Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.05.25. 21:57:38

csababarca írta:
Bányász írta:Kerékpár sportot figyelemmel követi valaki?

Giro-t,Tourt,Vueltát nézitek?

Én igen...főleg a Tourt...
a kedvencem pedig Oscar Pereiro Sio...persze miután Lance visszavonult....
Na az remek....általában én is azt követem naponta a többibe csak belenézek(ma pl Giroba,parádés szakasz volt).
De sajnos híreket nem tudok nem vagyok túl tájékozott :?

Vinokurov visszavonult sajnos pedig Ő volt a nagy kedvencem....
A másik meg Hamilton de Ő sztem nem idnul vagy nem tok róla semmit,így új "kedvencet" kell választanom. :D

Szerk:Mindig Armstrong ellen szurkoltam :oops: :D
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.05.25. 21:53:07

Bányász írta:Kerékpár sportot figyelemmel követi valaki?

Én igen...főleg a Tourt...
a kedvencem pedig Oscar Pereiro Sio...persze miután Lance visszavonult....
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.05.25. 21:50:44

Kerékpár sportot figyelemmel követi valaki?

Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
gergo9
Director del Fútbol

2008.05.23. 19:05:05

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=181437 :shock: :shock: te jó isten micsoda popó!!!! Ja és elkezdődött a röplabdaszezon :lol:
Lesy
Capitá del Barça

2008.05.22. 22:45:24

Nem tudom, hogy van-e valaki, aki érti mi történik a kajakosoknál. Én speciel nagyon nem. És őszintén bevallom idegesít is a dolog. Miért kell elhagyni egy olyan edzőt, akit már 6 éve sorozatban választanak meg a legjobb trénernek?! Már az is eléggé bekavart, mikor Janics elhagyta Fábiánnét, hiszen így felbomlott a világ legjobb K-2-ese. És nem hinném, hogy a szöv. kap. szó nélkül fogja hagyni a történteket. Az ő keze is benne van(volt) abban, hogy a Janics-Kovács páros nem versenyezhetett együtt. És pont az olimpia előtt....
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.05.22. 22:11:15

Benga írta:Erről nem feltétlenül ő tehet. Az ellenfelek hiányá semmiképpen nem az ő számlájára írható amúgy összehasonlíthatatlan normális viszonyítási alap híján.
Amúgy én is Nadalnak drukkolok ettől függetlenül Federer egy igazi úriember és attól mert nekem a kicsit érzelem mentes tenisze nem jön szimpatikus ez megkérdőjelezhetetlen.
Ellenfelek hiánya? Itt is fel lehetne sorolni a világranglista első tíz helyezettjét. És húsz év múlva róluk is kb ugyanezt el lehetne mondani, mint a korábban említettekről. Kiváncsi lennék, ha megnéznénk egy statisztikát, akkor Agassin kívül az összes többi arc hányszor verte meg összesen Pistol Pete-et. Szerintem hasonló mérleg jönne ki, mint Federer esetében. Egyébként meg, mielőtt azt hinnétek, hogy Fedrer szurkoló lennék, nem vagyok az, csupán szerintem ezek az állítások nem állják meg a helyüket...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.05.22. 22:08:28

Varga Tamás írta: De, igen. Sampras idejében ott volt Courier, Agassi, Ivanisevics, Chang, Bruguera, Kafelnyikov, Krajicek, Rafter az ellenfelek között. Ma ott van Nadal, és az utóbbi időben Djokovics, aztán kifújt. A zenitjén lévő Sampras 10-ből kilencszer verné Federert.
Szerintem.
Először is, soha sem szerettem a különböző évtizedekben sikereket elérő játékosokat - legyen az bármilyen sportág - összehasonlítani. De, az amit írtál, egyszerűen nem állja meg a helyét. (A játék minden elemében felülmúlja Federert Pete.)

Sampras szerva-röpte játékos volt, a legjobbak közül való, aki nem tojt be ugyan az alapvonaljátéktól sem, ellentétben mondjuk Gorannal (a legnagyobb kedvencemmel). Federer lazán verné Samprast az alapvonalról. Ettől függetlenül, nem mondom, hogy "a görög" nem tudná két vállra fektetni Rogert. Azt viszont szintén nem szabad elfelejteni, hogy mennyit gyorsult a tenisz az elmúlt tíz évben. Elég, ha csak megnézzük, ki hozta be ezt a mostani ütőtartást a teniszbe. Ahogy én vissza tudok emlékezni, Alberto Berassateguitól láttam először - az akkor iszonyat furcsának és természetellenesnek tűnő - fogást. Azóta minden iskolában így tanítják, mert sokkal több top spint lehet belevinni az ütésbe, ergo erősebben lehet megküldeni a labdát anélkül, hogy elhagyná a labda a játékteret. Amikor én teniszezni tanultam, szigorúan úgy tanították, hogy úgy fogjuk az ütőt, mint egy kalapácsot, full függőlegesen. Szóval, mindezzel csak azt akarom mondani, hogy nehéz az összehasonlítás a sportág fejlődése miatt (mit tudna kezdeni vajon Puskás a jelekor focijában? Őszintén nem tudom a választ), de amit mondtál, az kategórkusan cáfolható véleményem szerint.
Benga
Entrenador del Barça

2008.05.22. 19:11:27

Erről nem feltétlenül ő tehet. Az ellenfelek hiányá semmiképpen nem az ő számlájára írható amúgy összehasonlíthatatlan normális viszonyítási alap híján.
Amúgy én is Nadalnak drukkolok ettől függetlenül Federer egy igazi úriember és attól mert nekem a kicsit érzelem mentes tenisze nem jön szimpatikus ez megkérdőjelezhetetlen.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.22. 19:03:20

grecki írta:
Varga Tamás írta:
Igaz, de Sampras-nak még az ütőjét sem biztos, hogy vihetné a svájci. Még akkor se, ha több Grand Slam-et nyer az amerikai zseninél. A tenisz minden elemében felülmúlja Federert Pete.
Ezt ugye te sem gondolod komolyan?! :?
De, igen. Sampras idejében ott volt Courier, Agassi, Ivanisevics, Chang, Bruguera, Kafelnyikov, Krajicek, Rafter az ellenfelek között. Ma ott van Nadal, és az utóbbi időben Djokovics, aztán kifújt. A zenitjén lévő Sampras 10-ből kilencszer verné Federert.
Szerintem.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.22. 19:00:23

Én egyet tudok. Az eredmények Kati nénit igazolják. Lehet, hogy a módszerei diktatórikusak, de enélkül Kovács Katalinnak nem lenne 23 világbajnoki aranya, Janics Natasának meg semmilyen nemzetközi szintű eredménye. Vagy gondolod, hogy pl. a Zséchy Tamásról szóló lviszaemlékezések a keménységéről legendák? Az edzőnek fanatikusnak és diktatórikusnak is kell lennie.
Én csak azt látom, hogy a kajakos társadalom, Angyal Zoltánnal az élen ki akarja nyírni kati nénit. Mert 3 hónappal az olimpia előtt, magára valamit is adó edző nem vállalja el Kovács Katalin trenírozását, hanem ajtót mutat neki. Mert ha Kovács kati bármit is elér Pekingben, az 100%-ban Kati néninek lesz köszönhető.
Anno Janics döntését is etikátlannak és tisztességtelennek tartottam, Kovács Katalin esetzében is ez a véleményem. Csak nehogy az olimpiai eredményesség rovására menjen, mert akkor mindannyian verhetik a fejüket a falba.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.05.22. 18:07:39

Varga Tamás írta:
Igaz, de Sampras-nak még az ütőjét sem biztos, hogy vihetné a svájci. Még akkor se, ha több Grand Slam-et nyer az amerikai zseninél. A tenisz minden elemében felülmúlja Federert Pete.
Ezt ugye te sem gondolod komolyan?! :?
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.05.22. 14:36:45

Varga Tamás írta:A magyar kajaksportban mindenki megbolondult? Vagy mérget ettek? Biztos az a normális, ha az olimpia előtt mindenki összeveszik mindenkivel, és a lányok otthagyják a világ legjobb edzőjét. Komolyan mondom, ilyen csak nálunk történhet meg. Ha a fociról lenne szó, azt mondanám, hogy megszoktuk. De a legsikeresebb sportágról van szó, akiktől a megváltást várjuk, 3 arany és pár egyéb színű érem formájában. Remélem, tudják mit csinálnak az illetékesek. Én eléggé pesszimista vagyok ezzel kapcsolatban. De! Ne legyen igazam!
Nővérem barátnője Natasa, úgyhogy lehet, hogy elfogult vagyok e szempontból a lányok felé, de elhiheted, hogy nem véletlen jön el mindenki tőle :wink: Kovács Kati úgy döntött, hogy hiába ment el a csapattól Nati, ő összeül vele párosban, és vele akar kijutni az olimpiára. Na mármost ezt az ötletet Kati néni ugye nem támogatta, és ahol érte, fúrta Katit.
A csoportban, ahol ne feledjük több világklasszis versenyző is van, ő a legnagyobb, és jelenleg legjobb formában versenyző lány. De Kati néni mindenkivel szemben utolsónak tekintette a sorban, a 20 éves lányokat is sokkal jobban támogatta az utóbbi időben, sőt Katit még a négyesbe se akarta beletenni. Itt Katinál betelt a pohár és eljött régi sikereinek kovácsától.
Hab a tortán, hogy a legtehetségesebb páros (Szabó Gabi és Kozák Danutia)is otthagyta Kati nénit, hogy négyesben összeülve Natasával és Katival kiharcolják az olimpiai részvételt.
Óriási csata lesz a két tábor között a válogatókon.
Az egyes szinte már Katié, párosban viszont az olimpiai bajnok Natasa-Kovács ellenfele a Benedek-Paksi duó, ők is óriási versenyzők. És végül a négyesek, ott is nagy csata lesz.
Kiváncsi leszek, mi fog kisülni ebből :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.21. 20:52:33

A magyar kajaksportban mindenki megbolondult? Vagy mérget ettek? Biztos az a normális, ha az olimpia előtt mindenki összeveszik mindenkivel, és a lányok otthagyják a világ legjobb edzőjét. Komolyan mondom, ilyen csak nálunk történhet meg. Ha a fociról lenne szó, azt mondanám, hogy megszoktuk. De a legsikeresebb sportágról van szó, akiktől a megváltást várjuk, 3 arany és pár egyéb színű érem formájában. Remélem, tudják mit csinálnak az illetékesek. Én eléggé pesszimista vagyok ezzel kapcsolatban. De! Ne legyen igazam!
Kép
Bogika87
Jugador d'estrella

2008.05.18. 21:06:42

Varga Tamás írta:
Bogika87 írta:Hjajjjj nem azért írtam :D :D :D saját magánügye hogy kinek szurkol,csak annyira letorkoltatok hogy beprobálkoztam ezzel!!! :oops: :oops:
Máskor mással próbálkozz. És senki nem torkolt le, csak leírta a véleményét, ami a Tiéddel nem egyezik. :wink: És mi van, ha Roger is nagy RM-fan, akkor már nem is szimpatikus neked?
Dehogynem amúgy tudom hogy nem madridos vagyis nagyon remélem nem változott!
Nekem Nadal is szimpatikus nagy alakja a tenisznek és persze üde szinfoltja,nagyon szurkoltam neki a Djokovic elleni meccsen h maradjon a 2. de akkor is Federer a kedvencem ennyi!
Ok majd mással probálkozom :D :D :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.18. 21:00:21

Bogika87 írta:Hjajjjj nem azért írtam :D :D :D saját magánügye hogy kinek szurkol,csak annyira letorkoltatok hogy beprobálkoztam ezzel!!! :oops: :oops:
Máskor mással próbálkozz. És senki nem torkolt le, csak leírta a véleményét, ami a Tiéddel nem egyezik. :wink: És mi van, ha Roger is nagy RM-fan, akkor már nem is szimpatikus neked?
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.18. 20:55:46

Egyébként én mondtam, hogy erőteniszt játszik. Tartom is.
Meg azt is, hogy nem igazán szimpatikus, de hát ízlések és pofonok. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kovi 2008.05.22. 19:40:46-kor.
Bogika87
Jugador d'estrella

2008.05.18. 20:55:00

Hjajjjj nem azért írtam :D :D :D saját magánügye hogy kinek szurkol,csak annyira letorkoltatok hogy beprobálkoztam ezzel!!! :oops: :oops:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.18. 20:53:18

Bogika87 írta:
Jaaaa és Nadal madridos...

:roll: :roll:
Ezeket a megállapításokat úgy bííírom :D

Teszem azt,ha vki szurkolna f1ben Kiminek,és róla kiderülne,h madridos,akkor már nem is lenne a kedvence :?: Dehogynem.

Nem a más sportág iránti érzései miatt kedvelik sokan,hanem amit Tenisz címen bemutat :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.05.18. 20:51:57

Bogika87 írta:Jól van fiúk akkor nektek férfiszemmel sunyi pedig egyáltalán nem az!

de nem úgy sunyi hogy alattomos,és hogy csal :D
csak én ha ránézek az jut róla eszembe hogy sunyi :D
illetve az hogy egy teniszzsenit látok...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.18. 20:51:42

Bogika87 írta:Jól van fiúk akkor nektek férfiszemmel sunyi pedig egyáltalán nem az!
Amúgy meg mindeki másért néz egy sportágat...
Sztem senki nem mondta h erőteniszt játszik de az is mind1!
Akkor nagyon elkerülte a figyelmed mert már többször is volt rá példa..mondjuk ez sem lényeges inkább az hogy szép teniszt játsznak!

Tudom, de ezt a kis hibáját elnézem, mert a nagybátyja meg a Dream Team alapembere, meghatározó személyisége volt, és ez a tudat bennem erősebb, minthogy a Madridnak szurkol. Ennyi hibája neki is lehet. :wink: Senki sem tökéletes. :lol:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.18. 20:51:36

Nadal az egyik legsportszerűbb teniszező :wink: Elég ha a meccseit megnézitek,mai meccsen is volt rengeteg olyan dolog,amiből ez egyértelművé vállik. Köpéseket felesleges felnagyítani,focisták is köpnek,nem azért mert tahók,van erre bőven ésszerű magyarázat.

Federerre nem mondanám,h sunyi,egyszerűen nem jön be a stílusa,legalábbis nekem.

GO NADAL!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bogika87
Jugador d'estrella

2008.05.18. 20:49:23

Jól van fiúk akkor nektek férfiszemmel sunyi pedig egyáltalán nem az!
Amúgy meg mindeki másért néz egy sportágat...
Sztem senki nem mondta h erőteniszt játszik de az is mind1!
Akkor nagyon elkerülte a figyelmed mert már többször is volt rá példa..mondjuk ez sem lényeges inkább az hogy szép teniszt játsznak!

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.05.18. 20:48:08

Varga Tamás írta: Igaz, de Sampras-nak még az ütőjét sem biztos, hogy vihetné a svájci. Még akkor se, ha több Grand Slam-et nyer az amerikai zseninél. A tenisz minden elemében felülmúlja Federert Pete.

nem mondtam,hogy nem...de most Nadallal hasonlítottam össze.
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.05.18. 20:45:12

noname írta:Ezalól a szabályom alól egyedül Raikkonen kivétel. :wink:
Szerintem Skandináviában félnek nevetni, nehogy az arcukra fagyjon a mosoly! :D - Elnézést ezért, nem kéne annyi Monty Python-t néznem. :D
Ma már (jó néhány éve) nem nézek teniszt, csupán néhányat egy évben. Ha már érzelmek kimutatása, Becker ki tudta mutatni. :D Igaz nem szerettem, mert nagy Agassi rajongó voltam hajas korszaka óta. Volt egy remek meccse Sampras-szel (vagy 15 éve), amikor minden szett 7-6-ra végződött, és végül az döntötte el a mecsset, hogy Pete kezdte a mérkőzést (1 alkalommal mindegyik elvette a másik adogatását)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VIII.Henrik 2008.05.18. 20:48:48-kor.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.18. 20:40:56

csababarca írta:Nekem Federernek csak az arca tűnik sunyinak...Amúgy nagyon nagy sportember,tisztán játszik...tud erőből is,de technikásan is teniszezni...ezért akkora klasszis...

viszont én Nadalt jobban szeretem...benne van hogy spanyol,de nem tudom,nekem szimpatikusabb.
Salakon szinte verhetetlen,füvön fejlődik(lásd.:tavaly wimbladon,szerintem ott "legyőzte" Federert)...

Nadal rosszkor van benne ebben a sportban...pont kifogott egy Federert,aki minden idők egyik legnagyobbja...ha nem lenne Nadal egyeduralkodó lenne...

Federer is az volt,de már nem az...

De mindeketten angyon nagy játékosok,és sportemberek...
Kép
Válasz küldése