Valóban durva tolongás megy
Amúgy nem lehet beállítani utólag, hogy legyen alsóházi PO ?

Úgy olvastam, hogy lehet ilyet csinálni, de valószínűleg csak az elején lehet beállítani

Hiányozni fogtok, meg a párharcok is
Ez a hét sajnos elég gyenge lett, pedig a játékosaim jó meccseket hoznak, csak kevesen vagyunk, s a következő 3 napban is emberhátrány van
Pedig visszanézve:Hétfő Ellis betli-Delfino sérülés-Butler gyenge meccs

gyenge nap

Viszont Nelson szép teljesítmény
Kedd: Ellis parádé, MWP jó meccs a többiek is ami elvárható tőlük

jó nap

Szerda:
Nelson megint jó, pedig blowout és keveset játszott, de remekül kezdett, kár hogy az Orlandovolt ritka gyenge az MSG-ben

Shumpertet jó érzékkel húztam be előtte a sérülések miatt

és Frye is remek volt, meg Butler is hozott

ez is jó nap
Csütörtök:
Mindhárom játékosom jól teljesített, Carter az elején 2 triplát bevágott, kár hogy ültették, de így is jó, MWP mióta nálam van remek

Felton meg végre játszott, s egyből DD
Szóval a vicc az, hogy összességében jól teljesítettek a fiúk, s így sincs esélyem
És FA-ról is jókat szoktam húzni szerencsére már elég régóta, de ez sem segít

Bár amíg Belinelli 7/11 a tripláról a túloldalt, addig nincs miről beszélni

(Frye meg pont pár napja rádobott 11et beyond the arc

és talált 2szer...

Felépülhetne pár ember a Hornetsben, hogy 1; kevesebbet játsszon Landry-Belinelli

2; Kaman a másik ligámban kellene!Bár ott úgy néz ki bejutok a legjobb 4 közé

Pedig sajnos ott is elkapott a kórház a város szélén effektus, s 1-2 piroskereszt játékosom ott is megjelent
Ma sem látok semmi esélyt 11-9 elleni küzdelem lesz, vagy 11-10 ezt még nem döntöttem el, hogy kihasználom-e az eheti illetve az e idénybeli utolsó FA lehetőségemet
Mondjuk nem lennék csalódott, ha a Hamilton-Rose-Lin triómból legalább az egyik játszana ma

Rip a legesélyesebb, sokat nem fog nyomni, de ha már úgyis a Pistons-szal játszanak, odapörkölhetne
Már remélem Lawsonék hamar eldöntik a Bobcats ellen, így keveset játszik , többiektől mára nem tartok kamaj, látva az ellenfeleket

Legalábbis bízom benne Novak nem fog 16kat szórni