Daniel Alvés

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Mire számítasz tőle?

Kiszorítja Dest-et és SR-t
21
34%
Fele-fele arányban osztoznak majd a perceken
17
27%
Csereember lesz
11
18%
Nem sokat fog játszani, inkább az öltözőben fog segíteni a csapatnak
13
21%

Szavazatok száma: 62
Sanama
Llegenda del Barça

2015.04.10. 14:48:51

Bob_Marley írta:Ilyen korban rohadtul nem mindegy, hogy kap-e fix 3 évet és plusz opciót vagy csak kettőt vagy egyet. Alig van neki hátra, nyilván nem akar 1+1+1 feltételekbe belemenni, amivel gyakorlatilag egy totál bizonytalan helyzetbe kerülne. Utolsó hosszabb és nagy szerződése lehet, ilyen 1 vagy 2 éves lehetőségekkel csak megy számára az idő. Van még a pályafutásában 3-6 év között, de most már pláne nagyobb a sérülésveszély is, be akarja magát biztosítani, ez teljesen érthető.
Hidd azt, hogy ezért hagy itt mindent, mert nem kapott 3 éves szerződést....

Igen, erről van szó.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.10. 14:47:03

Ilyen korban rohadtul nem mindegy, hogy kap-e fix 3 évet és plusz opciót vagy csak kettőt vagy egyet. Alig van neki hátra, nyilván nem akar 1+1+1 feltételekbe belemenni, amivel gyakorlatilag egy totál bizonytalan helyzetbe kerülne. Utolsó hosszabb és nagy szerződése lehet, ilyen 1 vagy 2 éves lehetőségekkel csak megy számára az idő. Van még a pályafutásában 3-6 év között, de most már pláne nagyobb a sérülésveszély is, be akarja magát biztosítani, ez teljesen érthető.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.04.10. 14:11:04

Sanama írta:Majd ha el tudsz vonatkoztatni a sajat fejedben felallitott keptol, meg a flegma stilusodtol, akkor esetleg rajossz, hogy en a kesz tenyekre tamaszkodtam, te meg a mesekre.
De nem baj, neked van igazad, bocsanat, hogy elmondtam a tenyeket.
Szerintem is inkább a pénz a fő motiváció. Te írtad, hogy 3+1 évvel még több fizut is kaphat máshol, na de hol? A PSG lemondott róla - nem is értem miért kellett volna nekik, de mindegy, újságírók.. -, más gigaklubról meg nem volt hír. Ergo logikus, hogy ha egy szinttel kisebb klubba igazolna, akkor ott kevesebbet kapna, mint nálunk. Ha ez nem zavarná, akkor elfogadná az 1+1+1 éves szerződést, aztán amikor már alig játszik, akkor elmegy máshova, ez lehet, hogy 1 év, lehet hogy 2, de akár 3 is lehet. A lényeg, hogy amint nem játszik annyit, megy máshova - kevesebb fizuért. Ő viszont a biztos 3 évet akarja - tudtommal ugyanakkora fizetéssel -, gondolom nem azért, mert fél, hogy nem talál majd magának klubot a jövőben..

Amúgy januárig szerintem ki lehetne húzni valahogy a Montoya-Adriano, Alba-Grimaldo szélső párossal, ha nagyon kell lehet néha 3 védős rendszert is játszatni, vagy Pedrot betenni valamelyik oldalra ha minden kötél szakad.. Csak ahhoz nyáron le kell fixálni valakit már. Nekem Aurier lenne a megoldásom, de őt még szóba se hozták velünk, szóval az kétlem, hogy bekövetkezik. Kíváncsi leszek mindenesetre, hogy mi lesz, van egy olyan érzésem, hogy nincs még ez az Alves ügy se lezárva..
Sanama
Llegenda del Barça

2015.04.10. 13:27:17

visca el barca írta:
Sanama írta:Jo, hat ennyi erovel neked teljesen mindegy, elkonyvelted hogy penzehes sz.r. Ennyi.
ennyi. lépjél tovább a témán és hidd azt, hogy azért hagyja ott az egész életét, mert 3 év helyett csak kettőt kapott a vezetőktől.
Majd ha el tudsz vonatkoztatni a sajat fejedben felallitott keptol, meg a flegma stilusodtol, akkor esetleg rajossz, hogy en a kesz tenyekre tamaszkodtam, te meg a mesekre.
De nem baj, neked van igazad, bocsanat, hogy elmondtam a tenyeket.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2015.04.10. 13:21:06

Úgy gondolom a létező legjobb helyzet, döntés született. Alves egy utolsó nagy szerződést szeretne, ehhez kétség nem fér. Barcának viszont egy vére kell Alves jobb esetben. A Barcelona viszont nem egy brazil kis csapat, ahol el lehet lötyögtetni a golyókat a meccsen, vannak nagyon jó meccsei, de védekezésben azért már nem tudja azt hozni mint amikor leigazoltuk. Parádés évei voltak, tipikusan az a játékos, ahol játszik ott imádják, az ellenfél pedig egyenesen utálja. Megkérdőjelezhetetlen érdemei vannak, szerintem a jelenlegi teljesítménye hasznára lehet a csapatnak, de ennél én többet nem látok benne, jobb teljesítményt, kopik a gyorsasága, jönnek majd a sérülései, ha marad csak ott tartunk, hogy Adriano és a kegyvesztett Montoya, plusz a súlyos szerződése. Szerintem vagyunk olyan jó csapat, hogy kibekkeljük a jelenlegi kerettel amíg igazolhatunk, ott pedig hozunk egy minőségi embert erre a posztra.

Ügynöke pedig a volt felesége.. ez mi.. :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.10. 12:17:40

Sanama írta:Jo, hat ennyi erovel neked teljesen mindegy, elkonyvelted hogy penzehes sz.r. Ennyi.
ennyi. lépjél tovább a témán és hidd azt, hogy azért hagyja ott az egész életét, mert 3 év helyett csak kettőt kapott a vezetőktől.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.04.10. 11:48:53

mess2009 írta:nem kötelező.
amit én írtam az egy életszerű feltételezés, lehetőség, amit te az egy naív sablon szöveg. felvetettem, de nem akarom (nem is tehetem) Alvest valami ördögnek feltüntetni, de azért mégis csak arról van szó, hogy a dolgok nem az akarata, elképzelése, vágyai szerint alakultak és igenis elég sok lehet a veszíteni valója innen pedig mindkét fikció igen is felvethető.

Ez profi foci nem óvoda! Alves fizetése ebben az évben is elég jelentős, igyekszik is jelenlegi tudásához mérten megszolgálni azt a szezonban.
Amennyiben ez neked életszerű feltételezés, akkor komoly gondok vannak veled. Tegnap is kaptál már másoktól itt, a Messivel kapcsolatos "egyedi" gondolatokért.
Elsőre trollkodásnak véltem, de látom ettől súlyosabb a helyzet.

Te tudod, én igazából szeretem amikor ilyeneket írsz bárkiről. :mrgreen:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.04.10. 11:24:28

De nemár, mégis mi a veszteni valója, több klub is akarja. Gondolj már bele, bárhová elmehet, semmit nem veszít. Kérdés, akar-e még címeket nyerni, vagy sem, mert az azért valószínű, hogy a TOP klubok közül egyik sem szeretné leigazolni.

Ez pedig nem az óvoda, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretném, akkor beengedek két gólt. Pont erre való a tovább állás, az átigazolás.

Nyilván te sem nyúlsz bele a kasszába, ha nem emeli meg a főnökség a fizetésed. Vagy elfogadod - ideig-óráig -, vagy keresel olyan helyet, ahol megadják neked, amit kérsz.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2015.04.10. 11:01:06

Alcantara írta:
mess2009 írta:mert ha igaz, hogy maradni akart, akkor most csalódott. ha csalódott akkor (akár :!: ) dühös is lehet ha pedig dühös akkor be is tarthat mondjuk úgy, hogy egy fontos meccsen elenged két három beadást?!
ez bizony innen, igencsak nehéz dió, játszatni, vagy nem?!
Neked kötelező ilyeneket írni? Amikor leírod, te elhiszed azt, hogy szándékosan nem tenné magát oda egy profi játékos? :roll:

Másnál sem gondolnám, de egy Alvesnél főleg nem, aki minden meccsen tűzben ég, még ha kopott is a tudása/gyorsasága.
nem kötelező.
amit én írtam az egy életszerű feltételezés, lehetőség, amit te az egy naív sablon szöveg. felvetettem, de nem akarom (nem is tehetem) Alvest valami ördögnek feltüntetni, de azért mégis csak arról van szó, hogy a dolgok nem az akarata, elképzelése, vágyai szerint alakultak és igenis elég sok lehet a veszíteni valója innen pedig mindkét fikció igen is felvethető.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.10. 10:23:11

Alves érdekei egyértelműek. Ő egy utolsó nagy szerződést szeretne, érthető ha az 1+1+1 opcióba nem hajlandó belemenni. A klub részéről viszont kockázatos még három évig itt tartani, patthelyzet. Az igazolási mizéria miatt ez bizony nagyon rossz hír, mert Alvesre szükség lenne. Úgy gondolom talán még lehet itt előrelépés, sajnos Alves remek alkupozícióban van, de Enrique meg szeretné ha maradna.

Azt nem gondolom, hogy direkt rosszul játszana, mert neki ez nem érdeke. Új szerződést akar, ha rosszul teljesít máshol sem fog tudni kapni számára pénzben és időben is megfelelő kontraktust.
Kép
Kép
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.04.10. 10:18:25

Én örülnék neki, ha ebben a fél-egy évben Adriano kicsivel több lehetőséget kapna.
Kép
Res
Jugador d'estrella

2015.04.10. 10:14:48

Sajnálom, hogy elmegy, de ez várható volt. A gond a Barca szempontjából inkább az, hogy az utódlását nem sikerült megoldani. Persze nincs pótolhatatlan ember, de valljuk be őt azért nehéz lesz pótolni. A következő szezonunk könnyen el is mehet - többek között - ezen...
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.04.10. 10:14:13

Arra meg már nem is mertem reagálni :mrgreen: Óriási feltevés, hogy bosszúból szándékosan szabotálja a védekezést, el sem hizttem, mikor olvastam.

Alves profi. Ezt azért szögezzük le. Lassult, sokszor kapkodik védekezésben, emellett ne mér vissza, de a kisujjában van mindaz, ami Montoyának és Douglasnek összesen.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.04.10. 09:43:08

mess2009 írta:mert ha igaz, hogy maradni akart, akkor most csalódott. ha csalódott akkor (akár :!: ) dühös is lehet ha pedig dühös akkor be is tarthat mondjuk úgy, hogy egy fontos meccsen elenged két három beadást?!
Neked kötelező ilyeneket írni? Amikor leírod, te elhiszed azt, hogy szándékosan nem tenné magát oda egy profi játékos? :roll:

Másnál sem gondolnám, de egy Alvesnél főleg nem, aki minden meccsen tűzben ég, még ha kopott is a tudása/gyorsasága.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.04.10. 09:18:21

Én egy bankban dolgozom, látom a hitelek kapcsán, hogy ex házastársak hogyan viselkednek pénzügyi területen. Hát messze áll az a megállapítás a valóságtól, hogy a gyermekeid anyja a legjobbat akarja neked is. :mrgreen: =D> Felejtsétek el! Egy exnél semmi sem rosszabb, legyen az férfi vagy nő.

Abból kell kiindulni, hogy az emberek nem normálisak, nem tudna kracionálisan gondolkozni, hiába az különböztet meg sok állattól. Mégsem működik. :lol:
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.04.10. 08:57:43

nzxtpo írta: Kiben bíznál jobban, egy pénzéhes ügynökségben, vagy a gyermekeid anyjában akinek inkább érdeke, hogy te neked is jó legyen, ne csak a lehető legtöbb pénzt sajtolja ki belőled, illetve az a pénzt ami az ügynökéhez kerül, az valamilyen szinten a gyerekeihez is. :) Amúgy a braziloknál szokás valami rokont alkalmazni ügynöknek.
nem tudtam, hogy te ismered ezt a nőt :D lefestetted a lehető legjobb választásnak, a másik opció meg a gonosz csalók, az életben azért általában árnyaltabbak szoktak lenni a dolgok, talán más választása is akad :)

lényegtelen, nekem tökmind1, hogy ki az ügynöke, csak én a jelenlegi feleségemnek nem szívesen adnám elő, hogy figyelj babám, akkor az exfeleségemmel rendszeresen talizok, nincs mit tenni, ő az ügynököm, gyermekeim anyja, aki a legjobbat akarja nekem :) Alves persze lazábban gondolkodik valószínűleg az élet dolgairól, legalábbis a bohóc dolgai alapján biztosan.
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.04.10. 08:49:28

Zozzy 5 írta:majd meglátjuk, mennyire fog hiányozni. rövidtávon valószínűleg rosszabbul jártunk, de hosszútávon jó döntés, hogy nem láncoljuk ide a jobb tavasza és Montoya szerény képességei miatt 34 éves koráig.

ez viszont: "Santana, a játékos ügynöke és exfelesége..." #-o
Kiben bíznál jobban, egy pénzéhes ügynökségben, vagy a gyermekeid anyjában akinek inkább érdeke, hogy te neked is jó legyen, ne csak a lehető legtöbb pénzt sajtolja ki belőled, illetve az a pénzt ami az ügynökéhez kerül, az valamilyen szinten a gyerekeihez is. :) Amúgy a braziloknál szokás valami rokont alkalmazni ügynöknek.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.04.10. 08:43:09

majd meglátjuk, mennyire fog hiányozni. rövidtávon valószínűleg rosszabbul jártunk, de hosszútávon jó döntés, hogy nem láncoljuk ide a jobb tavasza és Montoya szerény képességei miatt 34 éves koráig.

ez viszont: "Santana, a játékos ügynöke és exfelesége..." #-o Nóórmális?
mess2009
Director del Fútbol

2015.04.10. 08:36:30

Alves ügye már régen el lett szúrva, ebből valahogy ki kell mászni. saját magát hozta kényszer helyzetbe még anno Zubi és bandája.
egyetértek, a pénz MINDENKINÉL a döntő szempont, de úgy kell érteni, hogy a konkrét cash mellett még igenis sok dolog van amit pénzre lehet konvertálni....
itt csak egy kockázat van és az nagyon nem csekély : mit tegyen LE:??!! mert ha igaz, hogy maradni akart, akkor most csalódott. ha csalódott akkor (akár :!: ) dühös is lehet ha pedig dühös akkor be is tarthat mondjuk úgy, hogy egy fontos meccsen elenged két három beadást?!
ami az eladását illeti:(ha normálisan történt volna) tiszta sor: megérett rá.(szerintem) akkor is ha vannak szép emlékeink vele.
Maxi
Entrenador del Barça

2015.04.10. 07:46:10

Borzasztóan fog ő még hiányozni nekünk.
Idén, ahogy a csapat is, összekapta magát, de hát ki volt az aki az elmúlt két évben jó volt!?
Remélem valahogy sikerül itt tartani, mert közel sem olyan rossz mint amennyire itt be van állítva, sőt.
De majd Montoya megoldja, vagy nem...kb a villarrealban megoldaná, emberek nagyon nem szint a gyerek de remélem fél évig kihúzzuk addig meg találunk valakit aki ennyit melózik mint Alves és mellette nem zavarja a labda sem.
Forca Barca
mvik
Jugador d'estrella

2015.04.09. 23:19:27

üdv. szerintem ez nem a pénzről szól, mert nem hiszem h a klub 5-6 milliónál többet ajánlott neki. ez arról szól hogy évről évre egyre jobban esik vissza a teljesítménye és ezért a vezetőség teljesen érthető módon nem akar 3 éves szerződést kötni egy olyan játékossal akinek a teljesítménye akár mikor nagymértékben visszaeshet, ezt a klub azzal akarta megakadályozni h mindig a szezon végén a teljesítményétől függően meghosszabbodna a szerződése. mert teszem az most kötnek vele egy 3 éves szerződést és mégis nagyot zuhan a teljesítménye akkor ott üldögélhet a padon egy 5-6 millás fizetéssel ami a klubnak nagyon nem hiányozna. ha ebbe nem tudnak belemenni akkor mehet isten hírével, akkor lesz Monty meg Adriano a jobbhátvéd (minimum januárig). én speciel kíváncsi lennék h Montoya mire menne ezzel a lehetőséggel, mert eddig a meccseken nem volt kiemelkedő (bár a védőmunkája még mindig jobb mint Danié), de azért rossznak se mondanám és ezt úgy érte el h szökő évente játszik 1-2 meccset, kíváncsi lennék h mire menne ha folyamatosan játékba lenne mert szerintem akkor nem okozna csalódást.
mvik
MatyiG
Adminisztrátor

2015.04.09. 22:11:06

A Montoya-Adriano kettős megoldja januárig, utána meg télen igazolunk valakit. :)
hank1ee
Director del Fútbol

2015.04.09. 21:40:31

Lassan úgyis az utódját kellene keresni, én nem dőlnék a kardomba akkor se, ha nem történne több megkeresés a klubtól, és eltávozna. Szerintem pont itt az ideje, megfelelő megoldás után kell nézni. A vérfrissítés még jól is jöhet jobboldalon, bár nem állítom, hogy Montoya, esetleg Bartra életbiztosítás (Douglasról feledkezzünk meg), netán Adriano. Szerintem nyáron le kell rendezni a jobbhátvédkérdést és meg kell venni valakit, aki következő télen csatlakozik a csapathoz.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Kubla9
Capitá del Barça

2015.04.09. 21:29:37

Lesznek még szerintem tárgyalások,fogunk még az ajánlaton finomítani.
Mascherano
Jugador del Barça

2015.04.09. 21:24:50

Azért a támadás és főleg Messi segítésében nagyon fog hiányozni :( PL: mint a video 2 percénél

https://www.youtube.com/watch?v=4cArpE__ggA
Més que un club !
Válasz küldése