Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Puyol megsérült ezért kezd BartraGareth Tello írta:Valdés - Alves, Piqué, Bartra, Alba - Xavi, Busquets, Fabregas - Pedro, Messi, Alexis![]()
Villa is a kispadon.
Mert úgy volt megbeszélve hogy 5-5 helyett csak 3-3 tizi lesz.(és 2 rontott után már egyértelmű)Messidona10 írta:Miért hagyták abba a tizenegyeseket?Új szabályokról én nem tudok...
Én úgy vagyok vele h csak nem hoz össze egymás után két 0-0-t a világ legjobb csapata, de ki tudjaGareth Tello írta:Igazán szerencsés ember vagy. Reménykedjünk, hogy egy Raja-féle 8-0-val fog kirukkolni a csapat, a te szórakoztatásodra is.Barca__15 írta:Fantasztikus! Lassan 7 éve szurkolok a csapatnak a tv elől és először lesz ma lehetőségem megcsodálni őket élőben Bukaresten, méghozzá első sorból, ha minden igaz.El sem akarom hinni :O
![]()
Ja, és még a gyönyörű idegenbeli mezünket is megcsodálhatod majd, mivel elvileg abban játszanak majd a fiúk...![]()
A SPORT szerint ez lesz a kezdőnk:
Valdés - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis, Messi, Pedro.
Igazán szerencsés ember vagy. Reménykedjünk, hogy egy Raja-féle 8-0-val fog kirukkolni a csapat, a te szórakoztatásodra is.Barca__15 írta:Fantasztikus! Lassan 7 éve szurkolok a csapatnak a tv elől és először lesz ma lehetőségem megcsodálni őket élőben Bukaresten, méghozzá első sorból, ha minden igaz.El sem akarom hinni :O
Gondolom majd B csapatból játszanak páran, meg aki előző nap nem lép pályára a Sociedad ellen.S.Agüero írta:Nem adja semmi, de nem is reklámozták, hogy adják az összeset.
2 meccs nem az összes.
Egyébként most a Gamper hogy lesz megoldva? Merthogy egy nappal előtte bajnoki van...
na az milyen [auto_cenzúra], bezzeg a sport1-en hogy reklámozták hogy minden meccset adnak még a felkészülési meccseket is.... na mind1Gareth Tello írta:Nem adja egyik sem, maradnak tehát a streamek.kleno04 írta:valaki nem tudja hogy a 11.-ei meccset adja vmelyik csatorna
(http://www.thefirstrow.eu/ például)
Nem adja egyik sem, maradnak tehát a streamek.kleno04 írta:valaki nem tudja hogy a 11.-ei meccset adja vmelyik csatorna
Igen... azon gondolkoztam ki válthatná Titot? A következő napokban már el kell dönteni...S.Agüero írta:Apa kezdődik...GUARDIOLA VISSZA.
Szerintem így, h nem aláztuk le a MU-t egy sörmeccsen, egy kupát nem nyerünk.
Ez az egyik. Másik meg hogy itt nem az eredmény a lényeg, hanem hogy a vakáció után, játszanak megint néhány percet a játékosok, vegyék fel a ritmust stb.Messidona10 írta:Hány előszezont követtél már végig? Mert amióta én nézem a felkészülési meccseket is, mindegyiken így volt. Mindenki játszott, félidőben sorcserével.mess2009 írta:remélem a bús-képű(Tito) lát valamit abból hogy a teljes keretet a pályára küldi, mert én nem.
amúgy a második félidőben, mintha kissé felgyorsult volna a játékunk, de Pedro és Afellay na és Fabregas mindent el bénáztak. nagyjából ennyi, ilyen gyenge hatékonyságú támadó alkzatokkal nem sokra megyünk , de remélem ez még csak altatás.
Hány előszezont követtél már végig? Mert amióta én nézem a felkészülési meccseket is, mindegyiken így volt. Mindenki játszott, félidőben sorcserével.mess2009 írta:remélem a bús-képű(Tito) lát valamit abból hogy a teljes keretet a pályára küldi, mert én nem.
amúgy a második félidőben, mintha kissé felgyorsult volna a játékunk, de Pedro és Afellay na és Fabregas mindent el bénáztak. nagyjából ennyi, ilyen gyenge hatékonyságú támadó alkzatokkal nem sokra megyünk , de remélem ez még csak altatás.
Jó, hogy nem Van Gaalt sírod vissza.MessiBarca10 írta:Mert Pedro mit mutat? Jobb nem? A világ legjobbja ._.Stalkyard írta:Tello most is bizonyítja, hogy nem Barca szintű játékos. remélem alábbhagy a hype körülötte, amit a néhány rúgott gólja okozott, és maximum a cserék cseréjének használjuk majd a szezonban.
Tito nyert mert lehozta Messiéket egy MU meccsen..Grat!
GUARDIOLA VISSZA.
És ez miben változtat azon, hogy nem üti meg a szintet? Van még ideje, de jelenleg nem jó annyira, hogy komolyan számoljanak vele. Azért mégiscsak a világ legjobb klubcsapatáról beszélünk.MessiBarca10 írta:De most könyörgök...20 éves a gyerek.
:/