La Liga / Copa del Rey
Én se fújtam volna be!De így az eredmény szimpatikusabb!
2-2 a félidőben!
2-2 a félidőben!

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ebben viszont igazad van, nagyon csúnyán beleszállt a gyerekbe, ráadásul volt is épp törleszteni valója. Ez nálam nagyon piros.Dave87 írta:Mi a piros, ha nem Marcelo esete????
Lehet, azért nem adta meg, mert a tizi meg nem volt az? Nagyon elk*rta a meccset a spori.
Hurrá 2-2kovinho írta:Szerintem Laporta megvette a ligát.![]()
(ezt nem fújtam volna be)

Valamiért pont én is erre gondoltam

Nekem eddig nagyon tetszik ez a forduló!Hawk írta:Tiziből 2-2MessiFan írta:A Bilbao nem adja fel, küzd és remélem nyerni fog. Vagy ha nem akkor simán egy döntetlen
"Alcorcón? Az mi, egy madár?" Alcorcón - Real Madrid 4-0
A Bilbao nem adja fel, küzd és remélem nyerni fog. Vagy ha nem akkor simán egy döntetlen 

- piton
- Capitá del Barça
Az Atletico sem a te gondolatodat igazolja, de hát ezt nem lehet tudni.chi omega írta:pedig sokkal inkább hátrány. egy csapat [auto_cenzúra] a barcától, aztán sokkal jobban felszívja magát a következő meccsrepiton írta:Ezt a sorsolást dobta ki a "gép". Engem is idegesít, ez nem tudom h előny v hátrány a Real-nak,de inkább előny.shevy írta:miért van az, hogy a real mindig azzal játszik akivel mi az előző fordulóban? valamiért idegesít
szerk: ma éppen nem, lol (mondjuk óriási különbség idegenben és otthon játszani)

Hattrick: Ádáz Pitonok
- Danka00792
- Director del Fútbol
Avagy összeomlik. Felfogás kérdése. Mert nem hiszem, hogy (pl) egy 6-0-os zakó után még volt egy csöppnyi önbizalma is az Atletico-nak.chi omega írta:pedig sokkal inkább hátrány. egy csapat [auto_cenzúra] a barcától, aztán sokkal jobban felszívja magát a következő meccsre

- miihii
- KHAL
Jó kis meccs kerekedett ebből a V'real-ATMA derbiből...Gondoltam,h érdemes lesz megnézni,számoltam rá,h lesznek gólok,de h ennyi?
És örülök, Forlán betalált,naon nagy kedvencem Diego!!!

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
pedig sokkal inkább hátrány. egy csapat [auto_cenzúra] a barcától, aztán sokkal jobban felszívja magát a következő meccsrepiton írta:Ezt a sorsolást dobta ki a "gép". Engem is idegesít, ez nem tudom h előny v hátrány a Real-nak,de inkább előny.shevy írta:miért van az, hogy a real mindig azzal játszik akivel mi az előző fordulóban? valamiért idegesít
szerk: ma éppen nem, lol (mondjuk óriási különbség idegenben és otthon játszani)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára chi omega 2008.10.26. 21:32:49-kor.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Eddig ez a kedvenc fordulóm, bár a Valencia kikaphatott volna.
De így bravúr volt a Huelvától.

Utálom Sneijdert, nagyon jó játékos 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jót röhögtem a Villarreal-Atma meccsen, egymást múlták alúl, bár nagyon élvezetes kis meccs volt. 0-2nél kiállitatja magát az a vadmarha, onnan 4-2,majd nem is értem h 4-4
Ez nekünk jó,ez a lényeg, nekik meg egyáltalán nem az. de az atma már most kiszállt az egészből, Villarreal még nem.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mekkora rangadó volt! Ráadásul minden volt, amitől izgalmas egy meccs. Banega hozta az argentínokra sokszor jellemző agyelborulást, Leo Franco meg... igazából maradt, amilyen mindig is volt.
Soha rosszabb meccseket.
Szerk.: Real első "gólja" tényleg szabályos volt? Igaz, hogy belógott egy védő, de én úgy láttam annál is beljebb lóg Higuain teste...

Szerk.: Real első "gólja" tényleg szabályos volt? Igaz, hogy belógott egy védő, de én úgy láttam annál is beljebb lóg Higuain teste...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2008.10.26. 21:19:17-kor.
-
- Director del Fútbol
Hehe Banega nem BenegaVarga Tamás írta:Bocsi, de az Atletco egy kézben tartott meccset mentett ippeg' X-re.Sanama írta:De azok a nagy tudósok,akik itt a meccs lefújása előtt már átalakítanák az ATM személyzetét nem gondolják,hogy kicsit szánalmas amit mondanak?
Most ezek szerint akkor úgy gondolják,hogy a Vilarrealnak is új szeméylzet kell,mert 4-2ről, 4-4re "bukták" a meccset? Jót nevettem mikor bement a 4. Madridi gól... Elég érdekes ahogy egy spanyol klubbról beszéltek és MAgyarországról megmondjátok a frankót !![]()
Benega egy barom. A Villarreal meg leült 4-2 után. Ettől még az ATM ennél sokkal többre hivatott. A leírtakat továbbra is tartom.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Entrenador del Barça
elvettek egy szabalyos golt a realtol:)
banega kiallittatta magat, ket siman elkerulheto sargalap miatt
banega kiallittatta magat, ket siman elkerulheto sargalap miatt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mindorokke_barca 2008.10.26. 21:16:07-kor.
- piton
- Capitá del Barça
De ha nem azzal a csapattal játszanának mindig akivel mi az előző fordulóban akkor lehet hátrább lennének, de most ezen vitatkozni....CFirpo3 írta:A tabella azt mutatja, hogy nem előny nekik. Mi állunk előrébb. Még ha csak a gólkülönbség dönt is...piton írta:de inkább előny.

Hattrick: Ádáz Pitonok
ez a csapat kikapott a barcelonától a 10 emberes madridtól x elt otthon a poollal és itt is csak az utolso percben mentett pontot. közelebb áll a mi véleményünki a valosághoz hogy ez szánalmas teljesitmény föleg egy ilyen kerettől.Sanama írta:De azok a nagy tudósok,akik itt a meccs lefújása előtt már átalakítanák az ATM személyzetét nem gondolják,hogy kicsit szánalmas amit mondanak?
Most ezek szerint akkor úgy gondolják,hogy a Vilarrealnak is új szeméylzet kell,mert 4-2ről, 4-4re "bukták" a meccset? Jót nevettem mikor bement a 4. Madridi gól... Elég érdekes ahogy egy spanyol klubbról beszéltek és MAgyarországról megmondjátok a frankót !![]()