Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez a kép is közrejátszott, persze.TripleH írta: Pedig azt hittem ez fogott meg.![]()
Pedig azt hittem ez fogott meg.Messias2 írta: Én meg az Újszövetséget olvastam.
Én meg az Újszövetséget olvastam.TripleH írta: Rühellem, a CS-t.Így nem. Regelésnél az ég egyadta világon semmi 5letem nem volt és közben pankrációt néztem.
Rühellem, a CS-t.Veidt_madridista írta:TripleH
PÜ nálad nincs, ezert itt kerdezek ha nem baj. Van egy profibbnak mondhato magyar CS:GO jatekos ugyanezzel a nevvel, az te vagy?
https://www.youtube.com/watch?v=F9ZsYEy ... e=youtu.be" target="_blankVaratrix írta:Na nem bírom tovább. Miért hordanak ilyen fekete melltartót egy csomóan edzéseken? Súly vagy mi? Megörjít!
https://www.youtube.com/watch?v=j7qtGTQZ4-Q" target="_blank
Stifler bár.brownieheaven írta:Pestiek, mik a legjobb ki-be- ülős, szabadtéri vetítéses, helyek, illetve akár kocsmák, ahol nagyobb társaságban lehet szorítani a mieinkért az olimpián? Ma esti pólómeccsre kéne vmi jó spot.
Valaki elmagyarázza nekem, hogy hogy működik ez a pontos rendszer mert nem nagyon értem.S.Agüero írta:Nem, csak OKJ-ra megyek most egyelőre, aztán meglássuk. Sajnos a pénzügy-számvitelen 400 fölötti ponthatárok voltak, nekem meg nem is volt pluszpontom, 400-ból lett 352 pontom.Off: Sikerült a felvételi vagy felvételiztel egyáltalán valahova ?
Amúgy nem dolgozok délután, de fel fog borulni a bioritmusom az Olimpia miatt, vagy megyek recreával Rioba.
Nem, csak OKJ-ra megyek most egyelőre, aztán meglássuk. Sajnos a pénzügy-számvitelen 400 fölötti ponthatárok voltak, nekem meg nem is volt pluszpontom, 400-ból lett 352 pontom.Off: Sikerült a felvételi vagy felvételiztel egyáltalán valahova ?
Először is ott kezdeném, hogy elmennék egy alváscentrumba, mert ha csak tengsz-lengsz vele, abból nem fog túl sok jó kisülni.Jack Napier írta:Sziasztok nagyon ritkan irok ide de mar nem tudom miota kovetem az oldalt.
Gondolkoztam rajta,hogy irok egy hosszu hszt, de inkabb csak annyit kerdeznek, hogy ti hogy birjatok ki a mindennapokat? Mert rajottem,hogy az insomnia nem olyan kellemes mulatsag...