Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
harcilepke
Jugador del Barça

2009.02.25. 07:58:53

Elsőre anyáztam kicsit, de nem tudom igazán hibázott-e. viszont bizonytalanságot érzek a hátsó ötösben. Már elég régóta nem tudtunk lehozni 0-ra egy meccset. Ebben az esetben hibázott-e, nem is igen érdekel, de nem bízom meg benne. Amikor jön egy formás támadás vagy pontrúgás, akkor olyan Oleguer-érzés fog el.( légszomj, fájdalmasan összeszoruló végbélnyílás, artikulátlan nyögések). Nagyon nincs respektje az ellenfelek előtt, nem tartanak tőle. És hát elkezdett hibázgatni. Kirakta magára a táblát: Ne féljetek nem tom mit csinálok, csak lőjetek nyugodtan. A kapott gólok meg jönnek. Na mindegy, de sztem az utóbbi időben nem tesz hozzá semmi pluszt a játékhoz, sőt inkább mindig arról beszélünk bakizott-e.
azért ez jelent valamit, hozzáteszem sajnos.
Csak a Barca
Fernando
Llegenda del Barça

2009.02.25. 07:55:12

Mindenki beadást várt, nem számított rá, hogy kapura megy a lövés (amit szerintem Juninho beadásnak szánt, mert eléggé meglepődött ő is). Hiba.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2009.02.25. 07:19:17

Én mindíg mellette voltam, de mostmár kezd unalmas lenni ez a potyázgatás... :roll: Szedje össze magát, fizetésemelésről meg ne nagyon beszéljünk szerintem.
wakii
Jugador d'estrella

2009.02.25. 06:43:13

sneco7 írta:
gentdelbarca írta:Az fejezze ki nem tetszését először a mai kapott gólja miatt, aki kivédte volna ezt a lövést. Halkan jegyzem meg: ez a lövés védhetetlen volt. ;)
Azért ne hülyéskedjünk már,ez elemi hiba volt,haverom is kapus és ő is azt mondta,hogy ha ilyen gólt kapna,akkor leszednék a fejét a csapatnál...Egyszerűen elkövetett egy elemi hibát,onnan nem szabadna hosszú sarokba( egyébként nem ment sarokra teljesen) gólt kapni,oda kell helyezkednie a kapusnak,míg a sorfal védi a rövidet,ha mégis becsavarják a rövidbe,akkor az nem kapus gól.Az edzőnk is mindig ezt hangoztatja a kapusoknak,hogy a hosszúba kapott gól a kapusé! Ha betekerik a rövid felsőbe,akkor meg el ismerik,hogy ügyes a gyerek...Kicsit eltúloztam,de ez betudható annak,hogy még mindig nem nyugodtam meg...
kapusként szerintem, hiba volt. aki onnét becsavarja a rövidbe az megérdemli, hogy gólt rúgjon. amugy ha beadásra számított volna akkor is min. középre áll, mert mindenhol azt tanítják hogy előrébb könnyebb mozogni mint hátrébb.
♥ REAL MADRID ♥
chi omega
Entrenador del Barça

2009.02.25. 05:21:42

cps46 írta:Oh yeah! Gondoltam, hogy ráhúzzátok ezt is. :lol: Persze, hogy simán védte volna, ha előre tudja, hogy nem beadás lesz, hanem a hosszúba megy, és ezért végig ott áll a kapufa mellett. Juninho már a nagy kapusok jórészét megtréfálta ilyen szabadrúgásokkal, nem csak Valdest. Nálam ott kezdődik a probléma, hogy folyamatosan 16-os környéki szabikat ajándékozunk a Lyonnak, miközben tudjuk, hogy ott van Juninho.

Amúgy nálam a mai legrosszabb teljesítmény Touré neve mellett van. Rossz volt nézni, hogy ilyen gyengén is tud játszani ez az ember. :(
off: osztom, életemben nem láttam még ilyen hanyagul focizni yayát
chi omega
Entrenador del Barça

2009.02.25. 05:20:50

sneco7 írta:
gentdelbarca írta:Az fejezze ki nem tetszését először a mai kapott gólja miatt, aki kivédte volna ezt a lövést. Halkan jegyzem meg: ez a lövés védhetetlen volt. ;)
Azért ne hülyéskedjünk már,ez elemi hiba volt,haverom is kapus és ő is azt mondta,hogy ha ilyen gólt kapna,akkor leszednék a fejét a csapatnál...Egyszerűen elkövetett egy elemi hibát,onnan nem szabadna hosszú sarokba( egyébként nem ment sarokra teljesen) gólt kapni,oda kell helyezkednie a kapusnak,míg a sorfal védi a rövidet,ha mégis becsavarják a rövidbe,akkor az nem kapus gól.Az edzőnk is mindig ezt hangoztatja a kapusoknak,hogy a hosszúba kapott gól a kapusé! Ha betekerik a rövid felsőbe,akkor meg el ismerik,hogy ügyes a gyerek...Kicsit eltúloztam,de ez betudható annak,hogy még mindig nem nyugodtam meg...
nem szép oda gólt kapni, de teljesen sarokra ment. nézd meg újra.
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.02.25. 01:20:03

tavaly a csoportmeccsen már kapott juninjo-tol egy ilyen érintésnélkülit...
ne engedjük ,hogy ellenünk játszhasson...
Andris
Adminisztrátor

2009.02.25. 01:06:14

Nem előre tudni kell, hanem látni. Igaz ami igaz, ebben megint alaposan benne volt. De legalábbis ha nem kifele lép a mások számára tisztán látszóan elérhetetlen labdára, hanem legalább a helyén marad, még akár kinyújthatta volna utánna a kezét is.. és akkor egy szép gól lett volna amit a fene hogy nem ért el a kapusunk.. de így jogosan kapja megint a kritikát, max egy légy repülhetett a szájába közben...

Megvolt a gólt érő bravúrkodás 1. meg 2. félévre is, mostmár aztán elég legyen..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
cps46
Entrenador del Barça

2009.02.25. 00:56:24

Oh yeah! Gondoltam, hogy ráhúzzátok ezt is. :lol: Persze, hogy simán védte volna, ha előre tudja, hogy nem beadás lesz, hanem a hosszúba megy, és ezért végig ott áll a kapufa mellett. Juninho már a nagy kapusok jórészét megtréfálta ilyen szabadrúgásokkal, nem csak Valdest. Nálam ott kezdődik a probléma, hogy folyamatosan 16-os környéki szabikat ajándékozunk a Lyonnak, miközben tudjuk, hogy ott van Juninho.

Amúgy nálam a mai legrosszabb teljesítmény Touré neve mellett van. Rossz volt nézni, hogy ilyen gyengén is tud játszani ez az ember. :(
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
sneco7
Capitá del Barça

2009.02.25. 00:35:53

Barca1988
Barça B

2009.02.24. 23:58:54

Ezen a Valdeson én már csak röhögni tudok! :lol: :D De azért jobb mint a régi suta kapusaink(Dutruel,Bonano,Arnau,meg tudja még ki a fene probálkozott) :lol: De inkább támadjuk akkor nem lesz baj! :D
Messi a király!!!:)
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.24. 23:37:56

cruyff írta: Először is, nem lövés volt, hanem egy lágyan benyesett labda, amit Juninho beadásnak szánt, csak lepörgött a lábáról.
Te jóóóó éég. Lágyan benyeset ladba? Te mit néztél. Azt szándékosan kapura ment, egy kiváló szabadrúgás volt. Akit nem tudná, Juninhonak kivételes szabadrúgástechnikája van.
Drukker
Jugador d'estrella

2009.02.24. 23:21:40

Inkább ne kelljen bekkelnünk :!: Én inkább támadó focit látnék mint az idény elején...
depth
Capitá del Barça

2009.02.24. 23:19:35

lehet itt vitatkozni - kell is - de egyszerűen már akkor összeszorul a gyomrom, amikor az ellenfél támad. nem érzem biztonságban a kapunkat vele, nem érzem, h most egy bravúr jön akkor. annyira szeretnék már egy olyan meccset látni, h 0 góllal lehozzuk és nem azért, mert mi támadunk egyfolytában, hanem VV sorozatos hárításai miatt. szedd össze magad koma!
Drukker
Jugador d'estrella

2009.02.24. 23:14:41

Annyira tökéletes lövés volt hogy nem is gólnak akarta hanem csak fejre valakinek beadni. :evil: Csak Jninhonak van annyi rutinja szabadban (nekünk nem azok a játékosok rúgják a szabadoka akik annyira ászkirályok benne) hogy a lövése amellett h nem gólnak szánja de kapura menjen pontosan az ilyen esetek miatt rúgja így a Junit még nem láttam sokszor h a szabadja ne a kaput találta volna el. Ezt pl sztem Xavi, Messi Marquez is gyakorolhatná ha előbbi 2 rúgja mindig utóbbi meg elég jó benne ha nem is vok oda érte
don gamper
Capitá del Barça

2009.02.24. 23:08:14

Beszélgethetünk itt okosakat de szerintem nagyon szomoru
hogy három nappal az Espanyol elleni "parádéja" után már megint
V.V bénázása a téma.
Pintot a kapuba!!!!
Valdes pihenj és csörgesd meg Dr Csernust!!!! :twisted:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.02.24. 23:05:54

Arra gondolok. A centerezés nem volt mély, nagyot fogott ott Valdes. Ezt tartom
Rivaldo-A Legnagyobb.
cruyff
Entrenador del Barça

2009.02.24. 23:05:48

Mi az, hogy védhetetlen volt???????? Ekkora ökörséget még nem írtak ide, pedig már egy jó ideje nézegetem a hsz-eket! Először is, nem lövés volt, hanem egy lágyan benyesett labda, amit Juninho beadásnak szánt, csak lepörgött a lábáról. Valdes is beadásra számított, ezért kilépett, hogy lehúzza. A labda a pocsék helyezkedés következtében akadálytalanul csapódott (pottyant) a hosszú felsőbe....Valdes mozgása pedig, ahogy ezt lereagálta, egész egyszerűen tragikomikus volt. Valszeg kikerült a látószögéből a labda, de egy ilyen szinten védő kapusnál, ilyen gól, ez egész egyszerűen nevetséges. Még mikor kimozdult a kapuból, akkor is ha van lélekjelenléte és leköveti a labda (a légy rászart, olyan lassú volt) mozgását, még akkor is kipaskolhatta volna. De e helyett. Valdes elvesztette az egyensúlyát és előbb ért a hálóba mint a labda!!! Ha nem a Barca kapusa kapta volna ezt a "gólt" akkor halálra röhögtem volna magam. De sajnos ő kapta.....és ez könnyen a fejünkbe kerülhet.
VISCA EL BARCA!
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.02.24. 23:02:01

Rivaldo11 írta:Ma nem tudom megvédeni, igen, a gól az övé volt. Ám akadt egy nagy bravúrja is, ha az nincs 0:2.
Arra gondolsz amikor már majdnem nulláról becenterezték Benzemának és kivetődve megfogta? Mert ha igen akkor iszok még két sört... már annak örüljünk hogy ilyen szituba mikor mást nem csinálhat az ellenfél nem marad röviden? ezzel ne védjük! nem is fogom szidni, nem is kell eladni DE padra leülhet elgondolkodni mert 2 ilyen hibát nem engedhet meg magának senki, főleg zsinórban! Ha Eto'o is kihagyna két 11-est, a 3.at szinte biztos nem vele rúgatnánk, nemde? :roll: (Elton gólja se volt azért akármi AtMa - Porto meccsen :lol: )
Csabinho91
Barça B

2009.02.24. 23:01:29

Hát figyelj. Értem hogy kapus vagy de teljesen más képzést kaptál biztosan mint VV. Ő fogott ennél nehezebbet is már és ilyen éles szögből nem szokás gólt kapni. Te is láttad hogy kicsit befutott a sorfal mögé amikor a hosszú volt az övé. Ha nem fut be megfogja vagy fölé üti.
Visca el Barca! Més que un club!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.02.24. 23:01:12

Szerintem is védenie kellett volna, de én sem vagyok kapus...Védhetőnek tűnt...
Mindegy. Azért bízom benne továbbra is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.02.24. 23:01:48-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
don gamper
Capitá del Barça

2009.02.24. 23:00:48

Sajnos nem láttam a meccset igycsak a "mértékadó" Ns ről tudok idézni

"a beadásra számító Victor Valdés feje felett a kapu jobb felső sarkába csavarta a labdát, kihasználva a kapus óriási hibáját"

:oops: :oops:
gentdelbarca
Capitá del Barça

2009.02.24. 22:58:55

Varga Tamás írta:Bocsi, mi nem vagyunk kapusok, de én jelezném: az egy védhető lövés volt. Láttunk már ilyet hárítani.
A mozgása a szabadrúgás során pedig érdekes volt...
Tamás: én pedig kapus vagyok, ezért mertem kifejteni véleményem, amely teljesen jó, kár ezen vitázni. ;)
Csabinho91
Barça B

2009.02.24. 22:55:20

Én nem bántom Victor-t de azért talán annyiban egyetértetek hogy a kapusoknak azt tanítják hogy a sorfal a rövidet fogja a kapusé pedig a hosszú. Azért az alapvonaltól pár méterre nem szép dolog gólt kapni...akármilyen jó lövés. A madridistákról annyit meg hogy ők csak ezekre a bakikra emlékeznek, de arra nem amikor az el classicon kivédte a "galaktikusok" szemét is. A BL döntőt már meg se említem:D
Visca el Barca! Més que un club!
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.02.24. 22:51:49

ezt mondtam én is! azt a lövést nem lehetett fogni. tökéletes szabadrúgás volt.

átnézve a madridistára szégyen hogy hogy oltják szegény VV-t. "mi meg teszünk rá lapáttal".. ne bántsátok :roll:
Lezárt