Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban, ilyen szempontból más, mint a felsorolt 3 ikon.Léfe írta: ↑2020.08.30. 12:08:34crixus írta: ↑2020.08.30. 10:31:08
A klub többi nagy saját nevelésű ikonja kibírta hogy úgy vonuljon vissza/távozzon, hogy Európában más csapatban ne lépjen pályára. Puyol, Xavi, Iniesta példa értékűen távoztak, pedig akkor is Barto/Rosell volt az elnök. Ha Messike a pénzt választja és elmegy a Citybe/PSGbe azzal nekem teljesen leírja magát. Azt el tudnám fogadni ha levezetni menne haza Argentínában, volt róla szó már korábban, senki sem venné rossz néven a szurkolói közül.
Nyilván sokat köszönhet neki a klub, de azt sem árt elfelejteni azoknak akik bevédik, hogy ő is ugyanúgy tartozik a klubnak és a szurkolóknak
Minden szó igaz. Radásul kocsideréknyi pént vitt el. Oké megérdemelte. De a Roma-Pool-BM. ellen neki is volt köze a dolgokhoz. Ő is öregszik és a nagy Xavi féle vonal eltünt mögüle. Igy nehezebb, de hol a becsület ?
Rendben, értelek.csababarca írta: ↑2020.08.30. 12:46:32Nova: tőlem beszélhettek ezekről, senki nem vagyok itt hogy ezt megszabjam. A hangnem meg a stílus nem tetszik egyesektől, akik ugranak minden szirszar hírre, amik elég kétes forrásokból származnak (argentin rádió, slysport stb), majd habzó szájjal mondják a magukét.
Semmi bajom a véleményekkel, pl a tieddel sem, mert értem az álláspontodat, és talán nem is olvastam olyat tőled, hogy pondró, törpe, féreg.
Értem, de engem ez mindenesetre bosszant, hogy elvileg a legmenőbb sztárügyvédjeik vannak, de ilyen kiskapukat hagynak a patkány Bartoéknak, hogy aztán olyan módon tudja majd őket majd sz.opatni, ami bőven elkerülhető lett volna. Legalább egy vis major remélem, odakerült.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.30. 13:00:18Ez igaz, de Messiék abban a tudatban írták alá, hogy szezon végén dönthet hogy ingyen elmegy-e vagy sem. Persze normál esetben nem ingyen menne úgy hogy nagyon is piacképes, de ez az opció egy erős alkualap a klubbal hogy akkor ne 700M-ért engedjék el, hanem mondjuk 120-200millióért.
Azt meg senki sem gondolta előre, hogy ilyen helyzetek lesznek ami kb 80 éve nem volt, hogy a szezon márciusban félbeszakad, ha tavaly azt mondják bárkinek hogy a BL augusztus közepe-végén lesz akkor kiröhögjük mert ilyen sosem volt.
Ezt igazán figyelembe vehetné a klub is, elvégre" több mint egy klub", sokáig nem akartunk senkit sem itt tartani akarata ellenére, erre Bartomeuék pont Messinek intenek be hogy vagy 700M, vagy itt marad.
Júniusban szólhatott volna, biztos ki tudtak volna találni valami okosságot, de neki a Bayern-meccs után jutott eszébe, hogy lépni akar, legalábbis ez jön le.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.30. 13:00:18
Ez igaz, de Messiék abban a tudatban írták alá, hogy szezon végén dönthet hogy ingyen elmegy-e vagy sem. Persze normál esetben nem ingyen menne úgy hogy nagyon is piacképes, de ez az opció egy erős alkualap a klubbal hogy akkor ne 700M-ért engedjék el, hanem mondjuk 120-200millióért.
Azt meg senki sem gondolta előre, hogy ilyen helyzetek lesznek ami kb 80 éve nem volt, hogy a szezon márciusban félbeszakad, ha tavaly azt mondják bárkinek hogy a BL augusztus közepe-végén lesz akkor kiröhögjük mert ilyen sosem volt.
Ezt igazán figyelembe vehetné a klub is, elvégre" több mint egy klub", sokáig nem akartunk senkit sem itt tartani akarata ellenére, erre Bartomeuék pont Messinek intenek be hogy vagy 700M, vagy itt marad.
Ha Bayern ellen kiáll hogy el akar menni az sem jó, mert akkor hirtelen felindulásból meggondolatlan nyilatkozatnak tűnt volna.
Hozzá teszem, Messi nagyon ritkán megy interjúzni a meccsek után, nem is értem honnan jött a "szemét Messi Piquét küldte mikor neki kellett volna", gondolom Mundoéktól.
Nem, és szerintem Koeman se.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.30. 13:00:18Amúgy ledobom az atomot:
Ha Messiért kapnánk 200 milliót, ti hoznátok Neymart ?
Ez igaz, de Messiék abban a tudatban írták alá, hogy szezon végén dönthet hogy ingyen elmegy-e vagy sem. Persze normál esetben nem ingyen menne úgy hogy nagyon is piacképes, de ez az opció egy erős alkualap a klubbal hogy akkor ne 700M-ért engedjék el, hanem mondjuk 120-200millióért.NovaProspekt írta: ↑2020.08.30. 12:43:46De akkor sem értem, mi a bajod ezzel. Ez egy fórum, azért van, hogy vitatkozzunk. Ha azzal van gondod, hogy félinfók alapján ítélkezünk, akkor nyugodt szívvel állíthatom neked, hogy én speciel egyetlen pletyi alapján sem mondtam semmi csúnyát senkire.csababarca írta: ↑2020.08.30. 12:36:59Nem az a baj hogy betetted, az a baj hogy erről megint elindul majd egy 3-4 oldalas vita, egy olyan dologról ami eleve spekuláció.
Képzeld tudtam hogy ki ez a [auto_cenzúra], zseniális akkor, be is követem ha ennyire hiteles.
Egyedül azt mondtam ki, hogy Messiék buták voltak (igen), amiért aláírták Bartonak a 700 milliós kivásárlási árat (ami hivatalos), ha közben nem szívleli. Ez száraz tény, és nem tudsz rajta te sem szépíteni.
Aki meg olyan hirtelen haragú típus, hogy minden szir-sz.ar tweet után beír valami csúnyát Messiékre, az meg amúgy is megtenné ezt, amiért nincsenek a szurkolók tájékoztatva (egyik félről sem).
A végén úgy is visszamenőleg, a tények tudatában lesz megítélve az egész kálvária. Addig meg hadd pörögjön a fórum.
Nekem igen is tetszik, ha elindul egy 3-4 oldalas vita, mert mostanában jó vélemények születnek itt, még ha ingoványos talajon is. Ha neked, vagy másnak ez nem tetszik, akkor semmi baj, ott az fcbarcelona.com, és az F5 gomb. Nekem az nem tetszett pont, amikor volt itt heti 3 új komment.
Ezúton kérek tőled engedélyt, hogy mi viszont hadd beszéljük meg az eseményeket, ha már itt csesszük az időnket el valamiért.
Ha Messi marad,az csak azért történhet meg,hogy az elnök nyíltan alázza,nem? Viszont ezzel Barto tettének teljes tudatában lenne és rombolná magát a csapatot. Tehát az elnök úgy szívatná Messit,hogy ezzel ugyanezt tenné a csapattal is.csababarca írta: ↑2020.08.30. 12:46:32Nem kérem számon őket mert nem érdekel, majd 1-2 hét és okosabbak leszünk.
Szerintem ha a játékost ekézzük mert nem mond semmit, akkor a klubot is kell, mert ha őket annyira érdeklik a szurkolók, akkor muszáj lenne.
De én megvagyok bármelyik fél nyilatkozata nélkül, sokkal inkább várom hogy valamilyen módon ez lezáruljon.
Nem kérem számon őket mert nem érdekel, majd 1-2 hét és okosabbak leszünk.daffy írta: ↑2020.08.30. 12:43:13
Ezt most tényleg mindenfajta kötekedéstől mentesen: miért kötelességük nyilatkozni? Vagy úgy érted,hogy ha valakinek kell,akkor inkább a klubnak,mint Messinek?
Gondolom folyamatban lévő ügyről nehéz okosat mondani,főleg ha nem tart egy bizonyos irányba. Messi menne,a klub nem akarja adni,csak úgy,amit Messi is aláírt. Mindkét felet szerződés köti,valamelyiknek jófejnek kellene lennie. (egyék meg amit főztek mindketten)
De akkor sem értem, mi a bajod ezzel. Ez egy fórum, azért van, hogy vitatkozzunk. Ha azzal van gondod, hogy félinfók alapján ítélkezünk, akkor nyugodt szívvel állíthatom neked, hogy én speciel egyetlen pletyi alapján sem mondtam semmi csúnyát senkire.csababarca írta: ↑2020.08.30. 12:36:59Nem az a baj hogy betetted, az a baj hogy erről megint elindul majd egy 3-4 oldalas vita, egy olyan dologról ami eleve spekuláció.
Képzeld tudtam hogy ki ez a [auto_cenzúra], zseniális akkor, be is követem ha ennyire hiteles.
Ezt most tényleg mindenfajta kötekedéstől mentesen: miért kötelességük nyilatkozni? Vagy úgy érted,hogy ha valakinek kell,akkor inkább a klubnak,mint Messinek?csababarca írta: ↑2020.08.30. 12:36:59Egyébként az a problémám higy Messit ekézitek mert nem nyilatkozik, a klubra meg semmi ilyen, pedig nekik lenne kötelességük megtenni.
Nem az a baj hogy betetted, az a baj hogy erről megint elindul majd egy 3-4 oldalas vita, egy olyan dologról ami eleve spekuláció.NovaProspekt írta: ↑2020.08.30. 12:31:24Ezért kell kiállni a szurkolók elé, és mondani valamit.csababarca írta: ↑2020.08.30. 12:25:13Csak azt mondom hogy nem kell mindent benyelni.
Attól mert egy ilyet megírt valaki mindenféle bizonyíték nélkül még nem lesz feltétlen igaz.
A tény az hogy nem jelent meg a covid teszten.
A többi meg a találgatás.![]()
Nem igazán értem, mi a problémád. Örülj inkább, hogy meg vannak osztva azok a fejlemények itt, amelyek alapján nyomon tudjuk követni az eseményeket jelenleg, nyilatkozatok hiányában. A fociban két tény van, az eredmény, és a hivatalos közlemény. Ha csak ezekről beszélnénk, itt nem lenne cikk, és a fórum is még jobban kihalna.
A f.aszikám, akit betettem, azt is megjövendölte anno, hogy Neymar elmegy. Gondolom ezt nem tudtad. Ezért urambocsá betettem az ő értesülését. Ha a főoldalon a gagyi Mundora és a Sportra hivatkozva jelennek meg véleménycikkek, akkor úgy gondolom, ez is belefér.
Ha nem érdekelnének ezek a találgatások téged, be sem néznél ebbe a topikba.![]()
Ezért kell kiállni a szurkolók elé, és mondani valamit.csababarca írta: ↑2020.08.30. 12:25:13Csak azt mondom hogy nem kell mindent benyelni.
Attól mert egy ilyet megírt valaki mindenféle bizonyíték nélkül még nem lesz feltétlen igaz.
A tény az hogy nem jelent meg a covid teszten.
A többi meg a találgatás.
Csak azt mondom hogy nem kell mindent benyelni.NovaProspekt írta: ↑2020.08.30. 12:21:49Nem, csak az a tény, amit te ideírsz.csababarca írta: ↑2020.08.30. 12:20:28Ez akkor gondolom egy fc barcelona vagy Messi által kiadott közlemény, ami teljesen hivatalos, így tény is.
Az EB se írjon cikkeket semmiről, csak a hivatalos közleményeket fordítgassa. Legyen évi 2 cikk mostantól.
Nem, csak az a tény, amit te ideírsz.csababarca írta: ↑2020.08.30. 12:20:28Ez akkor gondolom egy fc barcelona vagy Messi által kiadott közlemény, ami teljesen hivatalos, így tény is.
Ez akkor gondolom egy fc barcelona vagy Messi által kiadott közlemény, ami teljesen hivatalos, így tény is.NovaProspekt írta: ↑2020.08.30. 12:17:11[@marcelobechler] | Messi is expected by Barça at the facilities now, but he will not take the pre-season tests. He won't go as he has already sent an official statement to Barça saying that he is no longer a player of the club, relying on the unilateral termination clause.
Nem tartozik,de nem is áldozat. Évi 24 milliárd forintjába kerül a csapatnak a fizetése. Ennyiért biztos megéri szenvedni. Sokat köszönhet neki a Barca,ahogy fordítva is.(nem kicsit alá is játszik mindig a csapat.) Ha nem tetszik neki a helyzet,akkor 1 éves szerződéseket kell kötni és akkor maga rendelkezik minden évben a sorsáról. De gondolom az aláíráspénz utalásakor még nem volt hisztis.
Ugyan mond már meg mivel tartozik ő a Klubnak vagy nekünk? Az egész karrierjét nekünk szentelte! Tett már eleget mit szeretnél még? Mit oldjon meg hány meccset vagy pontot hozzon még? Beleunt belefáradt ennyi hogy mindenért ő van elövéve. Ő legalább fel mert állni nem ugy mint egyesek..Busquets miert nem gondolkozik el a váltatáson peldául, nincs önkritika? Bartomeu miert nem mondott le a 8-2 utan azonnal??crixus írta: ↑2020.08.30. 11:31:08A klub többi nagy saját nevelésű ikonja kibírta hogy úgy vonuljon vissza/távozzon, hogy Európában más csapatban ne lépjen pályára. Puyol, Xavi, Iniesta példa értékűen távoztak, pedig akkor is Barto/Rosell volt az elnök. Ha Messike a pénzt választja és elmegy a Citybe/PSGbe azzal nekem teljesen leírja magát. Azt el tudnám fogadni ha levezetni menne haza Argentínában, volt róla szó már korábban, senki sem venné rossz néven a szurkolói közül.
Nyilván sokat köszönhet neki a klub, de azt sem árt elfelejteni azoknak akik bevédik, hogy ő is ugyanúgy tartozik a klubnak és a szurkolóknak.
Csatlakozom, nekem is sántít ez az egész. Akkor Coutinho a hátfájására hivatkozva eljön hozzánk a Liverpoolból ingyen, a Pool azt mondja, h semmi gond, találkozunk a bíróságon. A bíróság pedig Coutinho-t elmarasztalja, és kiszabja nekünk a 60-80 milliós kifizetendő "piaci árat" a 160 helyett?Balinho írta: ↑2020.08.30. 11:43:57Ha igaz lenne, hogy Messinek kikerült a szerződésében a kötelező kivásárlási záradék, és így önkényesen elmehet más klubba, akkor az felveti azt a kérdést, hogy azoknál a játékosoknál és ligáknál, ahol eleve nincs is ilyen záradék, innentől, akkor bárki önkényesen odaigazolhat, ahova akar, aztán majd a bíróság megmondja, hogy utólag mennyi a piaci értéke, amit ki kell fizetni??? Azért érezzük, hogy ez minden csak nem reális felvetés.