socio66 írta:egy dolgot nem értek.
máskor mindig kicsiben végezzük el a szögleteket,most meg rugdossuk be mindet,mikor egyrészt veszélytelenek vagyunk belőle,másrészt csak újabb kontralehetőséget teremtünk velük a madridnak.
legalább kétszer indultak meg a szögletünkből.
Ezt én sem értem. Alapvetően nem vagyunk jók szögletekből, az adottságaink sincsenek meg különösképpen hozzá, a Madridban meg kiválóan fejelő játékosok vannak. Általában kimozgatjuk az ellent, és mélységből induló embereknek tesszük vissza. Ez remekül szokott működni, nem is értem miért ezzel erőlködünk...
lluisllach89 írta:Meg az esetleges egyenlítés előtt is lehet bármi.
Még egy potya, vagy kivételesen egy normális madridi gól. Nevetséges.
Figyeljünk oda, mert az elején megint nekünk esnek, nehogy benyaljunk még egyet. Mindenesetre az a Madrid szerencséje hogy nem mindig a (leg)jobb nyer.
Sajnos abszolút ez van benne. Teszem hozzá pl. a szuperkupa döntőben meg az nem volt benne Villa gólja előtt, hogy mi fordítunk, tehát el kell fogadni, hogy néha így alakulnak a dolgok.
Igazából azt esik nehezemre elfogadni, hogy a mezőnyjátékosok terén messze a legjobb csapatot állítjuk ki (és szvsz ez akkor is igaz lenne ha a sérültjeink egészségesek lennének és top formában tolnák), nem próbálkozunk Adrianoval, Mascheranoval meg Cuencával, de Pinto miatt buttó 100 percet végigremeghetek.