Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csóri Pedribe tekerjünk bele ebben az idényben is vagy 70 mérkőzést egyhuzamba.. Nem hiszem el, hogy nem pihenhetett volna 1-2 meccset..
145 volt azt hiszem minden bónusszal, ebből legalább 20 még hátra van.vg99 írta: ↑2021.08.15. 17:49:44Azért Coutinho sztorija is durva. Mennyibe került az eddigi bónuszokkal? 140 körül? Plusz 3 évnyi fizu. Azaz több mint 200 millióba került eddig, és jó esetben már csak a fele fizuja terhel minket, amíg le nem jár a szerződése. A Neymar féle 222 tehát csak rá elment. És akkor hol van még a többi sztárigazolás, és a középszerek aranyáron..
Amúgy kiváncsi lettem volna, hogynem sérülten, Messi nélkül mit alkot, de 20 + fizuért ez már inkább kockázat, mint lehetőség sajnos.
A La Gazetta Dello Sport is lehozta hogy Coutinho mar nagyon közel áll, hogy a Lazio kölcsönvegye. Ezért nem nevezték, bár a fizetésének a felét így is nekünk kell állni.
Hmm ? Ezt nem is figyeltem
De amúgy erről hogy nincs hivatalos adat? Ezt nem teszi közzé a Barca vagy a Liga, hogy most pontosan ki van nevezve, meg ki nincs?
Mondjuk ez fura, hogy Manaj-é a 14-es. Így lövésem nincs mi van Coutinho-val. Azért az genyóság lenne, ha nem is neveztük volna a bajnokságra.
Ha ezt a csapatot tartod fazon nélkülinek, akkor nem nézted a Rijkaard előtti UEFA kupás kínlódásokat. Én valahogy úgy várom mindig a szezonkezdetet, mint egy iskolás a nyári szünetet. Aztán eltelik a nyár, rádöbbensz, hogy idén se jöttek össze a nagy tervek, a kiszemelt kislány is mással sétált kézenfogva, sőt a barátságok se mindig tartanak örökké, de mégis ugyanúgy reménnyel tele várod az újabb nyarat.crixus írta: ↑2021.08.15. 11:45:08Az utóbbi évek rajtjaihoz képest őszintén szólva abszolút nem vagyok izgatott a kezdés miatt. Egyszerűen nem érdekel.
Ez az idei egy lélektelen, identitás nélküli csapat egy gyenge edzővel. Számomra ez a klub régen elvesztette azt a varázsát amit akár még a sikertelenebb években Rijkaarddal is simán át tudott adni. Pedig vele is voltunk a 3. Helyen a ligában. Ennek ellenére volt egy Puyol, Xavi, Eto'o, Henry, fiatal Iniesta, Messi akik mindent beletettek és emellett szép megoldások tömegét hozták, még akkor is ha a csapatjáték amúgy akadozott rendesen. A jelenlegi keret és klubpolitika inkább unszimpatikus.
De Jong elvileg okés ma. Pedri nem tudom. Coutinho elvileg megkapta az engedélyt.baas11 írta: ↑2021.08.15. 11:42:50Fura….
Most akkor De Jong okes ?
Pedri mindent is bír ?
Coutinho érdekelne leginkabb !!!
-
Nagyon kéne még egy frankó középpályás …
Közben meg olvasom h Kouman még egy támadót akar - miközben nincs középpálya - minek ? ( jelenleg Griezman Depay Fati Dembele Coutinho Braitvét Aguero )
Ez engem is érdekelne. A hírek szerint De Jong sérült, Pedri még pihenőt kapott, de sok az egymásnak ellentmondó hír.