Ozsi írta Titi topikjában írta:erre én nem lennék büszke. inkább szabályos téren így tovább.
Büszke én se lennék rá mert ez valóban nem szép dolog...
De mekkora reflex mozdulat volt...és még utána bele tudott bökni lábbal.Azért az nem semmi.

A rutin meg az évek...
Egyébként gondolom vannak akik pálcát törnek felette.Én az ilyen esetekben próbálom ezt elkerülni.Mivel még sose játszottam meccset VB-ért(bár játszottam pár nagy meccset

de azokon meg nem kerültem ilyen szituba

) így nem tudom mi játszódik le az ember fejében.Nem tudom én mit tettem volna.Így valahogy elítélni se tudom...(mint általában az ilyen eseteket).
Viszont az eredménynek nagyon nem örülök.Sokkal jobban örültem volna az íreknek.Mégha kevésbé hypeolt csapat is mint a francia de a franciákat valamiért ki nem állhatom(bár van rengeteg szimpatikus focistájuk...)
De meg se lep ez mivel az egész este egy csalódás a számomra.

Minden párharcban az a csapat maradt alul akit szívesebben láttam volna a Vb-n...
Az Algéria - Egyiptom meccs tiszta bánat volt...amit az Algériaik játszottak az valami szégyen.Sokkal szívesebben néztem volna egy focizó Egyiptomot mint ezt az algériai brigádot.
Az oroszoknak ott lenne a helyük.Jó csapat.Jobb mint a szlovén...pont mint ahogy az ukrán is jobb mint a görög.Szerintem.
A portugálokkal úgy vagyok mint a franciákkal szóval...meg amúgy is jó lett volna ha a kis Bosznia kijut a Vb-re...És ráadásul nem is fociznak rosszul.Az első meccs után nagyon reménykedtem.
Egyébként elképesztő ez a Bosznia.A kilencvenes évek közepén még háborúztak.2005 környékén meg azt hiszem Vb selejtezőn vertük Őket idegenben 3-1-re.Ezekhez képest Ők hol vannak és mi hol vagyunk...elgondolkodtató.
Na ennyit akartam így egész röviden