2016.03.06. 22:59:24
Tudod, ezt embere válogatja. Én nagyon szelektív vagyok. Akik alig ismernek, ki nem állnak, akik nagyon ismernek, tudják, hogy sose csalódnának bennem. Nem szeretek emberekkel beszélni, épp ezért volt számomra olyan fontos, hogy volt valaki, akivel megbeszélhettem, amit gondolok.
Ha már este mással voltál, kétlem, hogy az annyira komoly volt. Van aki azért szeret valakit, mert praktikus, van aki azért, mert jó a szex, számomra a legfontosabb az volt, hogy ő TÁRS volt mindenben. Amikor mások csak egy okos, de arrogáns embert láttak, addig ő tudta, hogy valójából mi az, amit gondolok. Mi okoz számomra szenvedést, mik a valós érzelmeim.
Szerintem felülkerekedni egy érzelmen csak akkor lehet, ha hagyjuk azt szabadon szárnyalni, megértjük azt és utána hajtjuk kontroll alá.
Én amikor megharagudtam valamiért, megmondtam. Ő sokszor hallgatott vele. A vége az, hogy nekem soha, egyetlen pillanatig se voltak kétségeim, neki pedig felgyűltek a tüskék és ez lett belőle. Nem az a bátor vagy erős ember, aki nem érez, aki mélyen eltemeti ezeket, hanem aki érez és mégis tudja irányítani magát.
Tudod, a férfiak szeretik magukat érzelmileg stabilnak tartani. Mutatni a kemény arcukat, de ennek mi a vége? Alkoholizmus, családon belüli erőszak. Ezek mind elkerülhetőek lennének, ha a férfiak néha elgondolkodnának az érzelmeiken, ha kielemeznék magukat.
Amikor egy csoporttársammal beszélgettem a dolog után, nem tudta elhinni, hogy én ilyen is tudok lenni. Szerintem minden embernek van egy arca, amit csak annak mutathat meg, aki számára a legfontosabb. Én őt elvesztettem. Lehet, hogy Te ezt nem érted, sokan nem értik, de őszintén kívánom, hogy aki nem érti, az egy nap értse meg és nem a fájdalom miatt, hanem azért, hogy jobban megismerje magát. Egy jó kapcsolat nemcsak praktikus. Egy jó kapcsolatban a 2 fél jobbá teszi egymást. A társadon keresztül ismered meg magad.
Érdekesség gyanánt: én is főleg reál beállítottságú vagyok. Ami azt illeti az összes tanárom sokra tart minden reál tantárgy terén, de a humán résszel sincs baj. Furcsa egy kombináció vagyok én. Erős érzelmek, amiket képes vagyok ki is elemezni.
Valamivel amúgy jobban vagyok. Talán. De nehéz ez. A reggelek, az esték...
A Fifa egy szégyen