Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gondolom 2 kapus, 1 hazai, 1 idegen és 1 harmadik számú, így már beleférkovinho írta:5 mezük lesz
Ennyit a hír megbízhatóságáról.Ami a meglepetést illeti, arra 22.45-ig várni kell, és a szurkolók köreiben két lehetséges verzió tartja magát: Ronaldo aláír a Betishez, illetve egyesülnek az "örök ellenséggel", az FC Sevillával."
Érdekes!Capon írta:Óriási meglepetést ígér a Betis "aficionadosainak" Manuel Ruiz de Lopera, a klub elnöke a csapat augusztus 9-én tartandó 100 éves jubileumi mérkőzésére. A klub hivatalos honlapján az elnök egyelőre annyit árul el, hogy a Milan elleni meccset hatalmas pompa veszi majd körül, de aki ennél is többre kíváncsi, az tegye tiszteletét a mérkőzésen. Ami még bizonyos: a félidőben mutatják be a 2007/2008-as keretet, és a klub himnuszát a híres spanyol tenor, Rafael Serna énekli majd el.
Ami a meglepetést illeti, arra 22.45-ig várni kell, és a szurkolók köreiben két lehetséges verzió tartja magát: Ronaldo aláír a Betishez, illetve egyesülnek az "örök ellenséggel", az FC Sevillával.
MI VAN??
Nen szeretem őket az meg főleg nem érdekel ,hogy hogy produkálnak az UEFA ba vagy bárhol csak az számít hogy verják meg a Madridit!!!Scorpio írta:Kicsit kellemetlen az eredmény! Majd Madrid ellen javítanak!
Én meg pont Torres miatt nem szorítottam nekik...Los Banditos írta:Hát igen, az Atléticó hozza a szakásos formáját. Eddig egy kicsit szurkoltam nekik Torres miatt, de így már nem igazán szimpatizálok velük.Azért nem bánnám ha az első fordulóban megvernék a városi riválist.
![]()
![]()
16:42 - Gyeptegla: Dudek te nem leszel bajnok két okból 1 - a barca lesz az első 2 - egy percet nemfogsz játszaniEvilgrim írta:13:42 - Dudek: "Bajnokok leszünk!"
Hmmmm...