Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ezt inkább az Inter szívja meg, mert ők a BL-ben soha nem meggyőzőek, tavaly is épphogy mentek tovább egy könnyű csoportból. Szerintem a Barca csoportelsősége várható, és remélem is, hogy így lesz.Mihu írta:Ilyen sem volt még hogy megéreztem a Barca csoportját. Mikor húzták a kalapokat akkor mindig megéreztem hogy kiket kapunk. Intert az Eto'o vs Ibra miatt, a Kijevet a tél miatt, a 4. kalapban persze a Debrecenért szorítottam, de utána mikor megláttam hogy van egy orosz csapat, na mondom tuti ezeket kapjuk. Azért most már nagyon elegem van abból, hogy mindig a Barca szív a szovjet gárdákkal. Sahtarral rendszeresen összekerülünk, most a Kijev meg a másik orosz....azt se tudom az oroszok melyik városba valók![]()
Egyszer lehetett volna kegyes a sors velem....nem volt
na végre, valaki észrevette a tényeket isFecooo írta:nem a díjazottak a felelősök, hiszen ők csak a csapatnevet húzták ki, mindig uaz az egy személy húzta hozzájuk a csoportokat, ezért nem elképzelhetetlen, amit Miihii ír(és még mások)
Hát, ezt Terrytől, Xavitól és Messitől kellene megkérdezni, szerintem csak amelyik golyóbis épp a kezükbe akadt.miihii írta: Túl sok a véletlen ahhoz,h ennyiszer kerüljenek össze "épp aktuális" csapatok.
De ezt annyira nem hangoztatom,mert alátámasztani nem tudom
Ez meg milyen kérdés? No, mindegy, olyan a válasz is: világklasszis.danikaa10 írta: Amúgy egy kérdés, én nem követtem nyomon a Chelsea meccseit, (csak a Barca ellenit). Terry tényleg ennyire jó, hogy minden évben ő kapja a legjobb védője címet?
Azért mondjuk örülnék ha jövőre nem egy madridista, hanem pl. Cruyff húzná a csoportokatmiihii írta:Régóta érlelődik ez az összeesküvés elméletemLG írta:Hát én azon sem lepődnék meg...az utóbbi években nagyon gyanús ez a sorsolás.miihii írta:Nem azt mondom,h bugázott sorsolás volt![]()
Túl sok a véletlen ahhoz,h ennyiszer kerüljenek össze "épp aktuális" csapatok.
Na akkor...ha pl. négy nullára nyer egy csapat az első meccsen, és a visszavágón meg bemennek a drukkerek, akkor 4-3al továbbjutna a rendetlenkedő csapat? Mert ez igy jó nagy baromság, meg ebben az esetben sem tartom igazságosnak. Nem valószinű, h idegenben nyert volna a Liberec olyan külömbséggel, h továbbmegy, de elméleti esély meg van rákanty írta:Slovan Liberec -Dinamo Bukarest- 0-3 tizerergyesekkel 8-9
Az első mecsen nyert a Slovan 0-3ra, köszönhetően annak, h a Dinamo drukkerei bementek mecs közbe a pályára és az Uefa 0-3-ra a cseheknek adta a mecset.
A Visszavágón 3mat lőtt a Dinamo és bűntetőkkel nyert.
Ott van az Európa Liga csoportkörében.
Hát nem kis mecs volt![]()
Hát manapság kitudja..miihii írta: Régóta érlelődik ez az összeesküvés elméletem![]()
Túl sok a véletlen ahhoz,h ennyiszer kerüljenek össze "épp aktuális" csapatok.
Régóta érlelődik ez az összeesküvés elméletemLG írta:Hát én azon sem lepődnék meg...az utóbbi években nagyon gyanús ez a sorsolás.miihii írta:Nem azt mondom,h bugázott sorsolás volt
Európai szuperkáp ide.danikaa10 írta:Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Busquets, Touré, Xavi - Messi, Henry és Ibrahimovics.
Hmm.A lehető legjobb kezdőcsapat. Ha csak nem tud valami nagyot húzni a Sahtar szvsz meglesz ez a Szuper kupa is.
És a legjobban az tetszik, hogy ez alapján a felállás úgy néz ki, hogy Henry megy be középre. Ez az ötlet nagyon tetszik, meglátjuk mire lesz képes középen a francia és persze szélen Ibra.
Tippem: 2-0 ide. Szerintem ezzel mindenki kiegyezne..
UI: Most már nagyon megnéznék egy Ibrahimovic gólt.
Basszus bocsi srácok csak eltüntek a képeim egyik pillanatról a másikra.socio66 írta:Nincsmit,az az avatárod viszont vedd már ki pls,élvezhetetlen a topik így.
köszi
Köszi!socio66 írta:Kazány,Oroszországban.Capon írta:FC Rubin Kazan melyik város csapata? Nem nagyon tudom helyileg hova tenni.
Feltűnt már, hogy mikor lesz a meccs?Luci17 írta:nem tudja vki h mikortól lehet jegyeket venni liverpool meccsre?
sztem nehéz csoport és mind1 h 1. v 2.-ak leszünk mer 16 között már könnyű ellenfél nem igen lesz. Amúgy néha jobb 2.-nak lenni mint 1.-nek xD
Kazány,Oroszországban.Capon írta:FC Rubin Kazan melyik város csapata? Nem nagyon tudom helyileg hova tenni.
Egyetértek, ennél nagyobb [auto_cenzúra] nem is lehetett volna.cps46 írta:Ezzel a sorsolással addig nem volt gond, amíg első három kalapot húzták. Itt már gyakorlatilag nincsenek gyenge csapatok (talán csak a Sevilla meg az Arsenal, akiknek jól ki van taposva az útja), de nekünk amúgy is bárkit meg kell verni.
Viszont amikor kihúzták a Debrecennek az E csoportot, azt hittem szétrobban a fejem. Ez akkora tripla bukás volt most nekem, mint a ház:
1. Se Debrecen-Barça, se Debrecen-Inter (asszem nem sajnáltam volna a pénzt, hogy Samut élőben lássam).
2. A 4. kalapos csapatok közül, a Rubin volt az egyetlen, akiket elkerültem volna, így most gyakorlatilag nincs könnyű meccsünk. Ahogy a Debrecent berakták az E-be, tuti volt, hogy a Rubin jön hozzánk, mert E,G,H betelt, a CSKA pedig a másik felében volt. Néztem már orosz bajnokikat, és azt kell mondanom, hogy brutális. A portugálok színvonalát simán verik, lassan már a németekkel/franciákkal lesznek egy szinten.
3. Mivel egy napon játszunk a Debrecennel, el lehet felejteni a Barça meccset a TV-ben.