Ez az igazolásoktól függ. A vezetőség ha jól emlékszem lenyilatkozta, hogy először a nagy kiadású igazolásokat rendezik és utána az "aróbbakat". A védő dolognak sztem 2 kulcsa lesz. A csatár (most tök mindegy ki) mennyiért jön és jön-e Fabregas. Ha jön Cesc, akkor ő tud vkp-t is játszani tehát akkor nem biztos, hogy indokolt egy védő leigazolása.barca0417 írta:Mata jó játékos, de én nem látom itt a helyét valahogy... Willian pedig.. én sajnálnám, ha Jeffren miatta szorulna ki, még ha jobb játékos is a brazil ez egyértelmű.. de annyival talán nem.
Ha Sánchez nem tud jönni, akkor Rossi..ez tiszta sor(nak kéne lenni)
továbbra is nincs szó középső védőről ami érdekes, Miltio távozása pedig biztosnak tűnik, bár erről se volt még szó a nyáron...csak itt..
jó lenne július közepére azért kialakítani a keretet, hogy együtt kezdje mindenki a felkészülést...
Viszont ha nem jön Cesc, akkor a csatár árától függ. Thiago Silva, Sakho és David Luiz neve merült fel. Ezek közül max. Sakhonak van esélye idekerülni. Bár ki tudja. Az elmúlt pár hét alapján már nem lepődök meg semmin.