Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Marcelino melyik csapat edzője? nem nagyon hallottam még rólatenkl írta:Casillas
Sergio Ramos - Cata Díaz - Coloccini - Capdevila
Jorge López - Guti - Iniesta
Agüero - Güiza - Fabiano
Coach: Marcelino
Ez az UEFA álomcsapata a bajnokságból. Coloccini ott van, akiket ez sem győz meg afelől, hogy kíváló játékos...
Na igen...mertbár ugye Koueman többszörös bajnok edző Ajaxxal PSV-vel ezért gondolták idehozzák hogy csodát tegyen.Nem tett.Nemsok Valencia meccset láttam a szezonban, de azon a páron amit láttam a játék elég nagy 0 volt, szinte csak a Real elleni 2-3 alkalmával játszott igazán jól a Vale.Na mindegy,én azért szórítok nekik.Los Banditos írta:A Valencia ott rontotta el az egészet, amikor elküldte Florest. 2-3 évig még biztos nem lesznek vele olyan sikeresek. Ráaádsul azért küldték el, mert nem tetszett az elnöknek a Valencia játéka.
Elsőre furcsa érzésem támadt, hiszen egy kiscsapat trénere megy egy nagycsapathoz, aztán rájöttem hogy idén majdnem fordítva voltTitinho írta:Unai Emery lesz a Valencia vezetőedzője az elkövetkezendő 2 évben!
Holnap fogják hivatalosan is bemutatni a Mestalla-ban az Almería "ex-trénerét", aki július 1-től veszi át a csapat irányítását. Remélem gatyába rázza a Valenciás fiúkat (de Silva-ról már most mondjon le).
Sok sikert neki!!!
komolytalanEnrique írta:Mosquito írta:Raul lett az év játékosa a primeraban.![]()
Mindent elmond a díjról, hogy a marca találta ki és Di Stéfano nevét viseli. Igaz a zsűriben a látszat kedvéért azért meghívást kapott pl Zubizarreta is.![]()
Na grat neki, bár nem hiszem, hogy vígasztalja majd ez a díj, ha nélküle nyernek eb-t a spanyolok.
Simán megérdemelte, én (is) már évekkel korábban leírtam, hogy sosem lesz már a régi, aztán látjuk...Mosquito írta:Raul lett az év játékosa a primeraban.![]()
Mindent elmond a díjról, hogy a marca találta ki és Di Stéfano nevét viseli. Igaz a zsűriben a látszat kedvéért azért meghívást kapott pl Zubizarreta is.![]()
Na grat neki, bár nem hiszem, hogy vígasztalja majd ez a díj, ha nélküle nyernek eb-t a spanyolok.
Igaz hogy sokszor a rejtett esélyesek között vannak a spanyolok, de vhogy sose jön össze semmi.Mosquito írta:Raul lett az év játékosa a primeraban.![]()
A Celtát se felejtsük el akkor-kiharcolták a BL-t, többek között a mi kárunkra, kövi évben kiestek.VIII.Henrik írta:Hihetetlen hova tudnak zuhanni a spanyol kiscsapatok, amelyek korábban (1-2 év) nemzetközi porondon vitézkedtek.
Téényleg, ez a durva, hogy szezon előtt még blinduló helyet akartak megcsípni.Barcaforever írta:Pedig az elnökük, Bl-re készült....
Nem hiszem, h egyhamar visszajutnak.Nem merném megtippelni, h akik ma pályára léptek, Palma de Mallorcán, onnan mennyi ember marad ott szeptemberben is.Los Banditos írta:Sajnálom a Zaragozát, hogy kiestek. Remélem minnél elöbb visszajutnak. Egyébként teljesen megérdemelték. Szánalmas, hogy ezzel a kerettel kitudtak esni.
Ebben a formában igazad van, de Zara akkor se érdemelt többet.Varga Tamás írta:Csak a Barca!
Igen, nem mindig igazságos. Nekünk is ezzel a teljesítménnyel (59%) nem a 3. helyen kellett volna végeznünk, hanem a 6-7. hely magasságában. Idegenben negatív gólkülönbség, csupán 5 győzelem. Az Arsenalnak ennél több sikeredett, meg a Juvénak is. Ha a Sevilla és az Atlético egy picivel kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtott volna, most az UEFA Kupára készülődnénk. Ez lenne az igazságos. De, örülök, hogy a BL harmadik selejtezőkörében próbálkozhatunk.