2011.12.01. 17:26:29
mondjuk a védelemhez jó lenne tudni, hogy átakarunk-e térni végleg a 343ra vagy továbbra is váltogatjuk a kettőt vagy mi a halál lesz. a három védősnél nem nagyon kellene már szélsővédő vételben gondolkodnunk, annál inkább kellene középre egy valaki. négy védősnél pedig pont arra kellene koncentrálni, egy kezdő szintű balhátvédben és középre pedig puyol, piqué, abidal, mascherano több, mint elég.
így látható is, hogy nálam mascherano már védőnek számít. persze, ha baj van akkor mehet egyel előre is, de én nem venném már ki onnan. vkpnál az a kérdés, hogy pep akar-e még egy évet adni keitának (és romeunak a chelseanél) vagy már most egy busquets, romeu kettőssel mennénk neki a következő idénynek. a középpálya közepén nincs kérdés (az elmúlt évek után furcsa ezt leírni). xavi, iniesta, fabregas, thiago.
elől pedig megint sokat számít, hogy négy vagy három védőzünk, adriano pl nekem tökéletesen megfelelne előre cserének. messi, alexis, villa, pedro, adriano, cuenca. ez is rendben lenne.
szóval szerintem simán lehet, hogy light nyár lesz maxwell, afellay távozással és egy belsővédő/balhátvéd érkezéssel. plusz a fentebb említett keita, romeu dilemma.