Sanama írta:Majd ha el tudsz vonatkoztatni a sajat fejedben felallitott keptol, meg a flegma stilusodtol, akkor esetleg rajossz, hogy en a kesz tenyekre tamaszkodtam, te meg a mesekre.
De nem baj, neked van igazad, bocsanat, hogy elmondtam a tenyeket.
Szerintem is inkább a pénz a fő motiváció. Te írtad, hogy 3+1 évvel még több fizut is kaphat máshol, na de hol? A PSG lemondott róla - nem is értem miért kellett volna nekik, de mindegy, újságírók.. -, más gigaklubról meg nem volt hír. Ergo logikus, hogy ha egy szinttel kisebb klubba igazolna, akkor ott kevesebbet kapna, mint nálunk. Ha ez nem zavarná, akkor elfogadná az 1+1+1 éves szerződést, aztán amikor már alig játszik, akkor elmegy máshova, ez lehet, hogy 1 év, lehet hogy 2, de akár 3 is lehet. A lényeg, hogy amint nem játszik annyit, megy máshova - kevesebb fizuért. Ő viszont a biztos 3 évet akarja - tudtommal ugyanakkora fizetéssel -, gondolom nem azért, mert fél, hogy nem talál majd magának klubot a jövőben..
Amúgy januárig szerintem ki lehetne húzni valahogy a Montoya-Adriano, Alba-Grimaldo szélső párossal, ha nagyon kell lehet néha 3 védős rendszert is játszatni, vagy Pedrot betenni valamelyik oldalra ha minden kötél szakad.. Csak ahhoz nyáron le kell fixálni valakit már. Nekem Aurier lenne a megoldásom, de őt még szóba se hozták velünk, szóval az kétlem, hogy bekövetkezik. Kíváncsi leszek mindenesetre, hogy mi lesz, van egy olyan érzésem, hogy nincs még ez az Alves ügy se lezárva..