Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez melyik egyetem amúgy?Petr írta: Nálunk minden órát kötelezővé tettek. Ami a poén, hogy nincs elég hely a termekben és van aki a lépcsőn ül. Ezenkívül sok tárgyat kevesebb férőhellyel hirdetnek meg emiatt, amiből következően nagy az esély, hogy egy kötelező tárgyról kicsúszol. Amibe sok ismerősöm bele is futott.
Emiatt hétfőtől csütörtökig bent vagyok 2 alkalommal nyolctól és 2 alkalommal tíztől tizennyolcig, ráadásul van olyan órám, ami szombaton van néhány hetente egy 8 órás maraton keretében.
Az egyik előadásra 190-en jelentkeztünk, és 120 hely van az előadóban. A katalógust pedig kari szinten bevezették úgy, hogy 1 épületen osztozik 3 nagyobb létszámú kar, ami miatt több termet vagy időpontot sem tudnak biztosítani...
Nálunk minden órát kötelezővé tettek. Ami a poén, hogy nincs elég hely a termekben és van aki a lépcsőn ül. Ezenkívül sok tárgyat kevesebb férőhellyel hirdetnek meg emiatt, amiből következően nagy az esély, hogy egy kötelező tárgyról kicsúszol. Amibe sok ismerősöm bele is futott.etooka9 írta:
Nappalin hétköznap vannak órák, levelezőn általában meg péntek-szombat. Én már a mesterképzést csinálom számvitelen, átlagban 8-10 tárgyam volt Bsc-n is, mint most. Péntekre alapból nem tettek be sose órát, de ugye van külön előadás meg gyakorlat. Én csak gyakorlatokra járok, ami mondjuk heti 4-5-6 órát jelent.S.Agüero írta:Egyetemen milyen "órarendek" vannak? Én most OKJ-n vagyok, hétfőnként gyakorlat, többi 4 nap meg 31 órám van...Tavaly gimiben 5 nap alatt volt 31 órám, most meg 4 nap alatt, nagyon örülök neki. Hazaérek negyed négyre jó esetben, és akkor utána délután/este sok erőm és kedvem lesz tanulni...
Azért érdekelne, hogy egyetemen mennyit kell suliban lenni? Ott is ilyen sokat kell bent rohadni? Mondjuk nyilván ott kétszer ennyit kell tanulni a vizsgaidőszakok miatt.
Oké, tudom, ilyen az élet, ennél csak rosszabb lesz, de ez olyan, mintha 8 órát ledolgoznék, aztán még itthon folytassam plusz kettőben körülbelül...![]()
Nappali, levelező meg távoktatás. Azt szakja válogatja mennyi órád van. Nekem mérnökin nappalin nem volt kreditszorzóm szóval annyi óra, ahány kredit és sok tud lenni 12-14 tárgy egy félévben. Bátyámnak gazdaságin neki is nappalin volt kreditszorzója így volt, hogy csak 6-7 tárgya volt egy félévben.S.Agüero írta:Egyetemen milyen "órarendek" vannak? Én most OKJ-n vagyok, hétfőnként gyakorlat, többi 4 nap meg 31 órám van...Tavaly gimiben 5 nap alatt volt 31 órám, most meg 4 nap alatt, nagyon örülök neki. Hazaérek negyed négyre jó esetben, és akkor utána délután/este sok erőm és kedvem lesz tanulni...
Azért érdekelne, hogy egyetemen mennyit kell suliban lenni? Ott is ilyen sokat kell bent rohadni? Mondjuk nyilván ott kétszer ennyit kell tanulni a vizsgaidőszakok miatt.
Oké, tudom, ilyen az élet, ennél csak rosszabb lesz, de ez olyan, mintha 8 órát ledolgoznék, aztán még itthon folytassam plusz kettőben körülbelül...![]()
6306...
A telefonszámodat. Nem hívtak még fel?S.Agüero írta:És mit adtál nekik drog helyett?
DVBBS már tanácsokat kér tőlem.Messias2 írta:Remélem, kihasználtad a ziccert.
Remélem, kihasználtad a ziccert.PCsabi írta: Szintén Sziget, Travis Scott előtt két kb. 18 éves csaj kért tőlem drogot...
És mit adtál nekik drog helyett?PCsabi írta:Szintén Sziget, Travis Scott előtt két kb. 18 éves csaj kért tőlem drogot...palesz77 írta:Viszont idén nyáron Szigeten egy akcentus alapján angol csávó engem dílernek nézett..![]()
Szintén Sziget, Travis Scott előtt két kb. 18 éves csaj kért tőlem drogot...palesz77 írta:Viszont idén nyáron Szigeten egy akcentus alapján angol csávó engem dílernek nézett..![]()
A fél haveri köröm árult a Hajógyárin.zola8787 írta:Hoznék egy témát, ami lehet, hogy nem nagy szám, de ki tudja.
Szóval ti találkoztatok már olyan emberekkel, akik drogokat árultak? Bulikban, utcán, bárhol.
Olyan sok esetről tudni, de tőlem még életemben nem kérdezték még meg, hogy "haver kell egy kis kokó?", vagy valami hasonló.
Csak euro/dollárral üzletelekP.U.Y.O.L. írta:Túl keveset ajánlott?Bob_Marley írta: Nem lett deal
Túl keveset ajánlott?Bob_Marley írta: Nem lett deal
Nekem hasonló, Bob Marley pólóban voltam és az emberünk azt hitte ez több dologgal együtt jár.palesz77 írta:Én sokat jártam bulizni, de csak egyszer találkoztam ilyennel aki odajött, és el akart adni valamit. Viszont idén nyáron Szigeten egy akcentus alapján angol csávó engem dílernek nézett..zola8787 írta:Hoznék egy témát, ami lehet, hogy nem nagy szám, de ki tudja.
Szóval ti találkoztatok már olyan emberekkel, akik drogokat árultak? Bulikban, utcán, bárhol.
Olyan sok esetről tudni, de tőlem még életemben nem kérdezték még meg, hogy "haver kell egy kis kokó?", vagy valami hasonló.Táskával voltam bent, mert vonatról rögtön odamentünk, ő meg koncert közepén odajön, hogy mit tudok adni. Először nem is értettem, aztán ahogy ekit kért volna leesett, mondtam neki, hogy csak ruha van a táskámban, ő meg odébb sasszézott szép nyugodtan.
Én sokat jártam bulizni, de csak egyszer találkoztam ilyennel aki odajött, és el akart adni valamit. Viszont idén nyáron Szigeten egy akcentus alapján angol csávó engem dílernek nézett..zola8787 írta:Hoznék egy témát, ami lehet, hogy nem nagy szám, de ki tudja.
Olyan sok esetről tudni, de tőlem még életemben nem kérdezték még meg, hogy "haver kell egy kis kokó?", vagy valami hasonló.
Nekem is Barcelona volt a legdurvább ilyen téren. Egy éjszaka alatt 25-30 ilyen párbeszéd minimum lezajlik ott.zola8787 írta:Hoznék egy témát, ami lehet, hogy nem nagy szám, de ki tudja.
Angliában mindennapos a tavaszi-nyári időszakban előjönnek a színesek es leszolitanak. Bulikban pedig a szórakozóhelyek fele diler,nem is ertem hogy nem tudjak/akarjak kiszűrni őket.zola8787 írta:Hoznék egy témát, ami lehet, hogy nem nagy szám, de ki tudja.
Hetente legalább egyszer találkozom ilyennel. Leginkább bulikban.zola8787 írta:Hoznék egy témát, ami lehet, hogy nem nagy szám, de ki tudja.
Lehet ez is közre játszik, hogy nem vagyok fővárosi gyerek.La Pulga írta:Sétálj végig este a Király utcán és a Gozsdu környékén és 5 rejtett erőforrás fog neked kínálnizola8787 írta:Hoznék egy témát, ami lehet, hogy nem nagy szám, de ki tudja.