A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
98 nap és így is mennyi mindent, amit szeretnék nem nézek idő hiányában..S.Agüero írta:Hány napot töltöttetek el sorozatnézéssel?
http://tiii.me/" target="_blank
Nekem 58 nap.
Jópofa, csak mondjuk ebben ugye nincs benne, hogy pl. én a Big Bang Theory 1-5. évadot (de főleg az első 3-t), a HIMYM 1-5. évadot és a South Park 1-6. évad részeit, néhány későbbi résszel együtt hányszor néztem újra.S.Agüero írta:Hány napot töltöttetek el sorozatnézéssel?
http://tiii.me/" target="_blank
Nekem 58 nap.
davi10 írta:HIMYM
Mit vártál amúgy? Írd már le legalább, hogy kb. mit, tényleg érdekel, szarkazmus nélkül mondom.neobarca írta:Csak nekem nem jött be a TWD szezonbefejező? Ez az egész évad hatalmas csalódás. Amennyire vártam idáig mindig, annyira nem várom most.
Egyedi vélemény, kevés ilyennel találkoztam ma. Nem véletlen,ez túl klisés,gyáva húzás.S.Agüero írta:HIMYM

A 11. részben, amikor nézegetik a házban a festményeket. Michonne ezt a képet csomagolja ki.visca el barca írta:fecooo nem értem a képetilletve látom a hasonlosagot, a jobb oldali az honnan származik?

TWD spoiler! (csak azért, hogy elgondolkodtató legyenvisca el barca írta:twd
jó kis rész volt, kicsit kezd magára találni az egész
true detectivvel is végeztem, matthew mcconaugheyt leszámitva egy közepes volt az egész. egy felturbózott csi
Igen az kimaradt a hsz-emből, hogy így valószínűleg nem jött át, hogy nem kellett 1 héten keresztül izgulnom.ferninho írta: Ez az a sorozat volt, amit hétről hétre volt érdemesebb végignézni, nem megvárni és bedarálni.
Ja ezt így szokták :S Azt kétlem, hogy a 80+-os virsli látványa sok nőt a tv elé szögezne.Tim írta: Nekem kimondottan tetszik,bár aljas húzás hogy az utolsó epizód helyett a teljes évadot töltötték fel..De a sorozat jó,bár szólok előre hogy lengenek a kolbászok többször isDe néha a csajok is jól járhatnak ugyebár. Izgalmas történelmi kort mutat be,bár kevésbé hitelesen ha ettől el tudsz vonatkoztatni,szerintem tetszeni fog.

Nekem kimondottan tetszik,bár aljas húzás hogy az utolsó epizód helyett a teljes évadot töltötték fel..De a sorozat jó,bár szólok előre hogy lengenek a kolbászok többször isdavi10 írta: Most belenézem ebbe a Da Vinci démonaiba, erről van bárkinek tapasztalata? Jó-e, rossz-e. Az rémlik, hogy még korábban megnéztem a pilotot, de 1-gyel több öregember pélót láttam a kelleténél