Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt a nyilatkozatot sehol nem láttam, nem is hiába:Dr.Dre írta:Na, itt a válasz:
Neem, ezt a témát nem kell jobban boncolgatni, nincsen benne annyi.Sanama írta:Azért ezt kérlek fejtsd ki, ha már lehülyéztél.Capon írta:Annyira szánalmasak ezek a pár másodperces videók, és bocsánatot kérek, de az is hülye aki ilyeneket linkel és foglalkozik vele.
Ilyen előzmény meg végkifejlet nélküli pár pillanatot felölelő semmitmondó marhaságok.
Persze ha CR-ről nyomtam volna ilyen videót, akkor már Te is haraptál volna, nem engem hülyéznél. Bár ezt még most sem értem, hogy ettől én miért vagyok hülye, de rendben.
Azért ezt kérlek fejtsd ki, ha már lehülyéztél.Capon írta:Annyira szánalmasak ezek a pár másodperces videók, és bocsánatot kérek, de az is hülye aki ilyeneket linkel és foglalkozik vele.
Ilyen előzmény meg végkifejlet nélküli pár pillanatot felölelő semmitmondó marhaságok.
Nem kicsit frusztrált a banda.visca el barca írta:természetesen odaát szedték elő, h betegesen bizonyítgathassák h mekkora paraszt ez a messi. van egy-két ember akinek ez a mániája, nem kell velük foglalkozni.Capon írta:Annyira szánalmasak ezek a pár másodperces videók, és bocsánatot kérek, de az is hülye aki ilyeneket linkel és foglalkozik vele.
természetesen odaát szedték elő, h betegesen bizonyítgathassák h mekkora paraszt ez a messi. van egy-két ember akinek ez a mániája, nem kell velük foglalkozni.Capon írta:Annyira szánalmasak ezek a pár másodperces videók, és bocsánatot kérek, de az is hülye aki ilyeneket linkel és foglalkozik vele.
Valoban ez volt, igy visszaszivom, bocsanat.Taibi írta:Véleményem szerint annyi a jelenet lényege, hogy Kaká szeretett volna egy mezcserét Messivel, de ő mutatta, hogy már odaígérte másnak.
Egyet értek. Nyilván eléggé rosszkedvű lehetett a kihagyott tizi miatt, meg a vereség miatt is, ez látszik is a képen ahogy ballag lefelé eléggé elgondolkozva, és azt sem tudhatjuk még, hogy Kaká mit mondott neki. Kicsit úgy tűnik, hogy Kaká belerondított a gondolataiba.Leon írta:Nem értem mi olyan nagy szám abban ha Leo nem akar mindenkivel spanolni. Egy vesztes meccs+kihagyott tizi után nekem se lenne jó kedvem!![]()
Meg amúgy is ha 4 aranylabdám lenne biztos szóba nem állnék olyannal akinek csak egy van!
Én nem mondom arrogánsnak, a videónak nem én adtam a címét.palesz77 írta:Nekem ez alapján az jön le, hogy Kaká odament, kérdezett valamit, Leo meg mutatta hogy merre van az a valaki/valami, aztán elkocog a brazil. Még köszönt is neki Messi amúgy az is látszik. Az is igaz, hogy kicsit lejjebb hatja a fejét, de gondolom azért, mert nem szereti ha fogdossák. De semmi arrogáns mozdulatot nem vélek felfedezni, még csak le se rázza magáról Kaká kezét..Sanama írta:Hat nem tudom, ilyenkor egy pacsi, vagy oleles azert szokott lenni, foleg baratsagos hangulatban... O meg elhuzodik es mutat hatra(brazil taborhoz?) Nem tudom, de nem tetszik. Mibe kerult volna nyomni neki egy pacsit, ha mar szerencsetlen odafutott hozza. Raadasul nem is akarki volt az aki odament udvozolni ot.
Ez kb olyan, mint amikor CR lett diktátornak kikiáltva, mert Hámeszt átirányította a másik egyérintőst játszó csoportba..
Nekem ez alapján az jön le, hogy Kaká odament, kérdezett valamit, Leo meg mutatta hogy merre van az a valaki/valami, aztán elkocog a brazil. Még köszönt is neki Messi amúgy az is látszik. Az is igaz, hogy kicsit lejjebb hatja a fejét, de gondolom azért, mert nem szereti ha fogdossák. De semmi arrogáns mozdulatot nem vélek felfedezni, még csak le se rázza magáról Kaká kezét..Sanama írta:Hat nem tudom, ilyenkor egy pacsi, vagy oleles azert szokott lenni, foleg baratsagos hangulatban... O meg elhuzodik es mutat hatra(brazil taborhoz?) Nem tudom, de nem tetszik. Mibe kerult volna nyomni neki egy pacsit, ha mar szerencsetlen odafutott hozza. Raadasul nem is akarki volt az aki odament udvozolni ot.
Én sem láttok semmi arroganciát benne,Messi például akkor sokkal agresszívebb volt amikor megverte Arbeolát a parkolóban tavaly.daffy írta:Nem látok benne semmit.
Hat nem tudom, ilyenkor egy pacsi, vagy oleles azert szokott lenni, foleg baratsagos hangulatban... O meg elhuzodik es mutat hatra(brazil taborhoz?) Nem tudom, de nem tetszik. Mibe kerult volna nyomni neki egy pacsit, ha mar szerencsetlen odafutott hozza. Raadasul nem is akarki volt az aki odament udvozolni ot.daffy írta:Nem látok benne semmit.
Nem látok benne semmit.
Barcaman1993 írta:Ismét kihagyott egy büntetőt. Ezúttal a selecao ellen.