Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
en azt tartanam jo otletnek, hogy addig az osszes tobbit zarolni, majd meccs utan lehetne irkalni azokbadavi10 írta: ↑2021.10.03. 14:06:32Én nem tartom jó ötletnek, bízom benne, hogy lassan (újra) megszokják az Élő topicot a kollegák.csababarca írta: ↑2021.10.03. 10:55:46
Nem lehet olyankor bezárni ezt a topikot? Mert szimultán mentek a hozzászólások, sokszor ugyanabban a percben ha történt valami. Nem mindenki dolgozta fel az élő topik lehetőségét.
De ha a többi moderátor másképp gondolja, szóljon.
Én nem tartom jó ötletnek, bízom benne, hogy lassan (újra) megszokják az Élő topicot a kollegák.csababarca írta: ↑2021.10.03. 10:55:46
Nem lehet olyankor bezárni ezt a topikot? Mert szimultán mentek a hozzászólások, sokszor ugyanabban a percben ha történt valami. Nem mindenki dolgozta fel az élő topik lehetőségét.
A második félidőt láttam csak, ott viszont már meccsben voltunk az Atleticoval. Itt is ott is voltak helyzetek, mondjuk már kettővel mentek, szóval nem igazán erőltették a játékot.
Gratulálok neked is. A Benficától 3-at kaptunk abban a felállásban. Ez az Atlético rúgott volna 9et ha úgy állunk fel. Ez a 4-3-3 megmentett minket egy nagyobb veréstől, mert elég stabil volt ahhoz hogy ne adjunk el sok labdát, amire a 3-5-2 nem jó. Egy jó edzővel és elfelejtve a 0 embereket ez működhet olyan szinten hogy BL-be jussunk és az pont elég jelenleg. Kontrázni istenem... igazolj egy ahhoz értő edzőt, mert az ugyanúgy szervezettség kérdése és rúgj ki Depayon meg FDJ-n kívül mindenkit és mehet a kontra. Lehetetlen ebből a csapatból stabil védekezést és kontrát csinálni. Az nagyobb meló mint egy félig működő tiki-takát csinálni ezt nyugodtan hidd el.vamosrobi írta: ↑2021.10.02. 23:24:06Egyszerűen szétfutottak minket, sokkal erősebbek fizikálisan, még a 25. perc környékén mutatták, hogy amíg Busi futott 2.5 kmt, Koke közben 4.4-et...
Mindkét gólt kontrából lőtték, rá kéne döbbenni végre, hogy ez a keret teljesen alkalmatlan tikitakára, és átállni egy hasonló játékstílusra, betonvédelem és erős kontrázás, aztán ha már az megy, akkor el lehet kezdeni újra vagánykodni meg tikitakázni.
Úgy látom Koeman kezdi ezt felismerni, lehet egy ponton neki lesz igaza a 352-vel![]()
Pique-Busquets-SR hármasnak maximum nyáron el kell távoznia, mert katasztrófa amit művelnek, a BL/Európa liga miatt úgysem kell aggódni, jöjjenek a fiatalok. Én Ter Stegent is padra küldeném, Netoval sokkal stabilabbak voltunk...
Azért szegény srácot sajnálom valamilyen szinten. Mikor megkereste a klub, egészen máshogy néztek ki a dolgok. Volt itt egy Messi, Griezman. Jött egy Agüero. Jött volna a haver Wijnaldum. Ehhez képest mi van most? Egy félig ép Fati a társa meg a Sevillaban padot melegítő de Jong. Ennyi.visca el barca írta: ↑2021.10.02. 23:19:04Azert az nagyon latszik, h szezonkezdet ota nincs csatarunk depayon kivul.
El tudom képzelni, hogy tényleg így van. A Laporta topicban írtam, hogy a játékosokról is az jön le, hogy belenyugodtak a helyzetbe, nincsenek itt már komoly ambíciók. Ebben a legnagyobb felelőssége az edzőnek van, de ludas az elnök is, na meg a Pique-félék, akik az utóbbi évek minden megalázó vereségében nyakig benne voltak, és mára már beléjük égett a lúzer szerep. Vannak tehetséges fialajaink, de ha ezeket a kártékony embereket nem távolítják el a közelükből, akkor ők is át fogják venni a vesztes mentalitást.