La Liga / Copa del Rey

Foci a Barçán kívül
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.02.04. 21:15:39

BarcafanTomee írta:3 meccses eltiltást kapott Filipe Luis.
Az Atleti fellebbezése után csökkentették a büntetést, csak a hétvégi meccset kell kihagynia. :roll:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.04. 20:53:40

Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2016.02.03. 16:18:33

Feast4 írta: Nem is értem hogy esett be Kínába ennyi pénz.Azaz értem de mégsem értem.Ázsia olyan szinten beteg terep lett hogy hihetetlen.Óriási pénzekkel csábítják a levitézlett vagy kiégett vagy csak simán öreg játékosokat.Arra leszek kíváncsi ez a Kínai focira milyen hatással lesz.Annak idején a 80-as években az amerikai sportokat kezdték el ilyen szinten pénzel nyomatni Ázsiában.Pl. baseball vagy a kosár.Most egyre inkább kezdődik felvenni a versenyt a fociban és más európai sportágakban.Olyan penzek mozdulnak meg és olyan körülmények vannak hogy egy két nagy múltú európai csapat is összeszégyelné magát.
Konkrétan sztem romlani fog a focijuk ezek miatt a játékosok miatt, nem hogy javulni. Akiket vesznek, azok egytől egyik magasról tesznek az egészre(az a pár, aki nem tesz az egészre, az meg túl öreg már h sok jót hozzon). Ezek a játékosok nem adnak át az ottaniaknak tanítást, harciasságot, taktikát, csak a trehányságot, a pénzsóvárságot és a klubhűség teljes hiányát. Ugyan ez érvényes az edzőkre. Az USA is már évek óta hord magához levitézlett sztárocskákat, aztán láthatjuk mennyit fejlődtek. A nálunk már teljes nulla és motiválatlan Henry náluk gólkirály volt. Ott a másik példa: Anglia. Ahelyett, hogy saját magukkal foglalkoznának, hozzák be külföldről az zsoldosokat. =D> Meg is van az eredménye. Ahogy nő a légiósok száma, úgy csökken a kupáik száma. Mára oda jutottunk h a francia bajnok nagyobb BL kihívó, mint az angol. Valaki ezt mondja nekem 7-8 éve, kiröhögöm. :lol:
Kínában is el kéne hozni pár másodvonalas szakembert: olyanokat, akik nem sztárocskák és nem kapnak 10 milliós fizetést, de a dolgukat értik és mindezt reális összegért teszik. Ameddig egy olyan Jackson Martinezért döntenek átigazolásrekordot, akit még a kb 5 éve kiégett Torres is kiszorít a kezdőből, addig nincs mit beszélni.
Külön hiba a brazil mánia, hiszen ha van olyan focinemzet, aminek a játékosaira nem szabad építkezni, az a brazil. A brazil játékosok 90%-a abszolút hangulatember és nagy részüket csak a pénz érdekli. Pont ez az, amiért nem lehet rájuk építkezni. Ha már van egy erős mag, ami a csapatért küzd, akkor be lehet hozni brazil sztárokat, de így csak annyit érnek el h az a kemény mag, a csapat tengelye sosem alakul ki, hiszen amíg a kínai ismeretlen játékos a belét kiteszi a pályára 100e euróért, addig a brazil csodagyerek kap 10 milliót h nightklubokban tegye taccsra a máját és hízzon 10 kilót.
A Fifa egy szégyen
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.02.03. 16:00:44

3 meccses eltiltást kapott Filipe Luis.
Feast4
Director del Fútbol

2016.02.03. 00:03:10

Tromort77 írta:Cadena SER reporting that Atlétco Madrid have sold Jackson Martínez to Guangzhou Evergrande in China for €45million. :shock:

Ennyi erővel passzoljuk már el Adrianot 20ért.
Nem is értem hogy esett be Kínába ennyi pénz.Azaz értem de mégsem értem.Ázsia olyan szinten beteg terep lett hogy hihetetlen.Óriási pénzekkel csábítják a levitézlett vagy kiégett vagy csak simán öreg játékosokat.Arra leszek kíváncsi ez a Kínai focira milyen hatással lesz.Annak idején a 80-as években az amerikai sportokat kezdték el ilyen szinten pénzel nyomatni Ázsiában.Pl. baseball vagy a kosár.Most egyre inkább kezdődik felvenni a versenyt a fociban és más európai sportágakban.Olyan penzek mozdulnak meg és olyan körülmények vannak hogy egy két nagy múltú európai csapat is összeszégyelné magát.
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.02.02. 23:55:09

Tromort77 írta:Cadena SER reporting that Atlétco Madrid have sold Jackson Martínez to Guangzhou Evergrande in China for €45million. :shock:
Közben hivatalos.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tromort77

2016.02.02. 22:36:23

Cadena SER reporting that Atlétco Madrid have sold Jackson Martínez to Guangzhou Evergrande in China for €45million. :shock:

Ennyi erővel passzoljuk már el Adrianot 20ért.
noname
Llegenda del Barça

2016.01.31. 19:09:25

Hát, a Vale jött itt a sok portugállal meg a nevenincs edzővel. Akkor kissé úgy tűnt a dolog h sántít, de nem mondtam inkább semmit, mert egész jól mentek nekik a dolgok. Idén kiderült h az edzőjük se ér sokat, a drágán vett játékosok meg nem véletlen lettek olyan könnyen eladva nekik. Aki jobban figyeli az ilyesmit: mennyire jók ezek a játékosok?
Gary Neville kinevezése is kérdéses, mert a szaktudása ugyan a helyén van, de ez
1. nem jelenti azt h jó edző
2. az angol/brit edzők manapság leginkább szégyent hoznak az elődökre.

Nem bánom tulajdonképpen a dolgot, hiszen a Villarreal sokkal szimpatikusabb és jelen állás szerin simán meglehet a BL hely.
A Fifa egy szégyen
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.31. 18:59:06

Ma csak simán nem volt szerencséjük, mert azért jóval jobbak voltak a Gijónnál - de nem rég a végén mákkal egyenlítettek, szóval helyben vannak. A SP kb. kétszer eljutott a másik térfélig, aztán egyszer Danilo csinált egy ritka hülyeséget, és tizenegyes lett.
Amúgy nem hiszem, hogy ellenünk fognak feltámadni, minden téren eléggé a béka segge alatt vannak.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Capon
Llegenda del Barça

2016.01.31. 18:56:29

visca el barca írta:amúgy tuti ellenünk fogna feltámadni a kupában... bajnokságban jól tolják... 0-6-4, úgy, hogy lényegében csak kis csapatokkal játszottak
Hát a nagyszerű eredményeiknek köszönhetően az önbizalmuk mostanra már biztos a béka segge alatt van.
Ha minden igaz 3-án játszunk velük, addig már sok minden nem történhet, én bízom benne, hogy már az odavágón nagyon magabiztos előnyre teszünk szert és a valenciai visszavágó már csak formalitás lesz.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Nero.
Llegenda del Barça

2016.01.31. 18:48:37

visca el barca írta:valencia :lol: :lol: :lol: GN nem húzza ki nyárig....
Nembaj, időt kell neki adni :lol:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.31. 18:44:10

amúgy tuti ellenünk fogna feltámadni a kupában... bajnokságban jól tolják... 0-6-4, úgy, hogy lényegében csak kis csapatokkal játszottak
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.31. 18:17:14

visca el barca írta:valencia :lol: :lol: :lol: GN nem húzza ki nyárig....
Negredo egyedül kihagyott annyi ziccert, amivel kis túlzással gólkirály lehet valaki.
De Neville tényleg nem fogja sokáig húzni, abszolút más rendezvényen van néha a csávó.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.31. 18:03:26

valencia :lol: :lol: :lol: GN nem húzza ki nyárig....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.31. 15:16:16

Konoplyanka betette a helyére, a Sevilla pedig a két gólos győzelmével tartja az 5. helyét. Idén nem rossz a bajnokság, ha lenne még egy jó Valencia, akkor brutális harc lenne 1-3 ig és 3-tól lefele a nemzetközi helyekért.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
noname
Llegenda del Barça

2016.01.30. 17:06:57

Csak h fair legyek. Eddig ezen a meccsen volt az egyik legjobb bíráskodás, amit az utóbbi időben láttam és nem csak a bátor piros miatt, hanem azért is, mert:
1. következetes volt: az elején nem adott sárgát pár komolyabb szabálytalanságért, de utána elkezdte osztani, amikor ideje volt
2. Annak ellenére h kemény a meccs, nem tördeli agyon, folyik a játék mind2 oldalon

Az Atletico azért megérdemli a tiszteletet. Emberhátrányban is mentek mint a mérgezett poc. Godin becsúszása sérülést ugyan nem eredményezhetett, de nagyon meggondolatlan volt. Amúgy egy kérdés azoknak, akik esetleg több meccset láttak tőlük: Filipe Luis mikor lett ekkora tapló :?: Szabályos megmozdulása se nagyon volt a meccsen, a kiállítás szinte várható volt, csak a bíró türelmének köszönheti h a pirosat nem gyűjtötte ki hamarabb 2 sárgából. Amikor a Deporban volt, voltak keményebb belépői, de nagyon technikás volt és nem paraszt. Az Atleticoban se volt ennyire tapló eleinte. Az az egy év Angilában vette el a kevés eszét vagy ez csak egy kirívó meccs volt, mert amit művelt, arra még a mostani cselzis Costa is büszke lenne.
A Fifa egy szégyen
TripleH
Entrenador del Barça

2016.01.26. 19:30:20

ntibi67 írta:Megnéztem a 20 bajnokiból 8x játszottunk délután 4-kor.
Megszámoltam a real 20ból 9x, szóval tényleg nem egyedülálló.
ntibi67
Capitá del Barça

2016.01.26. 19:14:06

Megnéztem a 20 bajnokiból 8x játszottunk délután 4-kor.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.26. 19:07:22

Bob_Marley írta: Valencia elég komoly pénzeket ölt bele Nyáron, ahhoz képest tragikus a helyzet.
Igaz, hogy nagyon sokat költöttek, de azt is meg kell nézni, hogy kikre, például Rodrigo, aki előtte is náluk volt és nem durrantott nagyot, és ehhez hasonló igazolások, nagyon rosszul lett elköltve az a pénz.
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.26. 18:26:23

ntibi67 írta:Kiváncsi lennék arra,hogy mi hányszor és a real hányszor játszott délután 4 órától.Mert az nem normális hogy hétközben este játszunk hétvégén meg délután.Ezekkel az időpontokal prőbálnak betartani nekűnk.A legdurvább meg az volt amikor szerdán játszottunk a Sevilla elleni hosszabbiításos meccset,másnap haza repűlés,pénteken edzés,szombaton repülés Bilbaóba és este jött a 4-0.Ja ez volt a 2 szuperkupa még augusztusban.

Elvileg az Atleti elégedetlenkedik, mert február 27-én 16:00-kor lesz a Real-Atleti, és az Atletinek hétközben szerdán még fontos BL meccse lesz, míg a Real Madridnak csak a következő héten.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.01.26. 18:17:02

ntibi67 írta:Kiváncsi lennék arra,hogy mi hányszor és a real hányszor játszott délután 4 órától.Mert az nem normális hogy hétközben este játszunk hétvégén meg délután.Ezekkel az időpontokal prőbálnak betartani nekűnk.A legdurvább meg az volt amikor szerdán játszottunk a Sevilla elleni hosszabbiításos meccset,másnap haza repűlés,pénteken edzés,szombaton repülés Bilbaóba és este jött a 4-0.Ja ez volt a 2 szuperkupa még augusztusban.
Nem nekünk tartanak be, ez már-már szignifikáns viselkedés tőlük és egyre inkább az ázsiai piacnak szeretnének meccseket eladni a nézettségért, egyébként pl a 27-én a RM-Atma is délután 4kor lesz. Ráadásul gyanítom nem csak ennek a 3 csapatnak tesznek be az ilyenekkel, csak a kicsiknél meg nem tartom számon, mert nem követem a menetrendjüket.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.26. 18:16:52

Neville felett én sem törnék még pálcát és mutatja hogy nagyon sokat jelent a nyelv. Viszont a Valencia elég komoly pénzeket ölt bele Nyáron, ahhoz képest tragikus a helyzet.

Liga meccs kiosztása meg valóban felháborító. Németek is simán benyomnak
Szombat kora délutánra meccset vagy az Uefa kupa csapatainak Vasárnapra, de nincs annyi idősáv mint Spanyolországban. Ha már lehet válogatni és van késő esti meccs meg deles meg minden akkor legalább a kupacsapatokat nem szivatom.
Kép
Kép
Kép
ntibi67
Capitá del Barça

2016.01.26. 18:06:01

Kiváncsi lennék arra,hogy mi hányszor és a real hányszor játszott délután 4 órától.Mert az nem normális hogy hétközben este játszunk hétvégén meg délután.Ezekkel az időpontokal prőbálnak betartani nekűnk.A legdurvább meg az volt amikor szerdán játszottunk a Sevilla elleni hosszabbiításos meccset,másnap haza repűlés,pénteken edzés,szombaton repülés Bilbaóba és este jött a 4-0.Ja ez volt a 2 szuperkupa még augusztusban.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.26. 18:00:04

TripleH írta: de már annak örülnék ha legalább az alattomos húzásokat ugyan úgy szankcionálnák utólag mint a PL-ben.
Annak én is nagyon, függetlenül attól, hogy mi követjük-e el, legalább megtanulnák mi is a rend. Illetve a színészkedést is büntetném, az elején lennének eltiltások, de amint rájön a játékos, hogy nem éri meg, egyből leszokna ezekről a hülyeségekről
Kép
Válasz küldése