Én eléggé csalódott voltam reggel mikor láttam az eredményeket.
Aukciósban és ESPN-n már napok óta "eldőlt". Azoknak nyilván örülök, sikerült nyerni, ESPN-n taroltam, a végén már nem is nagyon figyeltem a csapat összeállításra. Benne maradt még így is, Péntek-Szombatra erősebb csapatot kitudtam volna állítani, de azért panaszra nincs ok, majdnem 1400 pont a héten az összességében derék.
Viszont keeper....Miután iszonyat szoros a liga, minden kategóriának jelentősége van, azt már megszoktam, hogy ha kikapok, akkor is úgy, hogy szinte mindenki más ellen nyernék a héten. Megint sokat termeltem, de tegnap iszonyat pechem volt. Ibaka-Howard végig faultgondokkal küszködött. Harristől egyelőre többet nem várok, 15-20 percek alatt ez is szép, amit most teljesít. De hogy ha nincs a Blazers-Pistons meccsen hosszabbítás, akkor meglett volona a pont kategória is, az azért bosszant. Eredményt tekintve vereség az vereség, de nem lett volna mindegy az 5-7 mint így a 4-8. S 1 pontot múlt, 716-717 volt a vége, sajnos Klay is az utolsó percekben dobást se kapott, Curry mindent eldobált...Vereségre számítottam, sok volt a sérültem a héten, Game 6 emberrel többet tudott összességében játszatni, ha így nézem a 4-8 jó eredmény, főleg, hogy 2 kategória is szoros volt. De azért fáj, hogy legalább 5 kategóriát nem sikerült megfogni. Ha MCW is van, akkor a steal meg lazán meglett volna. Ez van, azért az hogy 12 kategóriából 9-ben TOP5ben vagyok (MichaaBee pl csak 4ben), s még így se vagyok PO helyen mutatja, hogy brutál egy sorsolásom van, gyakorlatilag, aki ellenem játszik az az átlagánál sokkal jobban teljesít.

Viszont FA-kal Game-t legyőztem, mindketten mindent megtettünk a héten, el is lőttük az összes felvételi lehetőséget, de én mindig jobbat húztam aznapra.
A héten fcbarca0827, sajnos pont a héten játszik szinte mindenki nálam csak 3 meccset, s fcbarcanál meg sokan négyet, így jóval több embere lesz, vereségre számítok, mert nem lesz elég emberem. Gamenek természetesen gratulálok, nagyon megerősödött, gyakorlatilag top3 csapata van, s még így is szokásos epic csata volt, tényleg nüanszokon múlt. Egyszer már remélem úgy fogunk találkozni, hogy mondjuk nálad van 4 sérült és nálam egy sem, vagy nálam dobál mindenki átlag felett.

Mert emlékszem tavaly is alapszakaszban mikor küzdöttünk a fél csapatom pont sérült volt, aztán PO-ban meg mindenki becsődölt nálam. Szóval igazán kijárna már egy fordított felállás.
Egyébként most akkor ez hogy van, aukciósban waiver szabály, keeperben meg nem???Valami egységes kellene szerintem.