Jah hogy eredmények is vannak.

Na de mielőtt megnézném:
1; Ez szerintem a legegyszerűbb, haláltól mindenki fél, vagy legalábbis majdnem mindenki. Tízszer nem lenne jó meghalni.Úgyhogy inkább egyben 1000 év.
2; Néhány nőnek vannak majdnem akkora körmei mint a lába.

De inkább azt választanám, hogy akkora legyen a lábam mint az ujjam.
3; Ez is egyértelmű nekem, inkább olvasnék, hiszen azzal lehet fejlődni. Az hogy tudnék olvasni mások gondolatában nem vinne annyira előre.
4; Nem szeretem a csokit, úgyhogy ez duplán nehéz.

De akkor inkább csoki ízű kaki mint fordítva.
5; Ez klasszikus kérdés, hát inkább akkor alul legyen.

Egy szép kis sellő.
6; Én is törpe lennék inkább. Ha óriás vagy sokkal kényelmetlenebb lehet élni, nem férsz el, leversz mindent. Fizikailag könnyebb kiegészíteni a dolgot és felállni valamire, mintsem állandóan nekimenni valaminek, s összemenni meg nem tudsz.

7; Ez is egyszerű szerintem. Az embereket régóta legjobban a repülés izgatja, én is inkább repülnék.
8; Ez talán a legbetegebb kérdés, hát inkább majonéz izzadnék ki. (mondjuk itt lehet nem értettem jól a kérdést, de a sweat az elvileg izzadni )
9; Ez az én kérdésem.

Lenne egy sárkányom inkább és eladnám.

10; Ezt a kérdést is lehet nem értem.

Inkább vonzódnék-e gyümölcshöz mintsem Cheetosba ragadna az ujjaim ? Ez milyen egy gyökér kérdés.

De akkor már inkább a gyümölcs.
11; Ez is egyértelmű, pénz. Én meg a Pokémon, azt se tudom az mi.

Meg kellett néznem, de hát jobb lett volna ha nem teszem.
12; Ez is egyértelmű nekem, inkább a világ összes nyelvén beszélnék. Az állatok agykapacitása azért elég alacsony, nem hiszem hogy olyan mélyreható gondolataik lennének. Pazarlásnak érezném hogy inkább velük tudok beszélni, de relevánsan nem fejlődök mintsem emberekkel és tanulhatok.
13; Ez is egy gyökér kérdés.

Mi az hogy popcornt fingani? De ez is egyértelműen webböngésző előzmények, semmi takargatnivalóm nincsen.
14; Inkább álló farkak a hátamon.

15 Na ezt végképp nem értem.

Ne működjön az ébresztő mikor felkelek? Másodikat értem, de az elsőt azt nem. Nem ismerem a bell off kifejezést. De ha ezt jelenti, akkor simán ez hogy ne működjön az ébresztő. Én úgysem alszok sokat, megoldanám magamtól.

16; Elég nehéz, de inkább suttogás.
17; Egyértelműen második, pont nem szokott érdekelni mások mit gondolnak, hazudni meg nem szoktam.
18; Inkább nézem mint vérfertőzés.