Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem nekünk tartanak be, ez már-már szignifikáns viselkedés tőlük és egyre inkább az ázsiai piacnak szeretnének meccseket eladni a nézettségért, egyébként pl a 27-én a RM-Atma is délután 4kor lesz. Ráadásul gyanítom nem csak ennek a 3 csapatnak tesznek be az ilyenekkel, csak a kicsiknél meg nem tartom számon, mert nem követem a menetrendjüket.ntibi67 írta:Kiváncsi lennék arra,hogy mi hányszor és a real hányszor játszott délután 4 órától.Mert az nem normális hogy hétközben este játszunk hétvégén meg délután.Ezekkel az időpontokal prőbálnak betartani nekűnk.A legdurvább meg az volt amikor szerdán játszottunk a Sevilla elleni hosszabbiításos meccset,másnap haza repűlés,pénteken edzés,szombaton repülés Bilbaóba és este jött a 4-0.Ja ez volt a 2 szuperkupa még augusztusban.
Annak én is nagyon, függetlenül attól, hogy mi követjük-e el, legalább megtanulnák mi is a rend. Illetve a színészkedést is büntetném, az elején lennének eltiltások, de amint rájön a játékos, hogy nem éri meg, egyből leszokna ezekről a hülyeségekrőlTripleH írta: de már annak örülnék ha legalább az alattomos húzásokat ugyan úgy szankcionálnák utólag mint a PL-ben.
Képzeld el, ha olyan lenne a játékvezetés mint az NFLben, videóbíró meg Liga központban elemzés...ZBarca írta: Igen, ez pedig a másik főprobléma. Bár már sokszor kiveséztük, úgyhogy nagyon nem tudok semmi újat írni, de mégis szinte minden meccsre jut egy-két hatalmas játékvezetői hiba, amik akár a mérkőzések kimenetelét is befolyásolhatnák, illetve többször kabaré amit művelnek.
Igen, ez pedig a másik főprobléma. Bár már sokszor kiveséztük, úgyhogy nagyon nem tudok semmi újat írni, de mégis szinte minden meccsre jut egy-két hatalmas játékvezetői hiba, amik akár a mérkőzések kimenetelét is befolyásolhatnák, illetve többször kabaré amit művelnek.TripleH írta:Áhh nem ezek húzzák le a legjobban a ligát, ennél sokkalta nagyobb probléma a megye 3 szintű bírók (bár lehet túlbecsültem őket...)
Áhh nem ezek húzzák le a legjobban a ligát, ennél sokkalta nagyobb probléma a megye 3 szintű bírók (bár lehet túlbecsültem őket...)ZBarca írta:Viccnek tartom, hogy az Atma ellen szombat délután kell majd játszanunk. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért nem lehetett volna estére rakni azt a meccset. Szerdán ugye nekünk is és az Atma-nak is Király Kupa visszavágó lesz, és egyik párharc sem lefutott teljesen. (A Celta - Atma egyébként 0-0 lett.)
Amíg ilyen és ehhez hasonló felfoghatatlan döntéseket hoznak a szövetségnél, addig lehet bármilyen magas a színvonal a Ligában, sohasem lesz a legjobb bajnokság. Az angoloknál - meg úgy szinte mindenkinél - sokkal jobb döntéseket hoznak a kényes szituációkban és kevesebb hülyeséget is követnek el, mint a spanyoloknál. Ne értsen félre senki, én (is) a La Ligát tartom a legjobb bajnokságnak a világon, mégis úgy érzem, hogy ezen a szinten ennyire megkérdőjelezhető döntéseket nem lenne szabad, hogy hozzanak.
Ebben a videóban mit kéne látni? Azt, hogy most már több mint egy hónapja ott van egy komoly spanyol csapat élén, és annyira él a lehetőséggel, hogy annyit tud spanyolul amit egy átlagember egy óra alatt megtanul? Jókat mondott egy TV-s műsorba? Itt a fórumon volt egy srác, aki szintén csinált hasonló videókat, nem hiszem hogy ez akkora dolog lenne, plána egy olyantól aki éveken át a Unitedbe focizott, jó hogy többet is tud mondani, mint mondjuk egy Puhl Sanyi.Tromort77 írta:Gary Neville és a nyelvtudás
https://www.youtube.com/watch?v=L5_yG9q ... e=youtu.be
Pont ezekért a dolgokért írtam, hogy időt kell neki adni. Bátor döntés volt a részéről elfogadni az állást. MNF-ben sokszor láttam és remek elemzéseket adott. A vérében van a játék minden eleme, hihetetlen jól átlátja mikor mire van szükség. Nyílván idő kell neki annak okán is, hogy tényleges edzői tapasztalata nincs. De remélem beválik mert nagy szüksége lenne a bajnokságnak egy jó Valenciára.
Óbuda lottózó, ott kezdem a reggelt.Normandia írta:Neked lottóznod kellene.recrea írta: Jó volt a megérzésem, este a Real is pontot veszít
Neked lottóznod kellene.recrea írta:
Jó volt a megérzésem, este a Real is pontot veszt..
Ez nem tudom, h kinek nem tűnik egyértelműnek. Ráadásul ez a papírforma. Pontban és lelkileg sokat fog számítani/számítana.S.Agüero írta:Na mindegy, tartom, hogyha elkalapáljuk a két madridi csapatot, nem fogjuk elbukni a bajnokságot.
Peter Limnek hívják. Szerintem a pénze mellett fogalma nincs a labdarúgásról, de az angol edzők sikerességéről bizonyosan nem túl tájékozott.Nero. írta:Nem tudom kinek az ötlete volt Nevillet kinevezeni, de kb. mindenki tudta már az első perctől, hogy ez halott ötlet. Benítez szívesen vissza menne szerintem.