Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
98 nap és így is mennyi mindent, amit szeretnék nem nézek idő hiányában..S.Agüero írta:Hány napot töltöttetek el sorozatnézéssel?
http://tiii.me/" target="_blank
Nekem 58 nap.
Jópofa, csak mondjuk ebben ugye nincs benne, hogy pl. én a Big Bang Theory 1-5. évadot (de főleg az első 3-t), a HIMYM 1-5. évadot és a South Park 1-6. évad részeit, néhány későbbi résszel együtt hányszor néztem újra.S.Agüero írta:Hány napot töltöttetek el sorozatnézéssel?
http://tiii.me/" target="_blank
Nekem 58 nap.
davi10 írta:HIMYM
Mit vártál amúgy? Írd már le legalább, hogy kb. mit, tényleg érdekel, szarkazmus nélkül mondom.neobarca írta:Csak nekem nem jött be a TWD szezonbefejező? Ez az egész évad hatalmas csalódás. Amennyire vártam idáig mindig, annyira nem várom most.
Egyedi vélemény, kevés ilyennel találkoztam ma. Nem véletlen,ez túl klisés,gyáva húzás.S.Agüero írta:HIMYM
A 11. részben, amikor nézegetik a házban a festményeket. Michonne ezt a képet csomagolja ki.visca el barca írta:fecooo nem értem a képetilletve látom a hasonlosagot, a jobb oldali az honnan származik?
TWD spoiler! (csak azért, hogy elgondolkodtató legyenvisca el barca írta:twd
jó kis rész volt, kicsit kezd magára találni az egész
true detectivvel is végeztem, matthew mcconaugheyt leszámitva egy közepes volt az egész. egy felturbózott csi
Igen az kimaradt a hsz-emből, hogy így valószínűleg nem jött át, hogy nem kellett 1 héten keresztül izgulnom.ferninho írta: Ez az a sorozat volt, amit hétről hétre volt érdemesebb végignézni, nem megvárni és bedarálni.
Ja ezt így szokták :S Azt kétlem, hogy a 80+-os virsli látványa sok nőt a tv elé szögezne.Tim írta: Nekem kimondottan tetszik,bár aljas húzás hogy az utolsó epizód helyett a teljes évadot töltötték fel..De a sorozat jó,bár szólok előre hogy lengenek a kolbászok többször isDe néha a csajok is jól járhatnak ugyebár. Izgalmas történelmi kort mutat be,bár kevésbé hitelesen ha ettől el tudsz vonatkoztatni,szerintem tetszeni fog.
Nekem kimondottan tetszik,bár aljas húzás hogy az utolsó epizód helyett a teljes évadot töltötték fel..De a sorozat jó,bár szólok előre hogy lengenek a kolbászok többször isdavi10 írta: Most belenézem ebbe a Da Vinci démonaiba, erről van bárkinek tapasztalata? Jó-e, rossz-e. Az rémlik, hogy még korábban megnéztem a pilotot, de 1-gyel több öregember pélót láttam a kelleténél
Da Vinci a 4.rész után a Hannibál szerintem végig jó...davi10 írta:Na itthon nagy betegségembe (és unalmamba) bedaráltam a True Detective-t.
Nem mondom, hogy rossz, de annyi helyről hallottam annyi jót róla, hogy nekem kicsit csalódás volt. A sztori kicsit érdekes, de legalább nem megszokott. Rust karaktere viszont nagyon bejött.
Csak azért mondom, hogy legyen itt egy ilyen vélemény is, hátha valaki még nem kezdte el. Nálam nem váltotta meg a világot, nem dobtam tőle hátast.
Ha pontoznom kéne 6-ost vagy 7-est nyomnék rá.
Most belenézem ebbe a Da Vinci démonaiba, erről van bárkinek tapasztalata? Jó-e, rossz-e. Az rémlik, hogy még korábban megnéztem a pilotot, de 1-gyel több öregember pélót láttam a kelleténél
Illetve a Hannibalt még amikor ment az 1. évad néztem egy ideig, érdemes folytatni?
Vagy mondhattok bármi más sorozatot, jelenleg (sajnos) időm, mint a tenger.