Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen de úgy csak a pillanatnyi képet fogja letölteni.... Flashgettel lehet leszedniZsoma írta:Jobb egérgomb a képre és save as...Morminho írta:Erről az ollózós gólról beszéltem Enrique, a sztáros topicbanHogyen tudom ezt lementeni a gépemre
![]()
![]()
Jobb egérgomb a képre és save as...Morminho írta:Erről az ollózós gólról beszéltem Enrique, a sztáros topicbanHogyen tudom ezt lementeni a gépemre
![]()
![]()
Csak a bajnoki címet hirdető lenne, ezért változtatnánk rajta most. Aztán majd biztos lesz más...Rapika írta:Nekem ez a fejléc is tetszik...de ha jobb lesz a következő...
Nem kell komolyan venni. Mivel az NSO a hírekbe csak belekap, fogalmuk sincs arról, hogy itt nem elsősorban az olimpiai hirdetés van asztalon. Talán volt az is, de nem velük vannak tárgyalások. Ezért is írtuk korábban, hogy nem valószínű az olimpiai logó. Valami kínai lesz, de az még nem tiszta, hogy pontosan mi.Lujo írta:Egy érdekes cikk:
A korábbi híresztelésekkel ellentétben mégsem a kínai kormány lesz a spanyol labdarúgóbajnoki cím várományosának, az FC Barcelonának a mezszponozra.
Bár két hete a katalán klub elnöke, Joan Laporta még azt nyilatkozta, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a A 2008-as pekingi olimpia szervezőbizottságával, a BOCOG-gal a szponzorációról, és akár a bajnokság megnyerésével egyidőben be is jelenthetik a megállapodást, a BOCOG részéről most cáfolták, hogy egyáltalán tárgyaltak volna az egyesülettel valaha is.
(nso.hu)
Hát igen... miénk a legjobb stadionvisca el barca írta:egy pár régi koreo, csk ugy az emlék kedvéért![]()
http://barca.sportenter.co.il/Camp/Gallery/gallery.htm
elég nagyok voltak az elvárások vele szemben, aminek nem nagyon tudott megfelelni, bár már az első meccsén beköszönt a valencia ellen. ráadásul jött a goikoetxea, aki kettétörte a lábát és majdnem a pályafutását is. szal nincsenek azért olyan túl jó emlékei a Barcáról.thegreek írta:Sajnos Maradonát, Barcelonában nem nagyon szerették, sokat volt sérült és a közönség is kikezdte(indiánnak csúfolták), mert focizott úgy ahogy elvárták. Ezért is engedték el!
A sok kokain kikészítette az agyát szegénynek!Boixos írta:lehet, h elszívta már az agyát, és ez a két év kikerült belőle.Zsolti írta:mi az hogy madridba megy,és barcelonát meg sem nézi????végülis a Barcában játszott két évet,vagy ennyire nem szeretett itt lenni?