Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elvieleg ez kamu.Bob_Marley írta:
http://static.independent.co.uk/s3fs-pu ... eville.JPG
Az Atleti fellebbezése után csökkentették a büntetést, csak a hétvégi meccset kell kihagynia.BarcafanTomee írta:3 meccses eltiltást kapott Filipe Luis.
Konkrétan sztem romlani fog a focijuk ezek miatt a játékosok miatt, nem hogy javulni. Akiket vesznek, azok egytől egyik magasról tesznek az egészre(az a pár, aki nem tesz az egészre, az meg túl öreg már h sok jót hozzon). Ezek a játékosok nem adnak át az ottaniaknak tanítást, harciasságot, taktikát, csak a trehányságot, a pénzsóvárságot és a klubhűség teljes hiányát. Ugyan ez érvényes az edzőkre. Az USA is már évek óta hord magához levitézlett sztárocskákat, aztán láthatjuk mennyit fejlődtek. A nálunk már teljes nulla és motiválatlan Henry náluk gólkirály volt. Ott a másik példa: Anglia. Ahelyett, hogy saját magukkal foglalkoznának, hozzák be külföldről az zsoldosokat.Feast4 írta: Nem is értem hogy esett be Kínába ennyi pénz.Azaz értem de mégsem értem.Ázsia olyan szinten beteg terep lett hogy hihetetlen.Óriási pénzekkel csábítják a levitézlett vagy kiégett vagy csak simán öreg játékosokat.Arra leszek kíváncsi ez a Kínai focira milyen hatással lesz.Annak idején a 80-as években az amerikai sportokat kezdték el ilyen szinten pénzel nyomatni Ázsiában.Pl. baseball vagy a kosár.Most egyre inkább kezdődik felvenni a versenyt a fociban és más európai sportágakban.Olyan penzek mozdulnak meg és olyan körülmények vannak hogy egy két nagy múltú európai csapat is összeszégyelné magát.
Nem is értem hogy esett be Kínába ennyi pénz.Azaz értem de mégsem értem.Ázsia olyan szinten beteg terep lett hogy hihetetlen.Óriási pénzekkel csábítják a levitézlett vagy kiégett vagy csak simán öreg játékosokat.Arra leszek kíváncsi ez a Kínai focira milyen hatással lesz.Annak idején a 80-as években az amerikai sportokat kezdték el ilyen szinten pénzel nyomatni Ázsiában.Pl. baseball vagy a kosár.Most egyre inkább kezdődik felvenni a versenyt a fociban és más európai sportágakban.Olyan penzek mozdulnak meg és olyan körülmények vannak hogy egy két nagy múltú európai csapat is összeszégyelné magát.Tromort77 írta:Cadena SER reporting that Atlétco Madrid have sold Jackson Martínez to Guangzhou Evergrande in China for €45million.![]()
Ennyi erővel passzoljuk már el Adrianot 20ért.
Közben hivatalos.Tromort77 írta:Cadena SER reporting that Atlétco Madrid have sold Jackson Martínez to Guangzhou Evergrande in China for €45million.![]()
Hát a nagyszerű eredményeiknek köszönhetően az önbizalmuk mostanra már biztos a béka segge alatt van.visca el barca írta:amúgy tuti ellenünk fogna feltámadni a kupában... bajnokságban jól tolják... 0-6-4, úgy, hogy lényegében csak kis csapatokkal játszottak
Nembaj, időt kell neki adnivisca el barca írta:valencia![]()
![]()
GN nem húzza ki nyárig....
Negredo egyedül kihagyott annyi ziccert, amivel kis túlzással gólkirály lehet valaki.visca el barca írta:valencia![]()
![]()
GN nem húzza ki nyárig....
Megszámoltam a real 20ból 9x, szóval tényleg nem egyedülálló.ntibi67 írta:Megnéztem a 20 bajnokiból 8x játszottunk délután 4-kor.
Igaz, hogy nagyon sokat költöttek, de azt is meg kell nézni, hogy kikre, például Rodrigo, aki előtte is náluk volt és nem durrantott nagyot, és ehhez hasonló igazolások, nagyon rosszul lett elköltve az a pénz.Bob_Marley írta: Valencia elég komoly pénzeket ölt bele Nyáron, ahhoz képest tragikus a helyzet.
ntibi67 írta:Kiváncsi lennék arra,hogy mi hányszor és a real hányszor játszott délután 4 órától.Mert az nem normális hogy hétközben este játszunk hétvégén meg délután.Ezekkel az időpontokal prőbálnak betartani nekűnk.A legdurvább meg az volt amikor szerdán játszottunk a Sevilla elleni hosszabbiításos meccset,másnap haza repűlés,pénteken edzés,szombaton repülés Bilbaóba és este jött a 4-0.Ja ez volt a 2 szuperkupa még augusztusban.
Nem nekünk tartanak be, ez már-már szignifikáns viselkedés tőlük és egyre inkább az ázsiai piacnak szeretnének meccseket eladni a nézettségért, egyébként pl a 27-én a RM-Atma is délután 4kor lesz. Ráadásul gyanítom nem csak ennek a 3 csapatnak tesznek be az ilyenekkel, csak a kicsiknél meg nem tartom számon, mert nem követem a menetrendjüket.ntibi67 írta:Kiváncsi lennék arra,hogy mi hányszor és a real hányszor játszott délután 4 órától.Mert az nem normális hogy hétközben este játszunk hétvégén meg délután.Ezekkel az időpontokal prőbálnak betartani nekűnk.A legdurvább meg az volt amikor szerdán játszottunk a Sevilla elleni hosszabbiításos meccset,másnap haza repűlés,pénteken edzés,szombaton repülés Bilbaóba és este jött a 4-0.Ja ez volt a 2 szuperkupa még augusztusban.
Annak én is nagyon, függetlenül attól, hogy mi követjük-e el, legalább megtanulnák mi is a rend. Illetve a színészkedést is büntetném, az elején lennének eltiltások, de amint rájön a játékos, hogy nem éri meg, egyből leszokna ezekről a hülyeségekrőlTripleH írta: de már annak örülnék ha legalább az alattomos húzásokat ugyan úgy szankcionálnák utólag mint a PL-ben.