bence0330 írta: ↑2025.01.22. 11:02:32
Peter írta: ↑2025.01.22. 10:53:52
Nagyon jól ismerjük az augusztusi kezdőt
Honnan indultunk, kikkel, hogyan és hol tartunk ma? Szerintem tudod a választ.
Góllövőlisták, sérülések, felépülések.....
Aztán próbáld meg beilleszteni párhuzamosan az általad felsorolt kezdőt :"Pena; Martin-Dominguez-Eric-Fort; Gavi-Frenkie; Fati-Torre-Torres; Pau."
Egy feltételes módban gondolt alternatív valóságról nem sokat tudok kifejteni.
Hogyan rakhatott volna össze egy Mosonmagyaróvár III.-at, amikor mi még azt a kezdőt sem ismertük és láttuk, amivel az első meccsre kiküldte a csapatot.....
Most sem értem. Tökmindegy ki mit tudott nyáron, menjünk vissza mondjuk decemberig, vagy legyen akár most. Van egy B sora, azt berakhatja. Felsoroltam kik a B sor, nem ütősek, de nem is vészesek, de ha tuti vereség lenne bedobni őket, akkor is meg kéne néha tenni, különben kivégezzük a kezdőnk, és már ők sem lesznek jók.
Péter általában, ahogy ma is azt írja Flick védelmében, hogy gyenge a keret, és hiányos.
Ezért sem értem, amikor feljön tőle az FFP helyzetben a vezetőség ilyen mértékű kritikája, ha van is igazság benne, és van alapja.
Utolsó fordulóban én is egy Barca C-t küldenék fel, nem ér annyit az az 2-4 millió, vagy a kiemelt hely, ha így is van.
Általában otthonról a fotelből én is úgy gondolom, hogy de jó lenne, ha Fati, Torre, Fort, Fermin többet játszana, de Flick az állásával, a klub kb. A versenyképességével játszik. Máshol (PL) kimarad 1-1 vagy több BL indulás, lehoz egy veszteséges évet, megy minden tovább. A Barcánál nem tudunk igazolni, vagy nem tudjuk regisztrálni a fiatal tehetségeinket., elindulunk a lejtőn, mint a Sevilla.
Az FFP-be előre be kell kalkulálni, mennyi lesz a BL bevétel, meddig jutunk, így Flick és a szakmai stábja, a fizikai felkészítői egyenlőre aranyat érnek, és megszolgálják a helyüket az FFP-ben