Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az Alavet odaszögeztük a kapuhoz és csak Bonano élete legjobb meccse meg a kapufa (vagy háromszor...) mentette meg őket a vereségtől, most pedig Valdesnek kellett nagyot alkotnia, azért a kettő nem ugyanaz....mademan írta:ezt "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J" ide irnom mert a topic zárva van!!!!
mért van az hogy mi mindig idegenben kezdjük a rajtot??? 2éve az újjonc deportivo alaves ellen játszottunk egy hasonló meccset akkor is tök impotens volt az egész csapat, aztán meg nyertünk vagy 15 zsinorban, szóval még nincs lefutva az idény!!!
az atletico madrid az meg lehet akár mennyire erős sosem veri meg a realt...
ezért olyan csapat amilyen!!! sok kell még nekik a magasabb szintig! hazai pályán is csak egy x-re futja majd nekik!!!
Hát azért az első forduló után erre nem vennék mérgetnoname írta:A tippjátékomat elszürta, de örülök neki.Mondtam h a Vilareal harcban lesz az első 3 helyért.Raziel írta:Valencia - Villarreal 0-3![]()
én nagyon meglepődtem ezen az eredményen tegnap esteRaziel írta:Valencia - Villarreal 0-3
Hát ha 9 emberrel játszik a Valencia akkor nem meglepő annyira.Zozzy 5 írta:Már 3Nem rosz...Érdekes ez a Valencia is...