Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
írták,hogy van egy kisebb sérülése,kedden a milan ellen fontosabb lesz a játéka.soadroli írta:Hol van Cesc
Innen: >>Cikk<<Barcaman1993 írta:Ezt honnan tudod? Sem a Mundon, sem a Sporton nem látom. Messinek kéne gól, mégis csak a Pichichi, Alexis és Pedro is gólt lőhetne már, Fabregas dettó. Akkor egy hazai 5-0nak örülnék
Ezt honnan tudod? Sem a Mundon, sem a Sporton nem látom. Messinek kéne gól, mégis csak a Pichichi, Alexis és Pedro is gólt lőhetne már, Fabregas dettó. Akkor egy hazai 5-0nak örülnékLionel85 írta:Fábregasnak hátproblémái vannak, így nem lép ma pályára, de őszintén mondom, nem is bánom. Az utóbbi meccseken nem nyújtott elfogadható teljesítményt, most egy kis pihenő jót tesz neki. A Milan elleni visszavágón azért csak-csak bekerül majd a kezdőbe.
Én annak örülnék a legjobban, ha Pedro és Fabre betalálna már végre.Pavel írta:Egy kettő gólos siker jót tenne a lelkemnek.
A csatársorral egyet értek.Gareth Tello írta:A katalán SPORT szerint ez lesz a kezdőnk:
- Valdés
- Dani Alves, Piqué, Mascherano, Puyol
- Xavi, Busquets, Thiago
- Pedro, Messi, Alexis
Szvsz inkább ez lenne az ideális:
- Valdés
- Dani Alves, Piqué, Mascherano, Muniesa
- Fabregas, Busquets, Iniesta
- Cuenca, Messi, Alexis
nekem ez ugrik be elsőnek,ha a bilbao elleni meccseket nézzükMihu írta:Tegye fel a kezét, akinek ez a jelenet nincs megMindig ha a Bilbao jön a Camp Nou-ba, egyből ez a jelenet jut eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=Gt1et2qr ... r_embedded
emlékszem! A meccs előtt Ronnie interjún említette, hogy gólt szeretne lőni A.B. ellen a fia születésnapja alkalmából! De sajnos nem jött össze neki egy gól se...Mihu írta:Tegye fel a kezét, akinek ez a jelenet nincs megMindig ha a Bilbao jön a Camp Nou-ba, egyből ez a jelenet jut eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=Gt1et2qr ... r_embedded
ez elég egyértelmű, nem is értem mi ez a kritika felé.lui1698 írta:He?Tocy írta:Iniesta pedig amilyen borzasztó formában van, inkább ne is játsszon...A Milán ellen volt egy gyenge meccse, előtte a bajnokságban hozott egy felemás teljesítményt, viszont az azt megelőző fordulókban szerintem rendre a csapat egyik legjobbja volt.
Az utolsó két meccs teljesítményéért talán az lehet a felelős, hogy a támadó szekcióban kapott helyet ahol soha nem igazán érezte otthon magát.
He?Tocy írta:Iniesta pedig amilyen borzasztó formában van, inkább ne is játsszon...
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de sztem piszkosul kemény meccs lesz a holnapi. Elég csak visszagondolnunk a tavalyi meccsekre. A kupában 0-0, 1-1, a bajnokságban otthon nyögvenyelős 2-1 és idegenben úgy 3-1, hogy nem volt Messi, de sztem Keita élete meccsét játszotta. Idén is ugye 2-2 idegenben. Ha vmelyik csapatot össze lehet vetni a játékstílusa alapján a Barcával, akkor az a Bilbao. Rengeteget van náluk a labda, támadásban nagyon jók és védekezésben egyaránt. Nem is értem, hogy miért vannak ilyen hátul, nálam a No.4 egyértelműen. Mellettünk szól a Camp Nou és a csütörtöki meccsük. Én egy 1, vagy 2 gólos győzelmet várok, de egy meglepetésen sem lepődnék meg. Ráadásul most kimondva, kimondatlanul azért a keddi meccsre is muszáj figyelni. Ez a következő 2 meccs nagyon sokat fog számítani. Egy jó Fabregasra nagy szükség lesz és egy Iniestára is. Alexis és Pedro meg ismét megtalálhatná a góllövőcipőjét, mert ez nagyon kevés. Szegény Villát szapultuk rendre a kevés góljai miatt, de ő legalább néha beköszönt. Pedro utoljára talán a Real ellen, míg Alexis a Betis ellen. Ezek a meccsek meg hol vannak már... Össze kell szedniük magukat és jó lenne, ha megmaradna mindegyik védőnk keddre.socio66 írta:a kis és középcsapatoknak általában nem szokott menni a több fronton való helytállás,főleg hogy ez a csütörtök-szombat ritmus különösen előnytelen most a bilbaonak.
nem szabad azért lebecsülni őket,bielsa keze alatt nagyon jól játszanak idén,és idegenben úgy ikszeltünk velük,hogy mi lehettünk elégedettebbek az egy ponttal..
négy napon belül kétszer is játszunk,ráadásul a keddi pokoli kemény lesz,nem bánnám ha a bilbao könnyebben adná a bőrét,és nem kellene megszakadnunk a győzelemért.
Épp ezért írtam. Nem mindegy, hogy biztosítva van-e a Bilbaonak az EL indulás vagy nem, mert akkor küzdeniük kell a bjanokságna, pl szombaton ellenünk.Rinku írta:A holnapi meccsről volt szó, nem a Spanyol-kupa döntőről.20tek írta:A kupagyőztes indulhat az EL-ben, nem? Ha a Barca nyer, akkor pedig a kupamásodik indulhat (mivel a Barca a BL-ben indul). Így a Bilbao mindenkéépen indulhat az EL-ben. De javatsítak ki, ha tévedek...
A holnapi meccsről volt szó, nem a Spanyol-kupa döntőről.20tek írta:A kupagyőztes indulhat az EL-ben, nem? Ha a Barca nyer, akkor pedig a kupamásodik indulhat (mivel a Barca a BL-ben indul). Így a Bilbao mindenkéépen indulhat az EL-ben. De javatsítak ki, ha tévedek...
A kupagyőztes indulhat az EL-ben, nem? Ha a Barca nyer, akkor pedig a kupamásodik indulhat (mivel a Barca a BL-ben indul). Így a Bilbao mindenkéépen indulhat az EL-ben. De javatsítak ki, ha tévedek...Rinku írta:Nem fognak felpörögni. Minek fárasztanák magukat? Sima hazai győzelem lesz szerintem, a Bilbaot legkevésbé már a bajnokság érdekli. Nagyon szurkolok nekik, hogy meg legyen az EL!De szombaton nem hiszem, hogy akkora erőt fognak képviselni ellenünk, még ha velünk is játszanak. A Schalke elleni meccs most mindennél fontosabb.