös barátjuk is, egyébként egy lakásban éltek. Ma már barátjának mondja, nagyon tiszteli és elismeri. Csigrinszkijról annyit mondott, hogy tény az átigazolás, de Dima még ma őket erősíti. Senki sem vesztett az ügyön szerinte, csak ő, aki egy fiatal, tehetséges vezéregyéniséget vesztett, de nem akarta megakadályozni, mert minden játékosának álma, ohgy ilyen csapatokban futballozhasson. Ő nem aggódik miatta, stb. Az átigazolás részleteiről nem tud semmit, mert az nem érdekli, az ő dolga teljesen más.

Szerk.: Fecó, ez vitathatatlan
A Sahtar egy játszani próbáló együttes, elég jó kerettel. Tudatos csapatépítés, képzett játékosok, a keleti régióból a legszimpatikusabb gárda.
A mai meccsen már még gördülékenyebb összjátékot várok. A védelem úgy tűnik rendben van, egyáltalán nem lepődnék meg Maxwell pályára lépésén, bár Pep óvatosságból talán Abidalt küldi pályára kezdőként.
Piqué legutóbb már sokkal összeszedettebben, ügyesebben játszott, s jó néhány szép megiramodása, indítása is volt, kulcsfontosságú lenne, hogy a fejlődés töretlen legyen, s visszataláljon az elmúlt szezonbeli formájához.
Nagyon várom, hogy végre együtt legyen a pályán a Sergi - Touré - Xavi hármas, rendkívül kíváncsi vagyok, hogy Yaya egy kissé előrébb húzódva miként állja meg a helyét. Xavitól a szokásos jó játék nem kétség, Busquets is elvégzi a maga feladatát, talán még Touré az, akinek szoknia kell ,hogy megállás nélkül mozogni előrébb, s gyorsan passzolgatni. Nem lesz annyi ideje, mint egyébként, amikor a védekezés az elsődleges feladata, s általában ő az, aki hátramegy labdáért.
A jobb oldalon most már Alves és Messi, valamint középen Zlatan gyönyörűen hangzik papíron, főleg ha Ibra nem lesz rest cserélgetni a pozícióját a többiekkel, többet támad le, s már az összjátékban is hasznosabb lesz. Henry számára már ideje lenne ismét egy átlagon felüli produkciót nyújtani, pontosabban játszani, s higgadtan befejezni az esetleges helyzeteket. Az nagyon tetszett, hogy a Bilbao ellen többször is bekúszott középre, sőt még a jobb oldalon is kalandozott, ez nagy fegyvertény lehet a jövőben.
Ma este jó játékot várok, erősnek tartom a Sahtart, letámadásban kifejezetten jók, azonban az kérdés, hogy most épp milyen formában lesznek. Egy korai gól eldöntheti a találkozót, a gólzáportól sem lenne hányingerem.
Külön öröm, hogy a számomra egyértelmű klasszis Méhes Gabi, Hajdú B. páros fogja közvetíteni, a mai magyar sportriporterek magasiskolája!
Lucescu egyébként nyilatkozott, s azt mondta egyértelműen a BLaugrana a favorit, de ő büszke a fiaira és magára is, mert egy mondhatni fiatal csapatról van szó, aki most már Európa elitjébe tartozik, s ebben a munkájának is nagy szerepe van. Pepet még a Bresciából ismeri, a klub elnöke közös barátjuk is, egyébként egy lakásban éltek. Ma már barátjának mondja, nagyon tiszteli és elismeri. Csigrinszkijról annyit mondott, hogy tény az átigazolás, de Dima még ma őket erősíti. Senki sem vesztett az ügyön szerinte, csak ő, aki egy fiatal, tehetséges vezéregyéniséget vesztett, de nem akarta megakadályozni, mert minden játékosának álma, ohgy ilyen csapatokban futballozhasson. Ő nem aggódik miatta, stb. Az átigazolás részleteiről nem tud semmit, mert az nem érdekli, az ő dolga teljesen más.
Hát, ezt Terrytől, Xavitól és Messitől kellene megkérdezni, szerintem csak amelyik golyóbis épp a kezükbe akadt.miihii írta: Túl sok a véletlen ahhoz,h ennyiszer kerüljenek össze "épp aktuális" csapatok.
De ezt annyira nem hangoztatom,mert alátámasztani nem tudom

Ez meg milyen kérdés? No, mindegy, olyan a válasz is: világklasszis.danikaa10 írta: Amúgy egy kérdés, én nem követtem nyomon a Chelsea meccseit, (csak a Barca ellenit). Terry tényleg ennyire jó, hogy minden évben ő kapja a legjobb védője címet?
Szerk.: Fecó, ez vitathatatlan

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.08.28. 10:33:36-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Azért mondjuk örülnék ha jövőre nem egy madridista, hanem pl. Cruyff húzná a csoportokatmiihii írta:Régóta érlelődik ez az összeesküvés elméletemLG írta:Hát én azon sem lepődnék meg...az utóbbi években nagyon gyanús ez a sorsolás.miihii írta:Nem azt mondom,h bugázott sorsolás volt![]()
Túl sok a véletlen ahhoz,h ennyiszer kerüljenek össze "épp aktuális" csapatok.
Na akkor...ha pl. négy nullára nyer egy csapat az első meccsen, és a visszavágón meg bemennek a drukkerek, akkor 4-3al továbbjutna a rendetlenkedő csapat? Mert ez igy jó nagy baromság, meg ebben az esetben sem tartom igazságosnak. Nem valószinű, h idegenben nyert volna a Liberec olyan külömbséggel, h továbbmegy, de elméleti esély meg van rákanty írta:Slovan Liberec -Dinamo Bukarest- 0-3 tizerergyesekkel 8-9
Az első mecsen nyert a Slovan 0-3ra, köszönhetően annak, h a Dinamo drukkerei bementek mecs közbe a pályára és az Uefa 0-3-ra a cseheknek adta a mecset.
A Visszavágón 3mat lőtt a Dinamo és bűntetőkkel nyert.
Ott van az Európa Liga csoportkörében.
Hát nem kis mecs volt![]()

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Terry évek óta a top 3ban van szerintem. Pique tavaly óta került a nagyon jók közé,még nem ő kapta,de fogja ő is nagyon bízok benne.
szerintem megérdemelte most is az angol, nem "normális" az ember, nem szimpi a csapata,de rá egy rossz szavam se igen lesz szerintem.
szerintem megérdemelte most is az angol, nem "normális" az ember, nem szimpi a csapata,de rá egy rossz szavam se igen lesz szerintem.

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Hát manapság kitudja..miihii írta: Régóta érlelődik ez az összeesküvés elméletem![]()

Amúgy egy kérdés, én nem követtem nyomon a Chelsea meccseit, (csak a Barca ellenit). Terry tényleg ennyire jó, hogy minden évben ő kapja a legjobb védője címet? Bocsi, hogy nekem ez nem egyértelmű csak nem igazán szoktam Chelsea meccset nézni, tudom hogy igazi kalsszis, de hogy szinte minden évbe ő nyerjen.
Szerk.: lionelmessi19! Értettem. Nagy kár, pedig nagyon örültem volna, de sebaj.

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- miihii
- KHAL
Régóta érlelődik ez az összeesküvés elméletemLG írta:Hát én azon sem lepődnék meg...az utóbbi években nagyon gyanús ez a sorsolás.miihii írta:Nem azt mondom,h bugázott sorsolás volt

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Andris
- Adminisztrátor
Európai szuperkáp ide.danikaa10 írta:Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Busquets, Touré, Xavi - Messi, Henry és Ibrahimovics.
Hmm.A lehető legjobb kezdőcsapat. Ha csak nem tud valami nagyot húzni a Sahtar szvsz meglesz ez a Szuper kupa is.
És a legjobban az tetszik, hogy ez alapján a felállás úgy néz ki, hogy Henry megy be középre. Ez az ötlet nagyon tetszik, meglátjuk mire lesz képes középen a francia és persze szélen Ibra.
Tippem: 2-0 ide. Szerintem ezzel mindenki kiegyezne..
UI: Most már nagyon megnéznék egy Ibrahimovic gólt.

Dani! Ez egy játékos lista poszt szerint, nem felállás.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.08.27. 23:51:54-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Ezen besírok, h leigazolunk egy nevenincs ukrán spilert 25 millióért és még játszik is ellenünk.
Nem kis handikeppel indít (sztem nem csak) nálam. Reméljük átugorja a lécet.
Nem kis handikeppel indít (sztem nem csak) nálam. Reméljük átugorja a lécet.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ilyen előzmények után, valóban nem kis dolog. grt nekik!
nincs sok izgalmasnak ígérkező csoport, a G meg egyenesen nevetséges, remélem Sevilla,és Stuttgart lép onnan tovább.
A csoport: itt szeretném ha a Juve mellett,a franciák mennének tovább,de szerintem Bayern megoldja sajna.
B csoport: M.U. elsőséghez remélem nem fog kétség férni, és a Wolfsburg továbbjutását szeretném még.
C csoport: hm, a két nagyot alapból nagyon nem szeretem,de a nívó miatt jusson tovább ez a kettő (azért szerintem Milánt megtréfálhatja a Marseille ,remélem)
D csoport: Chelsea, Atma továbbjutás gondolok, de a Porto tavaly se vallott szégyent, érdekes lesz.
E csoport: Pool, Lyon megy tovább, Loki részéről nagyon örülnék 3+ pontnak, az már szerintem nagyon nagy eredmény lenne. de reálisabb 1 max 2 pontban gondolkodni.
F csoport: nem lesz meglepetés, BARCA,Inter továbbmegy.
H csoport: Arsenal,Alkmaar megy tovább.
nincs sok izgalmasnak ígérkező csoport, a G meg egyenesen nevetséges, remélem Sevilla,és Stuttgart lép onnan tovább.
A csoport: itt szeretném ha a Juve mellett,a franciák mennének tovább,de szerintem Bayern megoldja sajna.
B csoport: M.U. elsőséghez remélem nem fog kétség férni, és a Wolfsburg továbbjutását szeretném még.
C csoport: hm, a két nagyot alapból nagyon nem szeretem,de a nívó miatt jusson tovább ez a kettő (azért szerintem Milánt megtréfálhatja a Marseille ,remélem)
D csoport: Chelsea, Atma továbbjutás gondolok, de a Porto tavaly se vallott szégyent, érdekes lesz.
E csoport: Pool, Lyon megy tovább, Loki részéről nagyon örülnék 3+ pontnak, az már szerintem nagyon nagy eredmény lenne. de reálisabb 1 max 2 pontban gondolkodni.
F csoport: nem lesz meglepetés, BARCA,Inter továbbmegy.
H csoport: Arsenal,Alkmaar megy tovább.

Slovan Liberec -Dinamo Bukarest- 0-3 tizerergyesekkel 8-9
Az első mecsen nyert a Slovan 0-3ra, köszönhetően annak, h a Dinamo drukkerei bementek mecs közbe a pályára és az Uefa 0-3-ra a cseheknek adta a mecset.
Hát nem kis mecs volt

Hát nem kis mecs volt

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Amúgy szerintem Inter ellen mind két meccs meglesz, ha nehezen is de meglesz.
Szvsz nem oylan jó csapat és oké ott van Milito meg Eto'o, sőt úgy tűnik Sneijder is, de valahogy én nem látok bennük sokat. Oké a bajnokikat rendre nyerik, de európai porondon eddig nem sok maradandót alkottak az utóbbi években. Mondjuk abban is biztos vagyok, hogy egy gólt biztos kapni fogunk, hisz Eto'o ellen "üres" hálóval zárni a 90 percet nem könnyű.
Én az első meccsre 2-1-es a másodikra 2-0-ás győzelmet várok, persze lehet eltúloztam, majd meglátjuk.
Szvsz nem oylan jó csapat és oké ott van Milito meg Eto'o, sőt úgy tűnik Sneijder is, de valahogy én nem látok bennük sokat. Oké a bajnokikat rendre nyerik, de európai porondon eddig nem sok maradandót alkottak az utóbbi években. Mondjuk abban is biztos vagyok, hogy egy gólt biztos kapni fogunk, hisz Eto'o ellen "üres" hálóval zárni a 90 percet nem könnyű.
Én az első meccsre 2-1-es a másodikra 2-0-ás győzelmet várok, persze lehet eltúloztam, majd meglátjuk.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Azért durva hogy a Loki az Anfielden kezd. Kíváncsi leszek az arcokra, amikor a játékoskijáróban meghallják a You'll Never Walk Alone-t ahogy 40.000 ember üvölti teli torokból
A mi sorsolásunk meg....Az Intertől egy pontot minimum el kéne hozni, a "kelet" ellen meg hozni kell itthon mind a két meccset és akkor nem lehet baj! Az utolsó kievi meccsre már biztos továbbjutóként kéne menni!

A mi sorsolásunk meg....Az Intertől egy pontot minimum el kéne hozni, a "kelet" ellen meg hozni kell itthon mind a két meccset és akkor nem lehet baj! Az utolsó kievi meccsre már biztos továbbjutóként kéne menni!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Capon
- Llegenda del Barça
Basszus bocsi srácok csak eltüntek a képeim egyik pillanatról a másikra.socio66 írta:Nincsmit,az az avatárod viszont vedd már ki pls,élvezhetetlen a topik így.
köszi
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Nincsmit,az az avatárod viszont vedd már ki pls,élvezhetetlen a topik így.
köszi
köszi
- Capon
- Llegenda del Barça
Köszi!socio66 írta:Kazány,Oroszországban.Capon írta:FC Rubin Kazan melyik város csapata? Nem nagyon tudom helyileg hova tenni.
Egyébként én is megtaláltam már

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Feltűnt már, hogy mikor lesz a meccs?Luci17 írta:nem tudja vki h mikortól lehet jegyeket venni liverpool meccsre?
sztem nehéz csoport és mind1 h 1. v 2.-ak leszünk mer 16 között már könnyű ellenfél nem igen lesz. Amúgy néha jobb 2.-nak lenni mint 1.-nek xD

OFF: Ne tegyél pontot a kötőjel elé!

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
nem tudja vki h mikortól lehet jegyeket venni liverpool meccsre?
sztem nehéz csoport és mind1 h 1. v 2.-ak leszünk mer 16 között már könnyű ellenfél nem igen lesz. Amúgy néha jobb 2.-nak lenni mint 1.-nek xD
Kazány,Oroszországban.Capon írta:FC Rubin Kazan melyik város csapata? Nem nagyon tudom helyileg hova tenni.
Egyetértek, ennél nagyobb [auto_cenzúra] nem is lehetett volna.cps46 írta:Ezzel a sorsolással addig nem volt gond, amíg első három kalapot húzták. Itt már gyakorlatilag nincsenek gyenge csapatok (talán csak a Sevilla meg az Arsenal, akiknek jól ki van taposva az útja), de nekünk amúgy is bárkit meg kell verni.
Viszont amikor kihúzták a Debrecennek az E csoportot, azt hittem szétrobban a fejem. Ez akkora tripla bukás volt most nekem, mint a ház:
1. Se Debrecen-Barça, se Debrecen-Inter (asszem nem sajnáltam volna a pénzt, hogy Samut élőben lássam).
2. A 4. kalapos csapatok közül, a Rubin volt az egyetlen, akiket elkerültem volna, így most gyakorlatilag nincs könnyű meccsünk. Ahogy a Debrecent berakták az E-be, tuti volt, hogy a Rubin jön hozzánk, mert E,G,H betelt, a CSKA pedig a másik felében volt. Néztem már orosz bajnokikat, és azt kell mondanom, hogy brutális. A portugálok színvonalát simán verik, lassan már a németekkel/franciákkal lesznek egy szinten.
3. Mivel egy napon játszunk a Debrecennel, el lehet felejteni a Barça meccset a TV-ben.
Legerősebb csapat a 2. kalapból, a másik kettőhöz meg a világ végére kell utazni...
a DVSC szintén.... nagyon beleéltem magam, h a Barca, Real, MU, Arsenal négyes vmelyikét a Puskásban látom, de szerencsére a Poolt kellően utálom ahhoz h kimenjek ellenük