Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kapusként szerintem, hiba volt. aki onnét becsavarja a rövidbe az megérdemli, hogy gólt rúgjon. amugy ha beadásra számított volna akkor is min. középre áll, mert mindenhol azt tanítják hogy előrébb könnyebb mozogni mint hátrébb.sneco7 írta:Azért ne hülyéskedjünk már,ez elemi hiba volt,haverom is kapus és ő is azt mondta,hogy ha ilyen gólt kapna,akkor leszednék a fejét a csapatnál...Egyszerűen elkövetett egy elemi hibát,onnan nem szabadna hosszú sarokba( egyébként nem ment sarokra teljesen) gólt kapni,oda kell helyezkednie a kapusnak,míg a sorfal védi a rövidet,ha mégis becsavarják a rövidbe,akkor az nem kapus gól.Az edzőnk is mindig ezt hangoztatja a kapusoknak,hogy a hosszúba kapott gól a kapusé! Ha betekerik a rövid felsőbe,akkor meg el ismerik,hogy ügyes a gyerek...Kicsit eltúloztam,de ez betudható annak,hogy még mindig nem nyugodtam meg...gentdelbarca írta:Az fejezze ki nem tetszését először a mai kapott gólja miatt, aki kivédte volna ezt a lövést. Halkan jegyzem meg: ez a lövés védhetetlen volt.
off: osztom, életemben nem láttam még ilyen hanyagul focizni yayátcps46 írta:Oh yeah! Gondoltam, hogy ráhúzzátok ezt is.Persze, hogy simán védte volna, ha előre tudja, hogy nem beadás lesz, hanem a hosszúba megy, és ezért végig ott áll a kapufa mellett. Juninho már a nagy kapusok jórészét megtréfálta ilyen szabadrúgásokkal, nem csak Valdest. Nálam ott kezdődik a probléma, hogy folyamatosan 16-os környéki szabikat ajándékozunk a Lyonnak, miközben tudjuk, hogy ott van Juninho.
Amúgy nálam a mai legrosszabb teljesítmény Touré neve mellett van. Rossz volt nézni, hogy ilyen gyengén is tud játszani ez az ember.
nem szép oda gólt kapni, de teljesen sarokra ment. nézd meg újra.sneco7 írta:Azért ne hülyéskedjünk már,ez elemi hiba volt,haverom is kapus és ő is azt mondta,hogy ha ilyen gólt kapna,akkor leszednék a fejét a csapatnál...Egyszerűen elkövetett egy elemi hibát,onnan nem szabadna hosszú sarokba( egyébként nem ment sarokra teljesen) gólt kapni,oda kell helyezkednie a kapusnak,míg a sorfal védi a rövidet,ha mégis becsavarják a rövidbe,akkor az nem kapus gól.Az edzőnk is mindig ezt hangoztatja a kapusoknak,hogy a hosszúba kapott gól a kapusé! Ha betekerik a rövid felsőbe,akkor meg el ismerik,hogy ügyes a gyerek...Kicsit eltúloztam,de ez betudható annak,hogy még mindig nem nyugodtam meg...gentdelbarca írta:Az fejezze ki nem tetszését először a mai kapott gólja miatt, aki kivédte volna ezt a lövést. Halkan jegyzem meg: ez a lövés védhetetlen volt.
Azért ne hülyéskedjünk már,ez elemi hiba volt,haverom is kapus és ő is azt mondta,hogy ha ilyen gólt kapna,akkor leszednék a fejét a csapatnál...Egyszerűen elkövetett egy elemi hibát,onnan nem szabadna hosszú sarokba( egyébként nem ment sarokra teljesen) gólt kapni,oda kell helyezkednie a kapusnak,míg a sorfal védi a rövidet,ha mégis becsavarják a rövidbe,akkor az nem kapus gól.Az edzőnk is mindig ezt hangoztatja a kapusoknak,hogy a hosszúba kapott gól a kapusé! Ha betekerik a rövid felsőbe,akkor meg el ismerik,hogy ügyes a gyerek...Kicsit eltúloztam,de ez betudható annak,hogy még mindig nem nyugodtam meg...gentdelbarca írta:Az fejezze ki nem tetszését először a mai kapott gólja miatt, aki kivédte volna ezt a lövést. Halkan jegyzem meg: ez a lövés védhetetlen volt.
Te jóóóó éég. Lágyan benyeset ladba? Te mit néztél. Azt szándékosan kapura ment, egy kiváló szabadrúgás volt. Akit nem tudná, Juninhonak kivételes szabadrúgástechnikája van.cruyff írta: Először is, nem lövés volt, hanem egy lágyan benyesett labda, amit Juninho beadásnak szánt, csak lepörgött a lábáról.
Annyira tökéletes lövés volt hogy nem is gólnak akarta hanem csak fejre valakinek beadni.gentdelbarca írta:Az fejezze ki nem tetszését először a mai kapott gólja miatt, aki kivédte volna ezt a lövést. Halkan jegyzem meg: ez a lövés védhetetlen volt.
Arra gondolsz amikor már majdnem nulláról becenterezték Benzemának és kivetődve megfogta? Mert ha igen akkor iszok még két sört... már annak örüljünk hogy ilyen szituba mikor mást nem csinálhat az ellenfél nem marad röviden? ezzel ne védjük! nem is fogom szidni, nem is kell eladni DE padra leülhet elgondolkodni mert 2 ilyen hibát nem engedhet meg magának senki, főleg zsinórban! Ha Eto'o is kihagyna két 11-est, a 3.at szinte biztos nem vele rúgatnánk, nemde?Rivaldo11 írta:Ma nem tudom megvédeni, igen, a gól az övé volt. Ám akadt egy nagy bravúrja is, ha az nincs 0:2.
Tamás: én pedig kapus vagyok, ezért mertem kifejteni véleményem, amely teljesen jó, kár ezen vitázni.Varga Tamás írta:Bocsi, mi nem vagyunk kapusok, de én jelezném: az egy védhető lövés volt. Láttunk már ilyet hárítani.
A mozgása a szabadrúgás során pedig érdekes volt...
ezt mondtam én is! azt a lövést nem lehetett fogni. tökéletes szabadrúgás volt.gentdelbarca írta:Az fejezze ki nem tetszését először a mai kapott gólja miatt, aki kivédte volna ezt a lövést. Halkan jegyzem meg: ez a lövés védhetetlen volt.