Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Győzelem. 9-3 Ráadásul utolsó 2 nap lett ilyen nagy arányú. Elég jó hetem volt. Ennek köszönhetem Slither skalpját. Kemba MONSTER formában van 107 pont közel 60%kal. Lee, Sully, Lowry is szépen termelt. És visszatért végre Chandler. Ezen a héten szépen látszódott miben vagyok gyenge. Javulnom kell lepattanóban, blokban, to-ban. Talán Chandler ezeket kozmetikázza picit.neobarca írta:Jön Slither. Kemény dió. Kő kemény. Kiegyenlített csatát várok, ami apróságokon fog múlni.
És meg is fogod bánni mert erős 2-2-es játékos lesz 12%-kal.Game90 írta:Sanders pocsékul kezdte a szezont, lesérült valami 6-8 hétre, de mégsem dobtam ki.
Sanders pocsékul kezdte a szezont, lesérült valami 6-8 hétre, de mégsem dobtam ki.neobarca írta: Annyira azért ne sajnáld. 10-5 ös ember pocsék %-al. Kis túlzással FA színt... Sajnos (mint Knicks-es mondom)
Annyira azért ne sajnáld. 10-5 ös ember pocsék %-al. Kis túlzással FA színt... Sajnos (mint Knicks-es mondom)Game90 írta:Mondjuk szerintem alapból hülyeség volt 2 hét miatt kitenni Felton-t.Gareth Tello írta: Bob, Feltonhoz meg grat, szépen behúztad, kidobtam, mert azt írták, hogy két hét off, erre amikor nézem, hogy visszatérhet hétfőn, már nálad van.
Alapesetben nem is tettem volna ki, csak ugyebár Anthony Davis sérült volt, így minden egyes stat-pontra szükségem volt, ezért nem akartam még egy sérült embert tartani a csapatomban...Game90 írta:Mondjuk szerintem alapból hülyeség volt 2 hét miatt kitenni Felton-t.
Fenébe...Slither írta: Jövőre aukciós draftot rendezzünk és akkor beszívod majd az autodraftot.
Mondjuk szerintem alapból hülyeség volt 2 hét miatt kitenni Felton-t.Gareth Tello írta: Bob, Feltonhoz meg grat, szépen behúztad, kidobtam, mert azt írták, hogy két hét off, erre amikor nézem, hogy visszatérhet hétfőn, már nálad van.
Megmondtam a tuttit.Game90 írta: Pénteken még mondtad is a buszon, hogy mi fogjuk játszani a döntőt![]()
Ezzel sztem nem lesz gond,Game90 írta:Eurobarca-s ligát hagyd meg nekem, a többiben nyerhetsz![]()
Jövőre aukciós draftot rendezzünk és akkor beszívod majd az autodraftot.Game90 írta:Ez benne lesz a jövő évi szabályzatban?
Pénteken még mondtad is a buszon, hogy mi fogjuk játszani a döntőtSlither írta:NFL fantasy: tegnapi gyenge Pitta teljesitmennyel sikerult becsusznom a dontobe.Ezzel iden mindegyik ligamban reszt veszek a Championship Game-en.
Kivancsi leszek hanyat fogok tudni megnyerni beloluk.
Ez benne lesz a jövő évi szabályzatban?Eazzy írta:Game nem autodraftolhat
Igazzzzzz! Most már emlékszem! Akkor sem tetszett...Bob_Marley írta:Ez tavaly is gondot okozott pár embernek.![]()
Mind1, hogy 1cm-el vagy 1 km-rel nyersz. Ha nyersz, nyersz...Gareth Tello írta:Jól van, örüljél csak, hogy megverted a foghíjas csapatomat.![]()
Miért ne lennél PO helyen? Az első 8 játszik PO-t nem?Bob_Marley írta:még így se vagyok PO helyen
Tényleg, kösz, hogy megkérdezted, én is akartam már írni.Bob_Marley írta:Egyébként most akkor ez hogy van, aukciósban waiver szabály, keeperben meg nem???Valami egységes kellene szerintem.
Jól van, örüljél csak, hogy megverted a foghíjas csapatomat.neobarca írta:9-3-as győzelem GT ellen. Picit eltaktikáztam az utcsó napot. 10-2 is simán benne volt.Na mind1, így is elégedett vagyok az eredménnyel.
Akkor úgy mondom a két majdnem százszázalékos csapat ellen kaptam ki. Mondjuk akkor is bőven 1000 pont felett voltam.neobarca írta:
Ohhh köszönöm, de szerintem nem vagyok nagy, csak jókor vannak jó passzban a játékosaim.Amúgy nagyon kemény, hogy messze-messze neked van a legtöbb szerzett pontod. Most is bődületesen vered az egész ligát. De valahogy mégis becsusszant az a 2 L.
Konföderációs kupára nem volt sajnos hivatalos, de nem hiszem, hogy a VB-re ne lenne majd. Elég nagy közönsége van, ami meg pénzt jelent, szóval nem hiszem, hogy ilyet kihagynának. (Ha meg esetleg nem csinálnának lesz millió nem hivatalos, yahoo, espn, stb.)Gareth Tello írta:Volt vb-selejtezős és külön vb-pótselejtezős liga is, nem tudtad?neobarca írta:GT!
2 éve volt EB focis eurobarca liga. Idén lesz VB-s? Vagy már megy?![]()
Hú, fogalmam sincs mert az Eb-set az UEFA csinálta, legalábbis az ő oldalukon volt, a FIFA meg nem tudom, hogy akar-e csinálni valami hasonlót...![]()
Mindenesetre időnként majd ránézek az oldalukra (most még nyilván nem aktuális), aztán szólok, ha van valami fejlemény.
Sztem ehhez hozzászokhattál már.Game90 írta:engem ver neo.
Ohhh köszönöm, de szerintem nem vagyok nagy, csak jókor vannak jó passzban a játékosaim.Bob_Marley írta:Csak a két nagytól kaptam ki
Láttam én, hogy itt nagyon beszélgettek ilyesmiről, de nem jutott el az agyamig.Gareth Tello írta:Volt vb-selejtezős és külön vb-pótselejtezős liga is, nem tudtad?![]()
Hú, fogalmam sincs mert az Eb-set az UEFA csinálta, legalábbis az ő oldalukon volt, a FIFA meg nem tudom, hogy akar-e csinálni valami hasonlót...![]()
Mindenesetre időnként majd ránézek az oldalukra (most még nyilván nem aktuális), aztán szólok, ha van valami fejlemény.
Ugyan ez a helyzet nálam is.MichaaBee írta:Kamaj, keeperben a sima rejecttel nem jött meg semmilyen üzenet, amit mellékeltél. Megoldható hogy pü-ben elküldöd itt a választ?