Varga Tamás írta:A magyar kajaksportban mindenki megbolondult? Vagy mérget ettek? Biztos az a normális, ha az olimpia előtt mindenki összeveszik mindenkivel, és a lányok otthagyják a világ legjobb edzőjét. Komolyan mondom, ilyen csak nálunk történhet meg. Ha a fociról lenne szó, azt mondanám, hogy megszoktuk. De a legsikeresebb sportágról van szó, akiktől a megváltást várjuk, 3 arany és pár egyéb színű érem formájában. Remélem, tudják mit csinálnak az illetékesek. Én eléggé pesszimista vagyok ezzel kapcsolatban. De! Ne legyen igazam!
Nővérem barátnője Natasa, úgyhogy lehet, hogy elfogult vagyok e szempontból a lányok felé, de elhiheted, hogy nem véletlen jön el mindenki tőle

Kovács Kati úgy döntött, hogy hiába ment el a csapattól Nati, ő összeül vele párosban, és vele akar kijutni az olimpiára. Na mármost ezt az ötletet Kati néni ugye nem támogatta, és ahol érte, fúrta Katit.
A csoportban, ahol ne feledjük több világklasszis versenyző is van, ő a legnagyobb, és jelenleg legjobb formában versenyző lány. De Kati néni mindenkivel szemben utolsónak tekintette a sorban, a 20 éves lányokat is sokkal jobban támogatta az utóbbi időben, sőt Katit még a négyesbe se akarta beletenni. Itt Katinál betelt a pohár és eljött régi sikereinek kovácsától.
Hab a tortán, hogy a legtehetségesebb páros (Szabó Gabi és Kozák Danutia)is otthagyta Kati nénit, hogy négyesben összeülve Natasával és Katival kiharcolják az olimpiai részvételt.
Óriási csata lesz a két tábor között a válogatókon.
Az egyes szinte már Katié, párosban viszont az olimpiai bajnok Natasa-Kovács ellenfele a Benedek-Paksi duó, ők is óriási versenyzők. És végül a négyesek, ott is nagy csata lesz.
Kiváncsi leszek, mi fog kisülni ebből