Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hidd el ha jönne a pénz egy csapathoz jósok pénz minden megváltoznanoname írta:Itt nem csak a pénzzel hanem leginkább a mentalitással van baj.Nem profi a focisták hozzáállása.A másik gond az h nincsenek befektetők.Nézd csak meg a román bajnokságot, néhány éve gyengébb volt a miénknél,most sokkal erősebb.Ehhez csak néhány bátrabb befektető kellett. A focisták mentalitásával is baj van, de a legnagyobb baj az h az emberek egyszerűen nem foglalkoznak a focival.gyeptegla írta:Már miért lenne nyomorék? Ez a magyar szinvonvonal kevés a pénz nyugathoz képest azért ilyen, hidd el ha ittis lenne pénz jó csapatok lennének, példa erre a Honvéd kis pénzhez jutott és egyből bajnokesélyes...
Ezért ez nem igaz mert Mo.-n fociban van a legtöbb pénz!noname írta: Itt nem csak a pénzzel hanem leginkább a mentalitással van baj.Nem profi a focisták hozzáállása.A másik gond az h nincsenek befektetők.Nézd csak meg a román bajnokságot, néhány éve gyengébb volt a miénknél,most sokkal erősebb.Ehhez csak néhány bátrabb befektető kellett. A focisták mentalitásával is baj van, de a legnagyobb baj az h az emberek egyszerűen nem foglalkoznak a focival.
Itt nem csak a pénzzel hanem leginkább a mentalitással van baj.Nem profi a focisták hozzáállása.A másik gond az h nincsenek befektetők.Nézd csak meg a román bajnokságot, néhány éve gyengébb volt a miénknél,most sokkal erősebb.Ehhez csak néhány bátrabb befektető kellett. A focisták mentalitásával is baj van, de a legnagyobb baj az h az emberek egyszerűen nem foglalkoznak a focival.gyeptegla írta:Már miért lenne nyomorék? Ez a magyar szinvonvonal kevés a pénz nyugathoz képest azért ilyen, hidd el ha ittis lenne pénz jó csapatok lennének, példa erre a Honvéd kis pénzhez jutott és egyből bajnokesélyes...
Azért, mert én fradista vagyok és lenyomorékoztam az isteni nb1et.gajeraro írta: Hol van itt az összefüggés?
De amint láttom Te az a tipikus utáljuk a fradit mert az nem jó meber vagy!Gratulálok hozzá!
Hol van itt az összefüggés?gyeptegla írta:1. Nyomorék bajnokság?? pff azért mert nincsott a hullagyenge fradi, nem emelnék a szinvolanat őkl seel fuero írta:Ezt a nyomorék bajnokságot úgy is a debrecen nyeri és utána akármi lehet. Nem szeretnék tippelni 1 meccs után, de több esélyes is van. Aki meg azt mondja h a Vasas kiesik az v nem ért a focihoz v nem nézi a borsodi ligát.
Én már tavalyi Kispest menetelés (tavasszal) után mondtam h nagyon erősek lesznek csak kár h nem tudták megtartani Bogdanovicsot.
Már miért lenne nyomorék? Ez a magyar szinvonvonal kevés a pénz nyugathoz képest azért ilyen, hidd el ha ittis lenne pénz jó csapatok lennének, példa erre a Honvéd kis pénzhez jutott és egyből bajnokesélyes...noname írta:A Fradi se emelne a színvonalaon.Fradival vagy Fradi nélkül ez a bajnokság nyomorék és sajnos az is marad.gyeptegla írta: 1. Nyomorék bajnokság?? pff azért mert nincsott a hullagyenge fradi, nem emelnék a szinvolanat őkl se
A Fradi se emelne a színvonalaon.Fradival vagy Fradi nélkül ez a bajnokság nyomorék és sajnos az is marad.gyeptegla írta: 1. Nyomorék bajnokság?? pff azért mert nincsott a hullagyenge fradi, nem emelnék a szinvolanat őkl se
1. Nyomorék bajnokság?? pff azért mert nincsott a hullagyenge fradi, nem emelnék a szinvolanat őkl seel fuero írta:Ezt a nyomorék bajnokságot úgy is a debrecen nyeri és utána akármi lehet. Nem szeretnék tippelni 1 meccs után, de több esélyes is van. Aki meg azt mondja h a Vasas kiesik az v nem ért a focihoz v nem nézi a borsodi ligát.
Én már tavalyi Kispest menetelés (tavasszal) után mondtam h nagyon erősek lesznek csak kár h nem tudták megtartani Bogdanovicsot.
Sopron???? Ez olyan mintha azt mondanánk, hogy az At. Madrid esik ki a spanyol ligából..Game90 írta:1. Újpest
2. Debrecen
3. MTK
4. Kispest
5. ZTE
6. Vasas
A két kieső: Sopron, Tatabánya.
Hát igen.meg 1 DVTK nem 1 Elfsborg (külömben nem biztos ök mennek tovább)Scorpio írta:Persze! Meccsig lehet álmodozni, aztán jön a valóság!
Két fontos külömbséget kell tudni a két meccsel kapcsolatban 1.: 2 órával később játszák azaz nem 40 hanem 30 fokban. A másik meg hogy az fontos épp ezért "probaltak" tartalékolni..Ronaldinho 17 írta:Hát nyert a LOKI,de ha így nyomják az Elfsborg ellen(Linsfieldet kiverik) akkor bukta a BL-sel!Csak jobban fognak játszani!
Hát elég merész kijelentés hogy a Vasas kiesik szerintem simán benn lesz az első 6-bangyeptegla írta:és kifog kiesni?:) mert sztem a Vasas + a Reacnoname írta:1.Debrecen
2.Újpest
3.Mtk
4.Honvéd
5.Vasas
Meglátjátok majd h igazam lesz.
nincs egy meghatározó játékosuk, míg paksnak ottvan tököli,kaposvárnak oláh + alvezVictorValdes19 írta:vasas hát gyep nem tomgyeptegla írta:és kifog kiesni?:) mert sztem a Vasas + a Reacnoname írta:1.Debrecen
2.Újpest
3.Mtk
4.Honvéd
5.Vasas
Meglátjátok majd h igazam lesz............
vasas hát gyep nem tomgyeptegla írta:és kifog kiesni?:) mert sztem a Vasas + a Reacnoname írta:1.Debrecen
2.Újpest
3.Mtk
4.Honvéd
5.Vasas
Meglátjátok majd h igazam lesz.