Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem tudom ti melyik meccset néztétek!!! saviola semit nem csinált, fabiano sokat volt játékban, jól tartotta meg a lasztit és veszélyesebben játszott. saviolat észre sem lehetett venni... ennyi!!! így nem tom a VB-re kimegy-e???antiimperialista írta:Én sem értem, hogy miért kellett lecserélni. Az elején elszórt pár labdát, de aztán nagyon jól kapcsolódott be az összjátékba. Többet volt játékban, mint Fabiano, csak a brazil kapott egy zseniális labdát, amiből gólt is szerzett.Barcafan92 írta:Mért cserélték le Javiert???megsérült???
Megérdemelten nyert a Sevilla, nagyon jó kis csapat!
Lehetne például Larsson pótlása a barcában igaz gólokat nem rúg annyit de a beadásait miliméter pontosak ugyhogy a barcabe sem jönne rosszul ha esetleg Henry nem jönni mondjuk Jeses nem kifejezetten csatár hde azé jó lenne mert legtöbbbször Larsson is szélre volt kitolva!cps46 írta:.
Viszont ez a Jesus Navas nagyon ügyes kis csávó, és még csak 21 éves, belőle lehet valaki.
.
Mintha csak én mondtam volna! Teljesen igazad van. LG-nek is.cps46 írta:Daniel Alvesről annyit, hogy marha jó beadásai és lendületes megindulásai vannak, de védekezésben még Belletti is 6-szor jobb nála. Ha egy az egybe viszik rá a labdát, esélye sincs arra, hogy megszerezze, max rugdosódik vagy kivégzi az ellenfelet. Jó játékos, de szerintem nem védő, úgyhogy nem kell.
Én sem értem, hogy miért kellett lecserélni. Az elején elszórt pár labdát, de aztán nagyon jól kapcsolódott be az összjátékba. Többet volt játékban, mint Fabiano, csak a brazil kapott egy zseniális labdát, amiből gólt is szerzett.Barcafan92 írta:Mért cserélték le Javiert???megsérült???
totelcamp írta:fcjoc akkor lécci azt is intézd el h jövőre a barcában jáccon!!!![]()
![]()
totelcamp írta:Na ez gáz mer nem tom de sztem majd utána nézek csak nem tom h hogy............