Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon jól mozgott. A két assist plusz a gól mellett is volt néhány szép megoldása. 2 forduló után a két gólpassz, 2 gól nem néz ki rosszul azért.hank1ee írta:Soldado gól, két gólpassz. Emberünk spanyolhont szereti.
Aduriz aki még képes 20 gól küröl termelni, ő azért tartósan ott van mindig, tavaly 18-at lőtt. Bacca és Bueno volt még képes 20 illetve 17 gólra, de mindketten távoztak. (Milan, Porto)palesz77 írta:hank1ee írta: de amúgy nem rémlik nagyon senki, aki 20 gól körül termelne..
Kár, hogy egyáltalán távozott, jó volt ő a Getaféban is már, a Valenciában meg még jobb lett. A La Ligában nagyon kente mindig is, remélem visszatalál a régi önmagához, még a válogatott is profitálhatna belőle - bár ott annyira sosem villogott. Egy jó Soldado emelné a Liga színvonalát, úgysincs túl sok gólvágó a 2 nagyon kívül egy csapatban sem. Az Atleticonál még van Griezmann, plusz Martínez is beválhat - és Vietto is -, de amúgy nem rémlik nagyon senki, aki 20 gól körül termelne..hank1ee írta:Soldado gól, két gólpassz. Emberünk spanyolhont szereti.
És sajnos ezzel az elejétől a végéig egyetértek. Néztem itt a kupameccseket is, nem értem mire fel ilyenek. Elvileg ők is elszakadnának Spanyolországtól, Katalónia is, valahogy ilyen látszat-kényszerszövetség kéne, hogy meglegyen még a táborok között is, a csapatok között is, hogy férfiasan vívunk, de azért lehetőleg nem ütjük agyon egymást, inkább kopasszuk közösen Madridot és a centrumot. Ehelyett meg látjuk, amit látunk. Iszonyatosan undorító, szemét dolognak tartom az egészet, és továbbra is mélységes elképedéssel nézem, hogy mi folyik tök feleslegesen. Egy időben nagy Bilbao szimpatizáns voltam. A gyomrom felfordul tőlük most.noname írta:A Bilbao közönsége már nem először bizonyítja h ők a legbunkóbbak az országban. A Barca mindig sportszerű volt velük és tisztelettel beszélt róluk, ehhez képest az egymás elleni meccseken a Bilbao szinte mindig a lehető legsportszerűtlenebb volt. PL egy tökös bíró minimum sárgát adott volna Iraizoz-nak.
Szimpatikusak az elveik, de ha csőcselékről beszélünk, akkor az ő szurkolóik viszik a prímet még a madridiakat is megelőzve.
És egy ilyen miatt fütyülik?S.Agüero írta:Pár éve az egymás elleni meccsen róla állítottak ki egy bilbaóst szerintük jogtalanul.barcami írta:Meg tudjátok mondani miért fütyülték ki folyamatosan Iniestát az Athletic szurkolók?
A régóta tartó harmatgyenge teljesítménye miatt....? ::
Pár éve az egymás elleni meccsen róla állítottak ki egy bilbaóst szerintük jogtalanul.barcami írta:Meg tudjátok mondani miért fütyülték ki folyamatosan Iniestát az Athletic szurkolók?
A régóta tartó harmatgyenge teljesítménye miatt....? ::
Ezért kell mennyeit nézni, ott nem csak a csatárok gólerősek, hanem saját kapusukra a védők is, több lehetőség a gólszerzésrepalesz77 írta:2 meccs van hátra, és 3 gól született eddig az egész fordulóban, azokból pedig csak 1 volt akciógól. Az azért kemény.Bob_Marley írta:5 meccs 2 gól, tényleg idény eleje van.![]()
szerk.: Na, a Celta is beindult, megvan a 4.
Abba max a Realnak van beleszólása.visca el barca írta:nem tudom h a kluboknak mennyire van beleszólása a játékvezető küldésekbe, de ez a birói kar egyre gyengébb. az egy dolog, hogy a mi meccsünkön kb. 2 méterről nézte végig ahogy egy hátvéd simán kezezik, de a betis-villarreal meccs volt az igazi csúcs. 3 méteres (!!!!) lest néztek be a betis egyenlítő gólja előtt
Mondjuk az első félidőben értehetetlen módon elmaradt Betis-tizi után illett valamennyit kompenzálni. Főleg, hogy a Villarreal gólja is elég véleményes volt.visca el barca írta:nem tudom h a kluboknak mennyire van beleszólása a játékvezető küldésekbe, de ez a birói kar egyre gyengébb. az egy dolog, hogy a mi meccsünkön kb. 2 méterről nézte végig ahogy egy hátvéd simán kezezik, de a betis-villarreal meccs volt az igazi csúcs. 3 méteres (!!!!) lest néztek be a betis egyenlítő gólja előtt
2 meccs van hátra, és 3 gól született eddig az egész fordulóban, azokból pedig csak 1 volt akciógól. Az azért kemény.Bob_Marley írta:5 meccs 2 gól, tényleg idény eleje van.![]()
Bob, nem a mozgására értettem, hanem a stílusára. Szélre mondjuk valóban többet mozog, meg mellé lehet jobb is, ha van még egy csatár, de alapból szerintem elég hasonlóak, legalábbis az én szememben. Nagyon fürgék mindketten, folyton kiugrásra készek, jól mozognak üresbe, mezőnyben is hasznosak, fejjel és lábbal is halálosak, 16-oson belül maguknak is ki tudnak alakítani helyzetet, nekem a befejezési stílusuk is hasonlít, 1v1-ben sokszor nem "okosan" lövik, hanem inkább erőből - Eto'o és Griezmann, de ez a legkevesebb, meg kicsit belemagyarázós is - és ami nagyon hasonló, hogy a védőmunkájuk kimagasló. Ezek nem olyan tulajdonságok, amik ritkák, de így egybe nem sok játékosnál vannak meg szerintem.LG írta:Nekem sem. De majd legközelebb jobban megnézem a francia játékát, hátha találok vmi hasonlóságot.Bob_Marley írta:Fura, mert nekem totál nem ugrik be Griezmann játékáról Etoo.
Egyetértve Bobbal, szezon eleje van, a mostani teljesítményekből nem kell messzemenő következtetéseket levonni. A három pontot behúzták, ez a lényeg.Bob_Marley írta:Nem láttam a meccset, de majdnem mindenkire elmondható a nagyobb csapatok közül, hogy bizony még csak most kezdődtek a bajnokságok. Ilyenkor még nincs csúcsra járatva a gép, a kezdők se kialakultak, jönnek mennek még adott esetben játékosok. Az Atletico szépen erősödött idén, ahogy a többiek is erősödtek, így kőkemény bajnokság elé nézünk.Messias2 írta:Hát, ez nem volt valami meggyöző az Atletitől. Griezmannon kivűl nem is tudnék mást kiemelni. Las Palmas pedig kifejezetten kultúrált játékot nyújtott. Szimpatikussá váltak számomra, úgy h innentől ha nem ellenünk játszanak, szurkolni fogok nekik.
Nekem sem. De majd legközelebb jobban megnézem a francia játékát, hátha találok vmi hasonlóságot.Fura, mert nekem totál nem ugrik be Griezmann játékáról Etoo.
Nem láttam a meccset, de majdnem mindenkire elmondható a nagyobb csapatok közül, hogy bizony még csak most kezdődtek a bajnokságok. Ilyenkor még nincs csúcsra járatva a gép, a kezdők se kialakultak, jönnek mennek még adott esetben játékosok. Az Atletico szépen erősödött idén, ahogy a többiek is erősödtek, így kőkemény bajnokság elé nézünk.Messias2 írta:Hát, ez nem volt valami meggyöző az Atletitől. Griezmannon kivűl nem is tudnék mást kiemelni. Las Palmas pedig kifejezetten kultúrált játékot nyújtott. Szimpatikussá váltak számomra, úgy h innentől ha nem ellenünk játszanak, szurkolni fogok nekik.