Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem a 3. számú, fekete mezben fogunk pályára lépni.Capon írta:Ha a Bayern az otthoni pirosban lesz akkor mi a senyerában leszünk.
sportklub 18.30.MQuC írta:Közvetiti televizios csatorna a meccset? Vagy csak a netben lehet bizni?
Na látom csak sikerült kiragadnod, de úgy látszik a zárójelest részt csak kitörölted... Konkrétan a lényeget...nonomo írta:
Hát nagyon remélem, hogy nem úgy kezdik, mert a tavalyi befejezés borzalmas volt.
Hát nagyon remélem, hogy nem úgy kezdik, mert a tavalyi befejezés borzalmas volt.Barcaman1993 írta:Azt nem lehet elvárni, hogy egyből úgy kezdjék a szezont, ahogy tavaly befejezték.corol írta:Milyen összerázódásról beszélsz?![]()
![]()
![]()
Arról, hogy kell a meccsszám a játékosoknak. Azt nem lehet elvárni, hogy egyből úgy kezdjék a szezont, ahogy tavaly befejezték (most az alapjátékra gondolok és nem a szenvedős meccsekre). Ez lehetetlen. Ezért is kellenek ezek a meccsek, hogy ismét összecsiszolódjanak. Nyilván nem kell ehhez sok idő, de 0 km-es játékosokkal szépen néznénk ki a szezon elején. Azt meg nem igazán értem, hogy mi ez a hú,d e nagy bratyiság a Bayernnel? Nincs velük semmi bajom, de 2 éve nyáron is összefutottunk velük. Most meg kitömtek minket a BL-ben. Mintha nem lett volna elég, erre játszunk még1 meccset, ahol még nagyobb lesz a különbség, mint a BL-ben. Persze, akkor még nem tudták ezt a vezetők, hogy ez lesz a vége, de azért az eredeti tervek alapján nem nevezném éppen ideálisnak másfél hét edzés után a Barca B-vel neki menni a Bayern Münchennek. Ezt akkor is lehetett már tudni.corol írta:Milyen összerázódásról beszélsz?![]()
![]()
![]()
Látod Te is az első két mondatodban leírt véleményedet, hosszan cáfolod a következőkben. Egy komplett Barcelona - még Tito problémája esetén is - ok lenne, de egy szedett-vedett, felkészületlen társaság önbizalmának egy mai Bayern nem fog jót tenni, ezt állítom. Az nem felkészülés, ha a csapat három negyede még a strandon van. Milyen összerázódásról beszélsz?Barcaman1993 írta:Ez kizárt és hála az égnek nem történt meg. Kellenek a meccsek a csapat újbóli összerázódásához, az újak beépítéséhez. A lényeg, hogy játszanak. Azt meg sztem senki se várja, hogy nem fognak minket bucira verni. Egyrészt ezzel a Bayernnel csak egy nagyon jó Barca tudná fölvenni a versenyt. Másrészt a Bayern játékosai már 3-4 hete részt vesznek a felkészülésben (szinte mindenki). Nálunk a spanyolok és a brazilok itt sincsenek, a felkészülés meg 1 hete tart. Egy normális kezdő 11-et nem tudunk jelenleg kiállítani, a kezdőből Messi és Alexis ha játszik majd.corol írta:Hát szerintem - tekintettel a körülményekre - a lehető legrosszabb időpontban van ez a Bayern meccs. Ilyen előzmények után, egy ilyen állapotban lévő hiányos csapatra - ha akar - akár nagy verést is kioszthat a Bayern. Tudom, hogy nem lehet megoldani, de akár ezt is halasztani kellett volna.
Igazából én ezt a felkészülés dolgot nem igazán vágom. Minden évben addig húzzuk, halasztjuk a dolgot, amíg éppen, hogy összeáll a csapat őszre. Csak vmikor meg ez nem sikerült. Emlékezzünk csak Pep utolsó évére, hogy ugyanezek a játékosok konkrétan a Spanyol SZK-döntőre pottyantak be. Ugye Alexis ott mutatkozott be, de Fabregas csak a visszavágón. A többi csapat viszont jóval előbb kezdi a felkészülést minden évben. Nem értem ezt a nagy különbséget. Aztán jött Tito esete. Tudom, hogy ilyen nagyon ritkán fordul elő és nem lehet vele kalkulálni, de az így is rövid felkészülés ezáltal még rövidebb lett. Legalábbis 1 meccsel egyelőre kevesebb. Ami azért egy szurkolónak ebben az időszakban a mindent jelenti.
Ez kizárt és hála az égnek nem történt meg. Kellenek a meccsek a csapat újbóli összerázódásához, az újak beépítéséhez. A lényeg, hogy játszanak. Azt meg sztem senki se várja, hogy nem fognak minket bucira verni. Egyrészt ezzel a Bayernnel csak egy nagyon jó Barca tudná fölvenni a versenyt. Másrészt a Bayern játékosai már 3-4 hete részt vesznek a felkészülésben (szinte mindenki). Nálunk a spanyolok és a brazilok itt sincsenek, a felkészülés meg 1 hete tart. Egy normális kezdő 11-et nem tudunk jelenleg kiállítani, a kezdőből Messi és Alexis ha játszik majd.corol írta:Hát szerintem - tekintettel a körülményekre - a lehető legrosszabb időpontban van ez a Bayern meccs. Ilyen előzmények után, egy ilyen állapotban lévő hiányos csapatra - ha akar - akár nagy verést is kioszthat a Bayern. Tudom, hogy nem lehet megoldani, de akár ezt is halasztani kellett volna.