Bajnokok Ligája & Európa Liga
-
- aka Game90
Ha a Debrecen továbbjut, akkor a Lille ellen fog játszani.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
A szlovén partoknál süllyedt el a "sárga tengeralattjáró"
Hát alig gáz... Igaz, hogy nem volt a két argentin, de azért egy Maribort illett volna kipipálnia a Vrealnak...
Na mind1, majd a bajnokságban - aztán a Madrid 'tökeit' talán megszorongatják.
Hát alig gáz... Igaz, hogy nem volt a két argentin, de azért egy Maribort illett volna kipipálnia a Vrealnak...

Na mind1, majd a bajnokságban - aztán a Madrid 'tökeit' talán megszorongatják.

-
- Eurobarca Staff
Azért ha netán az Arsenal nyerné a Bl-t mekkora gáz lenne Vieira eligazolása m ő ugye azért ment el,hogy Bl-t nyerjen erre tessék pont az Arsenal üti ki őket úgy,hogy egy pillanatig nem volt esélyük aztán még meg is nyernék...bár inkább nyerjen a BARCA nem szeretném ha ennyire rossz lenne Vieirának...

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Eurobarca Staff
A Sevilla egész egyszerűen lemosta a Borót egy pillanatig sem volt esélyük talán ha a második félidő elején Viduka nem Palopba bombázza a labdát 7 méterről de amúgy elég sima meccs volt viszont nem unalmas
Anglia Spanyoloeszág 0-1 (félidőben) remélem a végén is spanyol siker lesz
Anglia Spanyoloeszág 0-1 (félidőben) remélem a végén is spanyol siker lesz
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Director del Fútbol
Saviola cseréje szerintem is indokolt volt! Sajnos a magas, erős angol védők között nem igen jutott szóhoz, ezért jött helyette más... Ettől függetlenül a siker az övé is, gratula neki!!! 

"Més Cuen un Club"
- Subinho
- Director del Fútbol
nem tudom ti melyik meccset néztétek!!! saviola semit nem csinált, fabiano sokat volt játékban, jól tartotta meg a lasztit és veszélyesebben játszott. saviolat észre sem lehetett venni... ennyi!!! így nem tom a VB-re kimegy-e???antiimperialista írta:Én sem értem, hogy miért kellett lecserélni. Az elején elszórt pár labdát, de aztán nagyon jól kapcsolódott be az összjátékba. Többet volt játékban, mint Fabiano, csak a brazil kapott egy zseniális labdát, amiből gólt is szerzett.Barcafan92 írta:Mért cserélték le Javiert???megsérült???
Megérdemelten nyert a Sevilla, nagyon jó kis csapat!
Navas sztem is ugyes játékos, szép jovo áll elotte, de nem játxhat a Barcában mindenki. Igy is tuljelentkezés van már a támadoknál, és ha Henry jonne ez tovább fokozodna.
Lehetne például Larsson pótlása a barcában igaz gólokat nem rúg annyit de a beadásait miliméter pontosak ugyhogy a barcabe sem jönne rosszul ha esetleg Henry nem jönni mondjuk Jeses nem kifejezetten csatár hde azé jó lenne mert legtöbbbször Larsson is szélre volt kitolva!cps46 írta:.
Viszont ez a Jesus Navas nagyon ügyes kis csávó, és még csak 21 éves, belőle lehet valaki.
.
-
- Llegenda del Barça
inkább a sevillának szurkoltam, mert bár a boro hihetetlen dolgokat művelt a döntő előtti két meccsen, viszont a szurkolói nagyon bunkók voltak Rómában a piazza colonnán... szal nem bántam, h nem ők örültek a végén. gratulálok a sevillának.
a nyúl sajnos semmit sem csinált és még azt sem lehet mondani, h sokat vesztett a csapatuk a lecserélésével, hiszen kanute, aki helyette ment be, beköszönt. az alves megint nem győzött meg, jó, tényleg szórta a 30-40 méteres zsugákat, de a védekezése kb annyit ért, mint a cicinhoé. pontosan egy kalap "csúnyát próbáltam írni". helyette még az ötven éves panuccival is sokkal jobban járnánk, mert ő amellett, h segíti a támadásokat, még úgy is védekezik, ahogy a nagykönyvben meg van írva. szerintem kár erre az alvesre pénzt költeni, dehát nagyon penge játékosszerző szakemberei vannak a klubnak, ők biztos tudják, h merre, hány méter. a maxival is milyen f.szán rátaláltak az ideális megoldásra.
a nyúl sajnos semmit sem csinált és még azt sem lehet mondani, h sokat vesztett a csapatuk a lecserélésével, hiszen kanute, aki helyette ment be, beköszönt. az alves megint nem győzött meg, jó, tényleg szórta a 30-40 méteres zsugákat, de a védekezése kb annyit ért, mint a cicinhoé. pontosan egy kalap "csúnyát próbáltam írni". helyette még az ötven éves panuccival is sokkal jobban járnánk, mert ő amellett, h segíti a támadásokat, még úgy is védekezik, ahogy a nagykönyvben meg van írva. szerintem kár erre az alvesre pénzt költeni, dehát nagyon penge játékosszerző szakemberei vannak a klubnak, ők biztos tudják, h merre, hány méter. a maxival is milyen f.szán rátaláltak az ideális megoldásra.

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Entrenador del Barça
Nem tudom, hogy jól lattam vagy nem de egészen a Baca Milán és Cselzi ellen játszott stilusát koppintotta a Sevilla. És egészen jól. Savióla nem volt se jó se rossz, de kis termete most a fizikálisan erős angolok ellen nem volt előnyös.
Fecó
-
- Director del Fútbol
Mintha csak én mondtam volna! Teljesen igazad van. LG-nek is.cps46 írta:Daniel Alvesről annyit, hogy marha jó beadásai és lendületes megindulásai vannak, de védekezésben még Belletti is 6-szor jobb nála. Ha egy az egybe viszik rá a labdát, esélye sincs arra, hogy megszerezze, max rugdosódik vagy kivégzi az ellenfelet. Jó játékos, de szerintem nem védő, úgyhogy nem kell.
-
- Director del Fútbol
Én sem értem, hogy miért kellett lecserélni. Az elején elszórt pár labdát, de aztán nagyon jól kapcsolódott be az összjátékba. Többet volt játékban, mint Fabiano, csak a brazil kapott egy zseniális labdát, amiből gólt is szerzett.Barcafan92 írta:Mért cserélték le Javiert???megsérült???
Megérdemelten nyert a Sevilla, nagyon jó kis csapat!
En sem szarom ossze magam Alvéstol, Bellettitol is már láttunk hasonlot.
-
- Entrenador del Barça
Nagyon nagy gratula a Sevillának!
Daniel Alvesről annyit, hogy marha jó beadásai és lendületes megindulásai vannak, de védekezésben még Belletti is 6-szor jobb nála. Ha egy az egybe viszik rá a labdát, esélye sincs arra, hogy megszerezze, max rugdosódik vagy kivégzi az ellenfelet. Jó játékos, de szerintem nem védő, úgyhogy nem kell.
Maresca bár 70 percen keresztül nem csinált semmit, végül csak benyomott kettőt. Már a juvéban felfigyeltem rá, nemtom miért kellett kivágni onnan, bár az igaz, hogy így jobban járt.
A Nyúlnak sajna nem jött össze, most más szállította a gólokat.
Viszont ez a Jesus Navas nagyon ügyes kis csávó, és még csak 21 éves, belőle lehet valaki.
Javi Navarro meg tényleg hentes.
Szóval jó kis meccs volt, és lényeg hogy a jobb csapat nyert, nekünk is valami hasonlóval kell előrukkolni, bár ennyire könnyű dolgunk tutira nem lesz.
Daniel Alvesről annyit, hogy marha jó beadásai és lendületes megindulásai vannak, de védekezésben még Belletti is 6-szor jobb nála. Ha egy az egybe viszik rá a labdát, esélye sincs arra, hogy megszerezze, max rugdosódik vagy kivégzi az ellenfelet. Jó játékos, de szerintem nem védő, úgyhogy nem kell.
Maresca bár 70 percen keresztül nem csinált semmit, végül csak benyomott kettőt. Már a juvéban felfigyeltem rá, nemtom miért kellett kivágni onnan, bár az igaz, hogy így jobban járt.
A Nyúlnak sajna nem jött össze, most más szállította a gólokat.
Javi Navarro meg tényleg hentes.
Szóval jó kis meccs volt, és lényeg hogy a jobb csapat nyert, nekünk is valami hasonlóval kell előrukkolni, bár ennyire könnyű dolgunk tutira nem lesz.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- huevos
- Jugador d'estrella
na ez sima volt!
ügyes volt a sevilla, egész jól játszottak
de ez a boro...nagy bajban vannak az angolok ősztől, mit akart egyáltalán mcclaren játszatni? 4 csatár a 75. perctől? ó kérem!csak azért mert évek óta segítő az angoloknál...mindegy ez más téma
jobb csapat a sevilla, hatalmas grat nekik, érettebbek voltak sokkal!
ügyes volt a sevilla, egész jól játszottak
de ez a boro...nagy bajban vannak az angolok ősztől, mit akart egyáltalán mcclaren játszatni? 4 csatár a 75. perctől? ó kérem!csak azért mert évek óta segítő az angoloknál...mindegy ez más téma
jobb csapat a sevilla, hatalmas grat nekik, érettebbek voltak sokkal!
never let the children cryin'!
- Mardel
- Jugador d'estrella
Na ez már átment kivégzésbe...0:4(javítva
)!!Grat a Sevillának!!
ja..és grat a kameramannak aki kiszúrta azt a Sevilladrukkert akit mindig mutattak...nagyon nagy ember!!
Már az első gól után hogy remegett... 

ja..és grat a kameramannak aki kiszúrta azt a Sevilladrukkert akit mindig mutattak...nagyon nagy ember!!

Andres Iniesta FAN

Visça el Barça

Visça el Barça
totelcamp írta:fcjoc akkor lécci azt is intézd el h jövőre a barcában jáccon!!!![]()
![]()
Mondom már minden megvan

totelcamp írta:Na ez gáz mer nem tom de sztem majd utána nézek csak nem tom h hogy............
VAN IGEN VAN!!!!
SPANYOL!!!
NYUGI MÁR ELINTÉZTEM NEKI MINDENT