Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na az remek....általában én is azt követem naponta a többibe csak belenézek(ma pl Giroba,parádés szakasz volt).csababarca írta:Bányász írta:Kerékpár sportot figyelemmel követi valaki?
Giro-t,Tourt,Vueltát nézitek?
Én igen...főleg a Tourt...
a kedvencem pedig Oscar Pereiro Sio...persze miután Lance visszavonult....
Bányász írta:Kerékpár sportot figyelemmel követi valaki?
Giro-t,Tourt,Vueltát nézitek?
Ellenfelek hiánya? Itt is fel lehetne sorolni a világranglista első tíz helyezettjét. És húsz év múlva róluk is kb ugyanezt el lehetne mondani, mint a korábban említettekről. Kiváncsi lennék, ha megnéznénk egy statisztikát, akkor Agassin kívül az összes többi arc hányszor verte meg összesen Pistol Pete-et. Szerintem hasonló mérleg jönne ki, mint Federer esetében. Egyébként meg, mielőtt azt hinnétek, hogy Fedrer szurkoló lennék, nem vagyok az, csupán szerintem ezek az állítások nem állják meg a helyüket...Benga írta:Erről nem feltétlenül ő tehet. Az ellenfelek hiányá semmiképpen nem az ő számlájára írható amúgy összehasonlíthatatlan normális viszonyítási alap híján.
Amúgy én is Nadalnak drukkolok ettől függetlenül Federer egy igazi úriember és attól mert nekem a kicsit érzelem mentes tenisze nem jön szimpatikus ez megkérdőjelezhetetlen.
Először is, soha sem szerettem a különböző évtizedekben sikereket elérő játékosokat - legyen az bármilyen sportág - összehasonlítani. De, az amit írtál, egyszerűen nem állja meg a helyét. (A játék minden elemében felülmúlja Federert Pete.)Varga Tamás írta: De, igen. Sampras idejében ott volt Courier, Agassi, Ivanisevics, Chang, Bruguera, Kafelnyikov, Krajicek, Rafter az ellenfelek között. Ma ott van Nadal, és az utóbbi időben Djokovics, aztán kifújt. A zenitjén lévő Sampras 10-ből kilencszer verné Federert.
Szerintem.
De, igen. Sampras idejében ott volt Courier, Agassi, Ivanisevics, Chang, Bruguera, Kafelnyikov, Krajicek, Rafter az ellenfelek között. Ma ott van Nadal, és az utóbbi időben Djokovics, aztán kifújt. A zenitjén lévő Sampras 10-ből kilencszer verné Federert.grecki írta:Ezt ugye te sem gondolod komolyan?!Varga Tamás írta:
Igaz, de Sampras-nak még az ütőjét sem biztos, hogy vihetné a svájci. Még akkor se, ha több Grand Slam-et nyer az amerikai zseninél. A tenisz minden elemében felülmúlja Federert Pete.
Ezt ugye te sem gondolod komolyan?!Varga Tamás írta:
Igaz, de Sampras-nak még az ütőjét sem biztos, hogy vihetné a svájci. Még akkor se, ha több Grand Slam-et nyer az amerikai zseninél. A tenisz minden elemében felülmúlja Federert Pete.
Nővérem barátnője Natasa, úgyhogy lehet, hogy elfogult vagyok e szempontból a lányok felé, de elhiheted, hogy nem véletlen jön el mindenki tőleVarga Tamás írta:A magyar kajaksportban mindenki megbolondult? Vagy mérget ettek? Biztos az a normális, ha az olimpia előtt mindenki összeveszik mindenkivel, és a lányok otthagyják a világ legjobb edzőjét. Komolyan mondom, ilyen csak nálunk történhet meg. Ha a fociról lenne szó, azt mondanám, hogy megszoktuk. De a legsikeresebb sportágról van szó, akiktől a megváltást várjuk, 3 arany és pár egyéb színű érem formájában. Remélem, tudják mit csinálnak az illetékesek. Én eléggé pesszimista vagyok ezzel kapcsolatban. De! Ne legyen igazam!
Dehogynem amúgy tudom hogy nem madridos vagyis nagyon remélem nem változott!Varga Tamás írta:Máskor mással próbálkozz. És senki nem torkolt le, csak leírta a véleményét, ami a Tiéddel nem egyezik.Bogika87 írta:Hjajjjj nem azért írtam![]()
![]()
saját magánügye hogy kinek szurkol,csak annyira letorkoltatok hogy beprobálkoztam ezzel!!!
![]()
És mi van, ha Roger is nagy RM-fan, akkor már nem is szimpatikus neked?
Máskor mással próbálkozz. És senki nem torkolt le, csak leírta a véleményét, ami a Tiéddel nem egyezik.Bogika87 írta:Hjajjjj nem azért írtam![]()
![]()
saját magánügye hogy kinek szurkol,csak annyira letorkoltatok hogy beprobálkoztam ezzel!!!
![]()
Ezeket a megállapításokat úgy bíííromBogika87 írta:
Jaaaa és Nadal madridos...
![]()
Bogika87 írta:Jól van fiúk akkor nektek férfiszemmel sunyi pedig egyáltalán nem az!
![]()
Tudom, de ezt a kis hibáját elnézem, mert a nagybátyja meg a Dream Team alapembere, meghatározó személyisége volt, és ez a tudat bennem erősebb, minthogy a Madridnak szurkol. Ennyi hibája neki is lehet.Bogika87 írta:Jól van fiúk akkor nektek férfiszemmel sunyi pedig egyáltalán nem az!
Amúgy meg mindeki másért néz egy sportágat...
Sztem senki nem mondta h erőteniszt játszik de az is mind1!
Akkor nagyon elkerülte a figyelmed mert már többször is volt rá példa..mondjuk ez sem lényeges inkább az hogy szép teniszt játsznak!
Jaaaa és Nadal madridos...
![]()
Varga Tamás írta: Igaz, de Sampras-nak még az ütőjét sem biztos, hogy vihetné a svájci. Még akkor se, ha több Grand Slam-et nyer az amerikai zseninél. A tenisz minden elemében felülmúlja Federert Pete.
Szerintem Skandináviában félnek nevetni, nehogy az arcukra fagyjon a mosoly!noname írta:Ezalól a szabályom alól egyedül Raikkonen kivétel.
Igaz, de Sampras-nak még az ütőjét sem biztos, hogy vihetné a svájci. Még akkor se, ha több Grand Slam-et nyer az amerikai zseninél. A tenisz minden elemében felülmúlja Federert Pete.csababarca írta:Nekem Federernek csak az arca tűnik sunyinak...Amúgy nagyon nagy sportember,tisztán játszik...tud erőből is,de technikásan is teniszezni...ezért akkora klasszis...
viszont én Nadalt jobban szeretem...benne van hogy spanyol,de nem tudom,nekem szimpatikusabb.
Salakon szinte verhetetlen,füvön fejlődik(lásd.:tavaly wimbladon,szerintem ott "legyőzte" Federert)...
Nadal rosszkor van benne ebben a sportban...pont kifogott egy Federert,aki minden idők egyik legnagyobbja...ha nem lenne Nadal egyeduralkodó lenne...
Federer is az volt,de már nem az...
De mindeketten angyon nagy játékosok,és sportemberek...