Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben csak szerintem van rohadt nagy ellentmondás?Barcaman1993 írta:Na a Kicsi miatt kezdenek elszabadulni az indulatok. Azt viszont el kéne már ismerni, hogy Bojan nem Barca szint. Nem igazán vágom mit vártok tőle? Szélen nokedli, középen sem volt egy nagy szám, de ha az lenne, mikor szorítaná ki Messit? Emiatt pedig mennie kell. Nincs semmi ami mellette szólna. Gyorsnak nem gyors, cselezni nem cselez vmi jól és nem is vmi nagyon nagy lövő. Egyedül a gólérzékenysége tartotta itt, de ha már a labda 5 méterre pattan tőle az már gond. Sajnálom a srácot, mert nagy tehetségnek indult, de most már az ő érdeke is, hogy menjen. Fejlődjön amennyit csak tud, aztán hátha történik vmi. Most csak ebben lehet bízni.
Viszont a 10 millát kicsit keveslem érte. Sztem a reális értéke olyan 15 millió körül mozog.
Első kérdésre nem éreztem hogy van értelme válaszolni, többire meg megválaszoltam korábban.Sanama írta:
Nagyon szépen elbeszélsz amellett,amit én kérdezek.
Hogy szereznél matekból jó jegyet,ha nem írsz dolgozatot, mert minden órán csak 5percet vagy bent...? Vagy be se mész?
Ha 2-3x ennyit játszott volna és úgy jönne ez a teljesítmény, akkor elgonodlkoznék rajta... De így? Közel azonos a gól/perc aránya Villaval és Pedróval. Miről beszélünk?
Régi "ismerős" új névvel régi stílussal.Nagyon becsüllek, tisztellek a kitartásodért, de felesleges szócséplés. Páran itt - noname, gergo9, ozsimiki, alberto10 stb. - eldöntötték, hogy Bojan Krkics semmit sem ér, semmit sem bizonyított, nincs neki itt helye. Tehát: mennie kell! tisztelem, hogy kiállsz a Klub saját nevelésű játékosa mellett, de a siketek úgysem hallanak, az elvakultak pedig csak azt látják, amit látni akarnak
Kiforgattad szépen a mondandóm, nem hívnám fel a figyelmet magamra a helyedben, de te tudod...Iniesta_1986 írta:Sanama!Sanama írta: Nagyon szépen elbeszélsz amellett,amit én kérdezek.
Hogy szereznél matekból jó jegyet,ha nem írsz dolgozatot, mert minden órán csak 5percet vagy bent...? Vagy be se mész?
Ha 2-3x ennyit játszott volna és úgy jönne ez a teljesítmény, akkor elgonodlkoznék rajta... De így? Közel azonos a gól/perc aránya Villaval és Pedróval. Miről beszélünk?
Nagyon becsüllek, tisztellek a kitartásodért, de felesleges szócséplés. Páran itt - noname, gergo9, ozsimiki, alberto10 stb. - eldöntötték, hogy Bojan Krkics semmit sem ér, semmit sem bizonyított, nincs neki itt helye. Tehát: mennie kell! tisztelem, hogy kiállsz a Klub saját nevelésű játékosa mellett, de a siketek úgysem hallanak, az elvakultak pedig csak azt látják, amit látni akarnak.
Szánalom a köböm, amit itt egyesek elkövetnek...
Nem döntötte el senki, csak belátta.Ilúvatar írta:Iniesta_1986 írta:
Sanama!
Nagyon becsüllek, tisztellek a kitartásodért, de felesleges szócséplés. Páran itt - noname, gergo9, ozsimiki, alberto10 stb. - eldöntötték, hogy Bojan Krkics semmit sem ér,
Engem is odaírhatsz a felsorolt fórumozók közé, DE azzal az állásponttal hogy "semmit sem ér", avval nem értek egyet. Igenis ér valamit a gyerek, de nem tud kibontakozni, mert egész szezon alatt kumma keveset játszott.
Kell neki más levegő, a Roma levegője.
Hidd el, ha Villa ügynökével balhézna össze a klub, akkor Bojan kezdenealbicelesteX írta:Itt nem a cserélésről van szó,hanem a kezdetésről.Ha anno megmerte húzni,hogy Ibra helyett Bojan ment a kezdőbe akkor idén csak oka van annak,hogy nem meri...
Iniesta_1986 írta:
Sanama!
Nagyon becsüllek, tisztellek a kitartásodért, de felesleges szócséplés. Páran itt - noname, gergo9, ozsimiki, alberto10 stb. - eldöntötték, hogy Bojan Krkics semmit sem ér,
Mert Pep aztán arról híres, hogy meghúz minden cserét, csak azt jegeli,aki rászolgálalbicelesteX írta:Én remélem,hogy elmegy.Sanama,az a baj,hogy még így is inkább Villa-ba bízott Pep,mintsem Bojanba.Nem gondolod,hogy ő jobban belelát?Hagy menjen lejárt az ideje itt.
Nagyon szépen elbeszélsz amellett,amit én kérdezek.gergo9 írta:Azért az a szomorú ebben hogy ezt el is hiszitek hogy nem a klub érdekeit nézi hanem a sajátját 3év után is.Sanama írta: Az a baj,hogy így van. Főleg a kiemelt rész. Ha a jelenlegi cserecsatár nem kap időt, akkor sem mikor Villa 12 meccsig jóformán semmit nem csinál, akkor kérdezem meg,hogy mi baja az edzőnek Bojannal?
Csak ha végigvezetem a logikát. Bojan jelenleg nem kap játékidőt. Eladjuk. Jön Rossi/Sanchez, ők már fognak kapni? Ha nem, akkor minek kellett? Ha igen, akkor Bojan miért nem kapott eddig? Érdekes.
Az hogy mit bizonyított kpcsatárként két éve, négy éve nem nagyon számít mivel ilyen poszt jelenleg nincs.
Példa
Mondjuk töriből 5-ös voltál két éve ám idén matekból csak 1-esed van mégis mi alapján vinnéd el magad matekból tanulmányi versenyre? Tanár szemszögéből nézve?
EZEN a poszton amin kéne semmit nem bizonyított és nyilvánvaló fizikai korlátai vannak hogy ott valaha is alkosson.
Azért az a szomorú ebben hogy ezt el is hiszitek hogy nem a klub érdekeit nézi hanem a sajátját 3év után is.Sanama írta: Az a baj,hogy így van. Főleg a kiemelt rész. Ha a jelenlegi cserecsatár nem kap időt, akkor sem mikor Villa 12 meccsig jóformán semmit nem csinál, akkor kérdezem meg,hogy mi baja az edzőnek Bojannal?
Csak ha végigvezetem a logikát. Bojan jelenleg nem kap játékidőt. Eladjuk. Jön Rossi/Sanchez, ők már fognak kapni? Ha nem, akkor minek kellett? Ha igen, akkor Bojan miért nem kapott eddig? Érdekes.
Az a baj,hogy így van. Főleg a kiemelt rész. Ha a jelenlegi cserecsatár nem kap időt, akkor sem mikor Villa 12 meccsig jóformán semmit nem csinál, akkor kérdezem meg,hogy mi baja az edzőnek Bojannal?ozsimiki írta:Visszakérdezek, szerinted mi alapján fog komoly játéklehetőséget kapni, és ezáltal fejlődni? Nem látom a közeljövőben ennek létjogosultságát, főleg ha marad.Sanama írta: De most őszintén Ozsi, Neked szól ez:
-Mikor igazolta volna? 5perc alatt Rossi vagy Sanchez sem fogja.
2x kapott folyamatos játékot, akkor igazolta is.
17évesen és tavaly év végén.
Abban a bojan fanok is egyetértenek, hogy nem azért akarják itt tudni,amit 5 perc játék alatt mutat...
Míg ha elmegy kölcsönbe 1-2évre, még simán visszahozhatjuk,és megpróbálhatjuk egy immáron folyamatosan játékban lévő, érettebb Bojannal újból.
Visszakérdezek, szerinted mi alapján fog komoly játéklehetőséget kapni, és ezáltal fejlődni? Nem látom a közeljövőben ennek létjogosultságát, főleg ha marad.Sanama írta: De most őszintén Ozsi, Neked szól ez:
-Mikor igazolta volna? 5perc alatt Rossi vagy Sanchez sem fogja.
2x kapott folyamatos játékot, akkor igazolta is.
17évesen és tavaly év végén.
Abban a bojan fanok is egyetértenek, hogy nem azért akarják itt tudni,amit 5 perc játék alatt mutat...
Jó, a híres csoportkörgergo9 írta: Nah ezzel meg több mint 100% osan egyetértek erre utaltam is korábban hogy komoly hiba volt.
Ugye Pep marasztalta volna, mégis ment.
Fejben okoz ez komoly gondot most.
bl csoportkörben masch több percet kapott vkpként mint Sergio pedig mindketten egészségesek voltak . Egyébként egyetértek.Mascherano nem tudna sokat játszani ha nem lenne versatile playa, mert Busquetset az életben nem szorítaná ki.![]()
De Bojan is bevethető lenne ugye mindkét szélen és kpcsatárként is.
De most őszintén Ozsi, Neked szól ez:noname írta:Csodás, legalább nem én vagyok az egyedüli, aki szerint ez így van!ozsimiki írta:persze értem én a Bojan fanokat is, hiszen csodás lenne, ha a nagy csapatban is ott folytatná, ahol a korosztályos csapatokban abbahagyta, és szállítaná a rekordokat, úgymond beigazolná félelmetes hírét, ami övezte őt 17éves kora előtt. Szép lenne, de nem mindig jön össze egy újabb sikersztori.
Nah ezzel meg több mint 100% osan egyetértek erre utaltam is korábban hogy komoly hiba volt.d írta: Véleményem szerint neki NAGYON hiányzott a karrierjéből egy 1-2 éves Barca B-s szereplés, átugrott egy lépcsőfokot és orra bukott közben. Neki msot kellene ott tartania, mint Thiagonak.
bl csoportkörben masch több percet kapott vkpként mint Sergio pedig mindketten egészségesek voltak . Egyébként egyetértek.Mascherano nem tudna sokat játszani ha nem lenne versatile playa, mert Busquetset az életben nem szorítaná ki.