Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Hát, legalábbis reméljük. Nekünk már igen.noname írta:Semmi helye itt és sztem ezt Pepnek is végleg bebizonyította!

Igaz, ő is hibás volt a gólnál, de azon kívül nem volt sok rossz megoldása a meccsen, nem adott el labdákat. Mondjuk én biztos nem védőként játszatnám, ha játszatnám.Monti írta: Es amugy is tragiksat nyujtaott a meccsen....
Szerintem tavaly a B csapatban valamit letehetett az asztalra, de idén még nincs felkészülve, hogy a nagycsapatban bizonyítson. Az utálat az dúrva, de szerintem sem jogos, hogy őt erőlteti Guardiola, ha üresedés van a csapatban és befér(?) éppen.Slither írta:Egyre jobban kezdem utálni ezt a V. Sanchez gyereket. Nem elég hogy mások elől veszi el a játéklehetőséget, még béna is, és semmit nem tud.
Katalán88 írta:Nem nagyon ismert játékos Oier Olazábal ő a Barca B-nek a kapusa.
És csináltam róla egy vidit: http://www.youtube.com/watch?v=3xKFVpvkR8s
Sztem egyértelmű, hogy pár év múlva ő lesz az első számú kapus ráadásul hazai játékos.
Még egy Rubén? csak nehogy úgy végezze, mint az elődje Rubén.CFirpo3 írta:Nem mindenki olyan tehetséges, mint Messi.LM10 írta:Nem is tudom hogy akik már a Barcában nevelkedtek hogy kerülhetnek ennyire le.
Egyébként mostanában már nem Oier Olazabal a kezdő kapus az Atleticben, hanem Ruben Mino.

Nem mindenki olyan tehetséges, mint Messi.LM10 írta:Nem is tudom hogy akik már a Barcában nevelkedtek hogy kerülhetnek ennyire le.
Ő most a Cartagenában van. Az vmi spanyol csapat.LM10 írta:Nemtudom ki emlékszik de volt egy idejig olyan kapusunk hogy Rubén.Sokáig miatta száműzték Jorquérát a B csapatba. Ő hol van most?Még külsőre is hasonlított V.V.-re.
Ha jól olvastam, akkor ő már az FC Cartagena-ban véd.LM10 írta:Nemtudom ki emlékszik de volt egy idejig olyan kapusunk hogy Rubén.Sokáig miatta száműzték Jorquérát a B csapatba. Ő hol van most?Még külsőre is hasonlított V.V.-re.

Így van! Már hallottunk róla, sztem is jó játékos. Emlékszem egy meccsre is, amin játszott, talán akkor kaptunk ki 2:0-ra vkitől. Nem tudom, de annyit tudok, hogy nem volt egy olyan meccs, aminek igazán jelentősége lett volna, mert akkor nem ő, hanem Victor állt volna a kapuba! Az biztos, hogy a jövőben még fog állni sokat a Barca kapujában!CFirpo3 írta:Dehogynem. Nagyon is ismert. Azt hiszem két éve nyáron már a felnőtt csapattal ment felkészülési meccsekre és amikor Jorquera sérült volt, egy pár meccs erejéig ő volt a cserekapus.Katalán88 írta:Nem nagyon ismert játékos Oier Olazábal ő a Barca B-nek a kapusa.
És csináltam róla egy vidit: http://www.youtube.com/watch?v=3xKFVpvkR8s
Sztem egyértelmű, hogy pár év múlva ő lesz az első számú kapus ráadásul hazai játékos.