Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.23. 18:55:40

Nagy a csend, eléggé leültünk pedig sztem ez az idei nagyon jó kis év. Cserélni is iszonyat nehéz, sajnos több régi motoros is csak elvan mint hal a szatyorban. :( Na mind1. Én töretlen lelkesedéssel jelentkezem. 8)

Aukciós:

9-3-as gyózelem Kanty ellen. Remek hetem volt. McLemore kezdi összeszedni magát. Lillard egész héten elmebeteg volt. 19 3pontosával hozta is nekem azt a statot. Lin visszatérhetne már, mert asist-ban nagyon gyengus vagyok. Jó lenne 1-2 cserével finomítani, de összességében jó kis csapat. :wink:

Jön 0827. Illene győznöm... 8)

Keeper Liga:
neobarca írta:Jön Slither. Kemény dió. Kő kemény. Kiegyenlített csatát várok, ami apróságokon fog múlni.
Győzelem. 9-3 Ráadásul utolsó 2 nap lett ilyen nagy arányú. Elég jó hetem volt. Ennek köszönhetem Slither skalpját. Kemba MONSTER formában van 107 pont közel 60%kal. Lee, Sully, Lowry is szépen termelt. És visszatért végre Chandler. Ezen a héten szépen látszódott miben vagyok gyenge. Javulnom kell lepattanóban, blokban, to-ban. Talán Chandler ezeket kozmetikázza picit. 8)

A héten GT a menü. Kötelező W. :mrgreen:

ESPN:

Nem találom már a szavakat. Róna Street Warriors csapatát is legyőztem, 8W. Veretlenül.
Nem tudom mi a titka a csapatomnak, de nagyon fekszik ez a rendszer az biztos. Nem akarom elkiabálni, de a 9.-re is számítok a héten. És végre ott is összejött egy trade. T. Allen-J. Cawford for J. Caléderon-W. Matthews
Még 2 cserét próbálok nyélbe ütni és maximálisan elégedett leszek a keretemmel. Bár így sem lehet egy rossz szavam sem. Nem is értem hol a titok. Mi lehet ennek a csapatnak a titka. Bob? Neked nincs ötleted? :)
Cumbee, nagyon szoros volt a heted. Sajnálom. Neked szorítottam pedig... :(

Itt vannak az ünnepek. Sokkal több a szabadság. Remélem a liga is felpezsdül kicsit. :)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.22. 09:38:28

Game90 írta:Sanders pocsékul kezdte a szezont, lesérült valami 6-8 hétre, de mégsem dobtam ki.
És meg is fogod bánni mert erős 2-2-es játékos lesz 12%-kal. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Amúgy nem azt mondtam, én se dobtam volna ki (ESPN-ben nálam van mondjuk ott van IR) de azért eret se kell pattintani. Kis ügyességgel jobbakat lehet húzni FA-ról.
Ott van pl 0827. Butler parádés fogás volt véleményem szerint. :wink:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2013.12.21. 18:09:10

neobarca írta: Annyira azért ne sajnáld. 10-5 ös ember pocsék %-al. Kis túlzással FA színt... Sajnos (mint Knicks-es mondom)
Sanders pocsékul kezdte a szezont, lesérült valami 6-8 hétre, de mégsem dobtam ki.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.20. 18:34:12

Game90 írta:
Gareth Tello írta: Bob, Feltonhoz meg grat, szépen behúztad, kidobtam, mert azt írták, hogy két hét off, erre amikor nézem, hogy visszatérhet hétfőn, már nálad van. :lol:
Mondjuk szerintem alapból hülyeség volt 2 hét miatt kitenni Felton-t.
Annyira azért ne sajnáld. 10-5 ös ember pocsék %-al. Kis túlzással FA színt... Sajnos (mint Knicks-es mondom)

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.20. 15:26:43

Game90 írta:Mondjuk szerintem alapból hülyeség volt 2 hét miatt kitenni Felton-t.
Alapesetben nem is tettem volna ki, csak ugyebár Anthony Davis sérült volt, így minden egyes stat-pontra szükségem volt, ezért nem akartam még egy sérült embert tartani a csapatomban...

Persze Davis hirtelen visszatért, és kiderült, hogy Feltonnal sincs nagy gáz. :D De így utólag én is belátom, hogy hülyeség volt. :D Na mindegy, remélem, nem ezen fog múlni az, hogy bejutok-e a PO-ba vagy sem.
PCsabi
aka Game90

2013.12.20. 15:16:22

Slither írta: Jövőre aukciós draftot rendezzünk és akkor beszívod majd az autodraftot. :P
Fenébe... :mrgreen:
Gareth Tello írta: Bob, Feltonhoz meg grat, szépen behúztad, kidobtam, mert azt írták, hogy két hét off, erre amikor nézem, hogy visszatérhet hétfőn, már nálad van. :lol:
Mondjuk szerintem alapból hülyeség volt 2 hét miatt kitenni Felton-t.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.20. 12:06:48

Aukciós ligában akkor nem lesz változás az FA-piacot illetően? :?

Bob, Feltonhoz meg grat, szépen behúztad, kidobtam, mert azt írták, hogy két hét off, erre amikor nézem, hogy visszatérhet hétfőn, már nálad van. :lol:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.12.18. 19:25:59

Game90 írta: Pénteken még mondtad is a buszon, hogy mi fogjuk játszani a döntőt :mrgreen:
Megmondtam a tuttit. :mrgreen:
Game90 írta:Eurobarca-s ligát hagyd meg nekem, a többiben nyerhetsz :D
Ezzel sztem nem lesz gond, :D
Game90 írta:Ez benne lesz a jövő évi szabályzatban? :mrgreen:
Jövőre aukciós draftot rendezzünk és akkor beszívod majd az autodraftot. :P
PCsabi
aka Game90

2013.12.18. 15:40:09

Slither írta:NFL fantasy: tegnapi gyenge Pitta teljesitmennyel sikerult becsusznom a dontobe. :D Ezzel iden mindegyik ligamban reszt veszek a Championship Game-en. 8) Kivancsi leszek hanyat fogok tudni megnyerni beloluk.
Pénteken még mondtad is a buszon, hogy mi fogjuk játszani a döntőt :mrgreen:

Eurobarca-s ligát hagyd meg nekem, a többiben nyerhetsz :D
Eazzy írta:Game nem autodraftolhat
Ez benne lesz a jövő évi szabályzatban? :mrgreen:
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.12.18. 09:18:15

Grat a két döntősnek, tőlük sajnálom a legkevésbé, és egyben a legjobban is :D

Év közben a sérülések, PO első körben meg én csesztem ki magammal, szóval kerek egy év lett. Reménykedjünk egy jobb jövő évben.

Tanulságok: Pats-től ne húzz RB-t, Game nem autodraftolhat, a Giants hulladék, DeSean isten :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.12.17. 12:01:42

NFL fantasy: tegnapi gyenge Pitta teljesitmennyel sikerult becsusznom a dontobe. :D Ezzel iden mindegyik ligamban reszt veszek a Championship Game-en. 8) Kivancsi leszek hanyat fogok tudni megnyerni beloluk.
PCsabi
aka Game90

2013.12.16. 23:18:27

PL Fantasy: szerintem nem mondok újdonságot, Suáreeeeeeez 8)

NFL Fantasy: brutális hetem volt, Jamaal Charles-nak jár a pacsi! Mondjuk tuti, hogy a döntőben mindenki betlizni fog nálam, aztán lesz ilyen 75-80 pontom.

NBA Auction League: ahogy vártam, vereség.

NBA Keeper League: ez meg nagyon epic volt, utolsó nap volt minden, szenvedő Ibaka és Howard, remek Lamb, Lillard 0/7 tripla, hosszabbításos Blazers meccs (ha nincs OT, akkor a pont kategóriát bukom). Bob, jó kis párharc volt, mint mindig, neked is grat :wink:
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.16. 18:27:05

Bob_Marley írta:Ez tavaly is gondot okozott pár embernek. :D
Igazzzzzz! Most már emlékszem! Akkor sem tetszett... :mrgreen:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.16. 17:19:46

Ez tavaly is gondot okozott pár embernek. :D 12 csapatos a liga, első hat jut be a felső rájátszásba. Abból az első kettő bye weeken van, azaz a 3-4-5-6 játszik egymás ellen és jut be az elődöntőbe, ahol az alapszakasz első illetve második helyezettje vár rá. Szóval nem vagyok PO helyen, a hetedik hely pont a buborék. :D

Eldöntöttem a tizedik hétig várok, ha nem sikerül előrébb jutni, akkor részemről is tank üzemmód, mert felesleges erőltetni, s inkább rámegyek, hogy jövőre nálam legyen Parker. :P

szerk: Jövőből írtam, innentől kezdve én leszek Marty McFly. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.16. 16:08:20

Gareth Tello írta:Jól van, örüljél csak, hogy megverted a foghíjas csapatomat. :mrgreen:
Mind1, hogy 1cm-el vagy 1 km-rel nyersz. Ha nyersz, nyersz... :P :mrgreen: :mrgreen:
Bob_Marley írta:még így se vagyok PO helyen
Miért ne lennél PO helyen? Az első 8 játszik PO-t nem? :shock: Te ha jól látom 7. vagy... :wink:

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.16. 15:05:37

Bob_Marley írta:Egyébként most akkor ez hogy van, aukciósban waiver szabály, keeperben meg nem???Valami egységes kellene szerintem.
Tényleg, kösz, hogy megkérdezted, én is akartam már írni. :idea: (Annak apropóján, hogy Wright-ot felszedte valaki előlem csak azért, mert előrébb volt a waiver listán. :lol: )

Szóval hogy lesz ez a dolog? :-k
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.16. 14:59:01

Én eléggé csalódott voltam reggel mikor láttam az eredményeket.
Aukciósban és ESPN-n már napok óta "eldőlt". Azoknak nyilván örülök, sikerült nyerni, ESPN-n taroltam, a végén már nem is nagyon figyeltem a csapat összeállításra. Benne maradt még így is, Péntek-Szombatra erősebb csapatot kitudtam volna állítani, de azért panaszra nincs ok, majdnem 1400 pont a héten az összességében derék. :D

Viszont keeper....Miután iszonyat szoros a liga, minden kategóriának jelentősége van, azt már megszoktam, hogy ha kikapok, akkor is úgy, hogy szinte mindenki más ellen nyernék a héten. Megint sokat termeltem, de tegnap iszonyat pechem volt. Ibaka-Howard végig faultgondokkal küszködött. Harristől egyelőre többet nem várok, 15-20 percek alatt ez is szép, amit most teljesít. De hogy ha nincs a Blazers-Pistons meccsen hosszabbítás, akkor meglett volona a pont kategória is, az azért bosszant. Eredményt tekintve vereség az vereség, de nem lett volna mindegy az 5-7 mint így a 4-8. S 1 pontot múlt, 716-717 volt a vége, sajnos Klay is az utolsó percekben dobást se kapott, Curry mindent eldobált...Vereségre számítottam, sok volt a sérültem a héten, Game 6 emberrel többet tudott összességében játszatni, ha így nézem a 4-8 jó eredmény, főleg, hogy 2 kategória is szoros volt. De azért fáj, hogy legalább 5 kategóriát nem sikerült megfogni. Ha MCW is van, akkor a steal meg lazán meglett volna. Ez van, azért az hogy 12 kategóriából 9-ben TOP5ben vagyok (MichaaBee pl csak 4ben), s még így se vagyok PO helyen mutatja, hogy brutál egy sorsolásom van, gyakorlatilag, aki ellenem játszik az az átlagánál sokkal jobban teljesít. :D
Viszont FA-kal Game-t legyőztem, mindketten mindent megtettünk a héten, el is lőttük az összes felvételi lehetőséget, de én mindig jobbat húztam aznapra. :lol:
A héten fcbarca0827, sajnos pont a héten játszik szinte mindenki nálam csak 3 meccset, s fcbarcanál meg sokan négyet, így jóval több embere lesz, vereségre számítok, mert nem lesz elég emberem. Gamenek természetesen gratulálok, nagyon megerősödött, gyakorlatilag top3 csapata van, s még így is szokásos epic csata volt, tényleg nüanszokon múlt. Egyszer már remélem úgy fogunk találkozni, hogy mondjuk nálad van 4 sérült és nálam egy sem, vagy nálam dobál mindenki átlag felett. :D Mert emlékszem tavaly is alapszakaszban mikor küzdöttünk a fél csapatom pont sérült volt, aztán PO-ban meg mindenki becsődölt nálam. Szóval igazán kijárna már egy fordított felállás. :D

Egyébként most akkor ez hogy van, aukciósban waiver szabály, keeperben meg nem???Valami egységes kellene szerintem.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.12.16. 15:25:34-kor.
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.16. 14:15:31

neobarca írta:9-3-as győzelem GT ellen. Picit eltaktikáztam az utcsó napot. 10-2 is simán benne volt. :P Na mind1, így is elégedett vagyok az eredménnyel.
Jól van, örüljél csak, hogy megverted a foghíjas csapatomat. :mrgreen: Davis sérülése eléggé betett, azóta gyakorlatilag folyamatosan csúszok vissza, ezen a héten Game, már csak presztízsből is be kellene húznom, de Mr. Szemöldök nélkül elég nehéz lesz.

Keeper: itt meglepetésre négy kategóriát fogtam Cumbee ellen, ezt nem vártam volna a csapatomtól, jöhet az aktuális első helyezett NBAiley, egy 4-8-cal kiegyeznék ez esetben is. 8)
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.16. 12:12:25

Újabb hétnek lett vége. Elég sikeres számomra! 8)

Aukciós:

9-3-as győzelem GT ellen. Picit eltaktikáztam az utcsó napot. 10-2 is simán benne volt. :P Na mind1, így is elégedett vagyok az eredménnyel.
Korrekt kis hetem volt. FG% kivételével meg voltam elégedve. Antony MONSTER volt! 120pont 50%-kal az mi? :D De a Peco-Jefferson-Lillard trió is szépen teljesített.
Jön Kanty! Idén eléggé beragadt, verhetőnek érzem. Aztán majd meglátjuk. Vannak a csapatában tehetségek szép számmal.

Keeper Liga:

8-4-es győzelem Eazzy ellen. Jól taktikáztam tegnap, padon hagytam a Lee-Lemore kettőst így spóroltam 4TO-t amivel el is hoztam azt a kategóriát is. 8)
Kellemes hét volt egyébként. Walker-Paul-Wroten irányító hármas nagyon odatette magát.
Bízom benne, hogy most már Chandler is visszatér erősítve a magas szekciómat.
Feljöttem a 4. helyre, pedig bizalmatlan voltam a csapatomban. Továbbra is iszonyatosan szoros az eleje. Kb minden héten változik a sorrend. :lol: Talán ilyen izgalmas még sosem volt. 8)

Jön Slither. Kemény dió. Kő kemény. Kiegyenlített csatát várok, ami apróságokon fog múlni.

ESPN:

A csoda tovább tart. =D> 7W :!: Idáig a legkeményebb hetemen vagyok túl. Végig vesztes pozícióban voltam, de az utolsó nap minimálisan fordítani tudtam. 8)
Iszonyatosan fekszik nekem és a csapatomban ez a liga. Valahogy eddig mindig kijött a lépés az éppen aktuális csapat ellen. Pedig összesen 1x szereztem a legtöbb pontot a 7 hét alatt ligaszinten. 1-2 FA pick igencsak jól sikerült mostanság és valamelyest még jobban megerősített.
Jön RSW csapata. Na itt már tényleg érik a zakó. Nagy hozzá értelemmel összeválogatott, minőségi csapat. Fel kell kötni a gatyót...
Cumbee és Bob csapatát is figyelemmel kísérem. Jól megy nektek is, örülök! :wink:

Sajnos idén nem annyira vagytok aktívak, mint régebben. Cumbee, Kanty napok óta nem reagáltok érdeklődésemre. Ejnye bejnye. [-X :mrgreen:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.14. 15:02:19

Részemről az indoklás:
Kellene nekem egy 4-5 számú center a Griffin-Howard-Ibaka-Nene pakk mellé, először Robin Lopez iránt érdeklődtem, s még ha NBAIley azt is mondta korrekt ajánlat volt a Burks-Lopez csere, nem egyeztünk meg, mert inkább maradt a sajátjánál, így tovább keresgéltem, Bogut jött szóba, de az elvetéltem, maradt a litván. Mivel GT mindenkiért picket kér, így még ha több kategóriában is jobb az emberem, kénytelen vagyok adni egy kör cetlit, bár nagyon nem szívesen tettem. :D Szóval részemről ennyi a magyarázat.
S mielőtt valaki leírná, hogy 74 rank kiemelésű Valanciunas, Burks meg 200+, szezont tekintve egyenlőek, 154-179, s mondjuk Burks mióta van élet a Jazzben, sokkal de sokkal jobb. Ennyi.

Game grat, sajnos tegnap többen is átlag alattiak voltak (Melo meg nagyon kihűlt tegnap a második félidőre szerencsére, fantasy szempontból mondjuk nem:D 20-nál járt szünetben), túloldalt, meg fényt kaptak jó páran, Love meg keblére ölelve szeretgetett a 42 pontjával...Így alakult, sajnálatos módon nagyon hiányoznak a sérültjeim, Felton-MCW azért assistban meg labdalopásban tudott volna segíteni bőven, illetve Nene is baromira hiányzik, s főleg azért jók ezek a sérülések, mert akkor így Wrottenek meg Bookerek szárnyalnak másoknál...:lol:
Viszont Harris már mozgott tegnap ez azért örömteli.

Jövő hét az nekem gyilkos lesz, nem tudom hogy jött ez össze, hogy ha teljes kereteket nézem akkor is 9-el több embere lesz fcbarca0827-nek, ami tekintve, hogy Felton 2-3 hét, MCW nem tudom mikor tér vissza, s páran még küszködnek kisebb-nagyobb sérülésekkel, eléggé lerontja az esélyeimet, mert még kevesebb emberem lesz, de megpróbáljuk. Szezon eleje van még, de mint látható cserélni, FA-kal mindent megpróbálok, de messzinek tűnik ez a PO......Remélem én leszek a hoppon maradt "buborék", s leszek hetedik. :D
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.13. 23:12:34

neobarca írta:
Ohhh köszönöm, de szerintem nem vagyok nagy, csak jókor vannak jó passzban a játékosaim. :wink: Amúgy nagyon kemény, hogy messze-messze neked van a legtöbb szerzett pontod. Most is bődületesen vered az egész ligát. De valahogy mégis becsusszant az a 2 L.
Akkor úgy mondom a két majdnem százszázalékos csapat ellen kaptam ki. Mondjuk akkor is bőven 1000 pont felett voltam. :D Héten megszaladt, jól sikerült az embereket is kiválasztani, meg nem tagadom elég jól teljesítenek a fiúk. Én nagyon szeretem ezt az ESPN-t, mert pont amiatt, hogy nem kategóriák vannak, hanem összpontszám, tök kijön, hogy all-around hasznos emberek kellenek. S nekem ilyenből van jópár. eddig úgy néz ki 5-2 lesz, cél a PO-ba bekerülni, ha már tavaly nem úgy sikerült, s mondjuk hamar el is kezdtem kőkeményen tankolni. Mondjuk azt hittem 1/1 lesz belőle, de végül is, jó helyen draftoltam.

GT nézz már rá a yahoora, pajti. :D
Kép
Kép
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2013.12.13. 12:04:10

Gareth Tello írta:
neobarca írta:GT!
2 éve volt EB focis eurobarca liga. Idén lesz VB-s? Vagy már megy? :lol:
Volt vb-selejtezős és külön vb-pótselejtezős liga is, nem tudtad? :mrgreen:

Hú, fogalmam sincs mert az Eb-set az UEFA csinálta, legalábbis az ő oldalukon volt, a FIFA meg nem tudom, hogy akar-e csinálni valami hasonlót... :-k

Mindenesetre időnként majd ránézek az oldalukra (most még nyilván nem aktuális), aztán szólok, ha van valami fejlemény.
Konföderációs kupára nem volt sajnos hivatalos, de nem hiszem, hogy a VB-re ne lenne majd. Elég nagy közönsége van, ami meg pénzt jelent, szóval nem hiszem, hogy ilyet kihagynának. (Ha meg esetleg nem csinálnának lesz millió nem hivatalos, yahoo, espn, stb.)
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.13. 10:19:06

Game90 írta:engem ver neo.
Sztem ehhez hozzászokhattál már. 8) Nem emlékszel tavaly én voltam a mumusod amikor mindenkit agyonvertél rajtam kívül. :mrgreen:
Bob_Marley írta:Csak a két nagytól kaptam ki
Ohhh köszönöm, de szerintem nem vagyok nagy, csak jókor vannak jó passzban a játékosaim. :wink: Amúgy nagyon kemény, hogy messze-messze neked van a legtöbb szerzett pontod. Most is bődületesen vered az egész ligát. De valahogy mégis becsusszant az a 2 L.

Nekem amúgy kuka egy hetem van. Mostani ellenfelem nagyon erős. Sok a sérült. Ennek következtében idáig végig hátrányban vagyok. Mondjuk egy a 60 pont behozható. Na majd meglátjuk, Kár lenne ezért a szép sorozatért. [-o< :mrgreen:
Gareth Tello írta:Volt vb-selejtezős és külön vb-pótselejtezős liga is, nem tudtad? :mrgreen:

Hú, fogalmam sincs mert az Eb-set az UEFA csinálta, legalábbis az ő oldalukon volt, a FIFA meg nem tudom, hogy akar-e csinálni valami hasonlót... :-k

Mindenesetre időnként majd ránézek az oldalukra (most még nyilván nem aktuális), aztán szólok, ha van valami fejlemény.
Láttam én, hogy itt nagyon beszélgettek ilyesmiről, de nem jutott el az agyamig. :mrgreen:
Nekem az nagyon tetszett anno, remélem most is lesz. Ezennel megbízlak, hogy ha majd esedékes, tájékoztass! =D>
Kérlek. :mrgreen: :P

Cumbee
Entrenador del Barça

2013.12.13. 05:53:34

MichaaBee írta:Kamaj, keeperben a sima rejecttel nem jött meg semmilyen üzenet, amit mellékeltél. Megoldható hogy pü-ben elküldöd itt a választ? :)
Ugyan ez a helyzet nálam is.:D
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.12.12. 21:27:37

Kamaj, keeperben a sima rejecttel nem jött meg semmilyen üzenet, amit mellékeltél. Megoldható hogy pü-ben elküldöd itt a választ? :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Válasz küldése